109-jarige vrouw: Wegblijven van mannen is het geheim voor een lang en gelukkig leven.
Connect with us

Lifestyle

109-jarige vrouw: Wegblijven van mannen is het geheim voor een lang en gelukkig leven.

Er bestaan heel wat theorieën over geheimen voor een lang en gelukkig leven. Gezond eten, sporten, goede genen, een rijk gevuld sociaal leven, economische stabiliteit, dat zijn zeker allemaal dingen die ertoe bijdragen dat je langer leeft.

Maar dit gezegd zijnde, wie kan dit beter weten dan iemand die meer dan 100 jaar leefde?

Susannah Mushatt Jones, die 116 jaar oud werd, beweerde dat ze zo oud werd doordat ze regelmatig spek at. Het debat waarom sommige mensen zo oud worden en anderen niet zal wellicht nooit beslecht worden … Of toch wel?

In 2015 voerde “Holiday Retirement” een onderzoek uit bij Engelstalige mensen die ouder dan 100 jaar waren. De vragen concentreerden zich over hun mening waarom ze zo oud waren geworden.

De meeste feedback was zoals verwacht. Mensen spraken over tijd doorbrengen met hun familie, vanaf jonge leeftijd geld sparen, actief blijven en problemen aanpakken in plaats van alles op z’n beloop te laten – eigenlijk alles bouwstenen voor een rijk en vol leven.

Maar het minst verwachte antwoord kwam van Jesse Gallan, een 109-jarige Schotse vrouw. Ze werd geboren op een boerderij in Kintore als een van zes zussen in een familie met zeven kinderen.

Jessie ging naar school maar stopte om te beginnen werken – eerst als kokkin op een boerderij en later als schoonmaakster voor een rijke zakenman.

Na haar loopbaan in de dienstenindustrie verhuisde Jessie naar The Crosby House, een bejaardentehuis. Gillian Bennett, een van haar verzorgers, zei op dat moment: “Jessie is een prachtige vrouw. Ze heeft haar beste vriendin hier, Sarah Jane, en ze zijn altijd samen. Ze houdt van haar muziek en is een erg onafhankelijke persoon. Ze wandelt altijd rond.”

Enige tijd later zou Jessie overlijden op 109-jarige leeftijd. Haar geheim voor haar lange leven, was iets wat we nog nooit gehoord hadden.

“Mijn geheim voor een lang leven was wegblijven van mannen”, adviseerde Gallan. “Ze zorgen gewoon voor meer problemen dan ze waard zijn.”

Hoewel heel wat vrouwen het met haar eens zullen zijn, had ze ook nog een dieet tip voor de mensheid.

“Ik hou van mijn havermoutpap. Dat heb ik heel mijn leven gegeten”, legde ze uit.

Dames, zijn jullie het eens met het advies van Jessie? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!


[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending