13 jaar sinds Maddie’s verdwijning: Ouders hebben groot nieuws te vertellen!
Connect with us

Meest bekeken

13 jaar sinds Maddie’s verdwijning: Ouders hebben groot nieuws te vertellen!

Het was de verdwijning die de wereld in schok bracht. Dertien jaar geleden is het intussen dat Maddie McCann verdween tijdens een familievakantie in Portugal.

Het Britse meisje was vier jaar oud toen ze in 2007 verdween. Sindsdien hebben haar ouders alles in het werk gesteld om hun dochter terug te vinden. Maar 13 jaar later is ze nog steeds vermist.

Binnen enkele dagen zou Maddie McCann 17 jaar geworden zijn. Een dag die extra moeilijk zal zijn voor de rouwende ouders.

Op 3 mei, 13 jaar sinds de verdwijning, brachten Kate en Gerry McCann hartverscheurend nieuws.

Het staat te lezen op de website FindMadeleine.com. Ook op de officiële Facebookpagina.

Het Facebookbericht heeft duizenden reacties gekregen en werd door iedereen gedeeld.

Dit schrijven de ouders

In het begin van het bericht schreven de ouders een stukje over de coronacrisis.

“Ik denk niet dat iemand van ons de situatie waarin we ons allen bevinden, had zien aankomen. Het toont hoe gemakkelijk het is om ons leven vanzelfsprekend te vinden, een perfecte normaal menselijk trekje,” schrijven ze.

“Het is 13 jaar geleden dat we Madeleine voor de laatste keer hebben gezien. Ze zou binnenkort haar 17de verjaardag vieren… Het is pijnlijk en roept herinneringen op over wat we missen als familie.”

Vervolgens schreven ze nog iets meer over de coronacrisis en dat vele families door dezelfde moeilijke periode gaan. Dat mensen van elkaar gescheiden zijn, dat families niet de mogelijkheid hebben om samen te zijn en dat sommigen ook partners en gelifeden zijn verloren door het virus.

“Onze gedachten gaan uit naar iedereen die lijdt tijdens deze moeilijke periode,” schrijven Kate en Gerry.

Kate en Gerry hebben net als iedereen momenteel veel tijd voor elkaar en hun kinderen tijdens deze periode. Ze schrijven dat dit ertoe heeft geleid dat ze vaak aan Madeleine denken.

Ze bevestigen tevens dat het onderzoek nog steeds lopend is, ondanks de coronacrisis. Ze hopen en bidden dat ze op een dag het doel van hun speurtocht hebben bereikt.

“Bedankt aan iedereen voor de steun en de wensen voor Madeleine en ons. Deze solidariteit geeft ons kracht. Dankjewel,” schrijven de ouders.

“Zorg goed voor jezelf en bid voor onze Madeleine en alle andere vermiste kinderen. Laten we hopen dat er betere, normalere en gelukkiger tijden aanbreken,” besloten de ouders.

Laten we de ouders van Madeleine en hart onder de riem steken door dit artikel te delen.

Meest bekeken

Leestip: Mysterieuze zelfmoord bezoedelde Annemarie Jorritsma

VVD-coryfee Annemarie Jorritsma speelde vorige week een prominente rol in het debat rondom de vermeende leugens van premier Mark Rutte, waarbij ze zelf volgens criticasters betrokken zou zijn. De politica kreeg wel vaker te maken met zaken die aan haar kleefden, maar die ze schijnbaar van zich af kon laten glijden.

In februari 2007 ontving weekblad Story op de redactie een anonieme brief met poststempel Almere. Daarin werd aandacht gevraagd voor een tragische zelfmoord, die gepleegd was vanwege problemen waarbij de toenmalige burgemeester Annemarie Jorritsma betrokken zou zijn. De hoofdrol
in het naargeestige scenario werd gespeeld door het nieuwbouwstadshart van Almere.

Constructiefouten
Op winkelcentrum Citadel was een appartementencomplex verrezen, het Kanteel. Ambtenaar A. van de afdeling Vergunningen & Hand-having, onderdeel van Bouw- en Woningtoezicht, had uitgevonden dat er bij de bouw van de flat constructiefouten waren ontstaan. Hij meldde terstond aan zijn superieuren dat als er geen maatregelen werden genomen, de kans bestond dat het gebouw – boven een filiaal van onder meer modezaak WE – instortte. Omdat zijn ontdekking plaatsvond vlak vóór de feestelijke opening van het winkelcentrum door koningin Beatrix maakte hij zich extra zorgen: er zou een nationale ramp ontstaan als de woontoren naar beneden stortte, bovenop de met vlaggetjes en ballonnen zwaaiende menigte die de opening kwam meevieren.

Weinig oor
Maar de verantwoordelijken binnen de gemeente hadden weinig oor voor de waarschuwing van de ambtenaar. Hoewel er uiteindelijk een aantal noodmaatregelen werd getroffen, leek men zich drukker te maken over de opening met de koningin dan over de gemelde constructiefouten. De ambtenaar had het idee dat hij bij zijn melding tegen dovemansoren sprak. Door de druk en paniek die bij de ambtenaar ontstonden, kwam hij in psychische nood. Uiteindelijk kon hij de wetenschap dat de flat kon instorten niet meer aan en beroofde hij zichzelf van het leven, zijn vrouw en hun drie jonge dochters in shock achterlatend.

Bron: Story Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland staan in vuur en vlam van onderen: “Pijnlijk!”

Maxime Meiland en haar nieuwe vriend Leroy zitten nog maar net in hun nieuwe huis of het gaat al pijnlijk mis. De twee zijn pas ingetrokken in hun nieuwe woning in Noordwijk en hebben de tierelantijntjes vast neergezet door het huis. Zo heeft het stel ook fijn een roomspray op het toilet staan om de wat minder fijne geurtjes te maskeren.

Maar wanneer je je toiletrollen vlak naast die roomspray bewaard, dan moet je goed uitkijken dat er niet iets van die vloeistof op je toiletpapier terecht zal komen. Dan kun je jezelf natuurlijk afvragen wat daar zo belangrijk is, dan ruikt je krent ook een keertje naar lavendel, toch? Nou, Maxime en Leroy hebben ondervonden dat dat niet héél prettig is.

Maxime Meiland en vriend in vuur en vlam!

Ze laat het volgende op haar Instagram Stories weten: “Ik moet dit verhaal even vertellen. Omdat het toch wel iets doms heeft, iets gênants en iets geestigs ook wel. Wie overkomt dit nou! Nou hebben wij een hele mooie wc en daar wil je natuurlijk ook een lekker geurtje bij hebben. Dus hebben wij deze roomspray gekocht en hier stonden allemaal toiletrollen. Misschien voel je hem al aankomen. Toevallig, toen Leroy gisteren op de wc zat, was de wcrol op. Dus hij pakt er een van achter die roomspray. Hij kreeg toen ineens een heel branderig gevoel. Ik moest daarna toevallig ook. Ik dacht toen gelijk: ik heb een blaasontsteking. Het had ontzettend op de wcrol gelekt. Wij stonden in vuur en vlam van onderen gister. Het is echt vreselijk. Mensen kijk uit, het is ook nog gevaarlijk!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zo ziet het prachtige zusje van Sarah van Soelen er uit

In een aantal weken is de naam Sarah van Soelen uitgegroeid tot een waar begrip in het Nederlandse medialandschap. Bijna iedereen weet dat Sarah van Soelen de controversiële nieuwe vriendin van André Hazes is. Zij vulde de leegte die Monique Westenberg, de ex van André, achterliet toen de twee uit elkaar gingen.

Maar wat heel weinig mensen weten, is dat Sarah van Soelen niet de enige knappe ‘van Soelen’ dochter is. Sarah heeft namelijk een jonger zusje, Julia van Soelen. En die mag er zeker zijn!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘.

Doorgaan met lezen

Trending