12-jarig meisje pleegt zelfmoord nadat ze een foto met "RIP" in haar voet gekerfd op Instagram post.
Connect with us

Nieuws

12-jarig meisje pleegt zelfmoord nadat ze een foto met “RIP” in haar voet gekerfd op Instagram post.

Een Brits 12-jarig schoolmeisje werd opgehangen gevonden nadat een foto op de sociale media toonde hoe er “RIP” op haar voet geschreven stond.

Jessica Scatterson overleed twee dagen voor haar dertiende verjaardag nadat ze in haar huis in Bewsey in het Verenigd Koninkrijk werd aangetroffen.

Haar vrienden belden de politie nadat ze de vreselijke foto en andere schokkende berichten laat op de avond gepost had.

De politie wekte haar vader en hij vond haar dood in haar kamer, omringd door knuffeldieren.

Ze liet handgeschreven briefjes achter waarin ze haar zelfmoord aankondigde en de naam van haar pestkop noemde.

Uit een onderzoek bleek dat ze met het schoolpersoneel had gepraat over haar vader Christopher Scatterson, van wie ze zei dat hij “soms op zijn kamer zat te huilen.”

Sergeant Ross Dryden van de politie van Cheshire wekte de vader op 22 april rond 3:45 ’s ochtends. De agent hoorde een “luide kreet” in het huis, alvorens hij haar nog wanhopig probeerde te reanimeren.

De eerste hulpverleners kwamen ter plaatse, maar konden niet meer doen dan haar enige tijd later dood verklaren. Ze merkten dat ze met een pen de woorden RIP op haar voet had geschreven en gekerfd.

Op haar iPad vonden ze gemene berichtjes en een groepsfoto waarin het gezicht van het meisje uitgeknipt was.

Haar vrienden vertelden de politie dat ze zich eerder al verwond had.

Diezelfde vrienden ontkenden echter dat ze gepest werd. Lerares Sarah Baron getuigde tijdens het onderzoek: “Ze leek gewoon een kind dat zich teveel aantrok voor haar leeftijd. De school was zich naar verluidt niet bewust van incidenten tussen het meisje en andere leerlingen.

DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ZODAT MENSEN DE SIGNALEN VAN PESTEN BIJ KINDEREN SNEL ZOUDEN OPMERKEN EN KUNNEN INGRIJPEN VOOR HET TE LAAT IS.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man’s neus afgesneden vanwege overspel met gehuwde vrouw

Vijf mensen zijn gearresteerd voor hun betrokkenheid bij het afsnijden van de neus van een man die seks zou hebben gehad met een getrouwde vrouw.

Het incident vond plaats in Rajasthan, India, en de foto’s gingen snel viraal.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als Hamid, zou in januari met het getrouwde stel zijn uitgegaan. Hij zou op 18 maart zijn ontvoerd door de familie van de vrouw.

Indiase media schreven deze week op sociale media dat de daders landbouwmachines gebruikten om de neus van de man af te snijden en plaatsten de video online.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man moet week in ziekenhuis doorbrengen na plaatsing gevaarlijk object in achterwerk

In de categorie zelfbevrediging doen mensen de gekste dingen om waar voor hun geld te krijgen. Een 47-jarige Nepalees kan dat nu wel begrijpen. In dronken toestand besluit hij een glas in zijn anus te stoppen.

klem

Glaswerk tussen je heupen klemmen is een kunst op zich. Wat als het bijvoorbeeld kapot gaat? Nepalezen hebben hier niet aan gedacht. Toen hij zijn hoogtepunt bereikte, kon hij het glas niet meer verwijderen. Volgens het Journal of the Nepal Medical Association zat het glas meer dan twee dagen vast, waardoor hij moeilijk naar het toilet kon gaan.

In het ziekenhuis is het vreemde lichaam diep in de darmen doorgedrongen en het is niet eenvoudig om het te verwijderen. Het wordt uiteindelijk afgevoerd via een drainagesysteem dat door het bassin loopt. De Nepalezen brachten meer dan een week door met herstellen in het ziekenhuis na de zware operatie.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Hartverscheurend: brandweerman treft zijn ‘prachtige’ dochter dood aan in autowrak tijdens oproep

Het is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener: aankomen op de plaats van een ongeval en iemand ontmoeten van wie je houdt.

Dit is echter precies de tragische situatie waarin Adrian Smith zich bevond. De 47-jarige brandweerman werd opgeroepen na een auto-ongeluk, waar hij zijn 21-jarige dochter Ella Brooke Smith aantrof.

Volgens de Daily Mirror namen de vader en dochter eerder op de dag afscheid in Ella voordat ze naar de kust vertrokken.

Adrian was al op weg naar zijn werk met zijn collega-brandweerlieden toen hij later die dag werd gebeld over een ongeval met meerdere voertuigen dat brand had veroorzaakt.

Bij het ongeval kwamen drie auto’s met elkaar in botsing in Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales. Als Adrian op de plaats van het ongeval aankomt, realiseert hij zich dat zijn dochter er ook bij betrokken was.

Ella, die werd opgeleid tot verpleegster, stierf ter plaatse, aldus de politie. Drie anderen raakten ernstig gewond.

Adrian plaatste een foto op sociale media waarop hij danst met de jonge Ella tijdens een familiereünie:

“We zijn er kapot van door het verlies van onze geliefde Ella. Ze was een zeer liefhebbende en zorgzame dochter, zus en kleindochter.”

“Ze was een mooie meid en zal door iedereen gemist worden. We willen iedereen bedanken voor hun steun in deze verschrikkelijke tijd. Omdat we om Ella rouwen, betekent dat zoveel voor de hele familie.”

“Nachtmerrie”

Een vriend van Ella’s familie zei: “Je kunt je niet voorstellen hoe Adrian zich voelde. Erachter komen dat je kind een slachtoffer is, is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener.”

“Ze zijn zo’n geweldige familie. Ella is altijd vol energie en haar hele toekomst ligt voor haar.”

Rust zacht Ella. Een mooie, jonge ziel sterft een wreed leven.

We missen Adrian en de rest van Ella’s familie. Als je het leuk vindt, kun je dit artikel doorsturen om je respect te tonen.

Doorgaan met lezen

Trending