Connect with us

Animals

13 uitgehongerde Deense dogs gered nadat eigenaar ‘horror fokkerij’ verlaat

De reden waarom dieren worden verwaarloosd en achtergelaten om te verhongeren is complex, maar we zijn het er allemaal over eens dat dit nooit zou moeten gebeuren.

Dierenasielen en opvangcentra zitten overvol en medewerkers worden vaak geconfronteerd met het hartverscheurende dilemma van het moeten laten inslapen van die honden die niemand wil adopteren om ruimte te maken voor meer ongewenste honden.

Vaak hebben mensen dieren met alle goede bedoelingen, maar hun leven verandert en ze merken dat ze er niet langer goed voor kunnen zorgen.

https://twitter.com/koraykerem35/status/1214269863490990081?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1214269863490990081&ref_url=https%3A%2F%2Fvideovandaag.com%2F13-uitgehongerde-deense-dogs-gered-nadat-eigenaar-horror-fokkerij-verlaat%2F

Het familielid van een vrouw die de Grote Denen hield voor de fokkerij, moest de autoriteiten waarschuwen toen ze de toestand zag waarin ze zich bevonden. De 13 honden werden in kooien gehouden, hun magere ribben staken uit en een van de honden en haar pups waren al dood .

Een groep reddingswerkers van Watchdog Thailand en de afdeling Animal Welfare van het Pathum Thani Livestock Development Office zagen de schokkende locatie na een inval op het onroerend goed in Thailand.

De eigenaar van de hond werd opgespoord en de lokale dierenarts Kangwan Thirathamrong sprak met haar.

“De eigenaar beweerde dat ze de honden geen pijn heeft gedaan en ze heeft gevoed, maar omdat ze werkloos is en financiële problemen heeft, hebben ze geleden”, aldus de krant The Mirror.

https://twitter.com/msMorgan1968/status/1166354545267695617?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1166354545267695617&ref_url=https%3A%2F%2Fvideovandaag.com%2F13-uitgehongerde-deense-dogs-gered-nadat-eigenaar-horror-fokkerij-verlaat%2F

De dierenarts zei dat alle honden voedsel kregen voordat ze naar het plaatselijke dierencentrum werden gebracht. Velen worstelden om op te staan ​​en te eten omdat ze zo zwak waren.

“Alle geredde honden hadden verdere zorg nodig voor herstel in het dierencentrum,” zei dierenarts Kangwan, volgens The Mirror.

“Dan zullen we zien of de eigenaar financieel klaar is om ze terug te nemen, maar zo niet, dan zoeken we naar hondenliefhebbers die voor hen willen zorgen.”

De 13 overlevende honden, waarvan er vijf mannelijk waren, werden overgebracht naar het dierenziekenhuis van de Kasetsart Universiteit, in Bangkok, en volgens het artikel in The Mirror heeft zijne majesteit de koning van Thailand zijn huishouden opdracht gegeven alle grote Denen te adopteren.

Animals

Zwaan sterft aan ‘gebroken hart’ nadat vandalen eieren vernielen met bakstenen.

Een moederzwaan in Bolton zou overleden zijn aan een gebroken hart nadat haar eieren door harteloze vandalen kapot geslagen waren en haar mannetje spoorloos verdween.

De ongeboren zwaantjes werden vorige maand gedood door vandalen die stokken en bakstenen gebruikten om de eieren te vernielen.

Het dier werd dood aangetroffen, niet lang nadat de vader verdwenen was. Hij zou gevlucht zijn vanwege de stress.

Getuigen zagen hoe jongeren op 20 mei stokken en bakstenen naar het nest gooiden op een eiland in het Manchester Kanaal.

https://www.facebook.com/dailymirror/posts/10159065885059162

Doorgaan met lezen

Animals

Mini-reuzenpanda Ouwehands Dierenpark laat zich zien op nieuwe camerabeelden.

Ondertussen is de pasgeboren reuzenpanda in Ouwehands Dierenpark een maand oud. Nieuwe camerabeelden tonen dat het jong al flink gegroeid is.

Manager Zoölogie José Kok legde uit: “Het jong is niet alleen in lengte en gewicht toegenomen, maar lijkt nu zelfs al op een reuzenpanda, compleet met zwarte voor- en achterpoten, kringen om de ogen en zwarte pandaoren boven op de kop. De wat afgestompte snuit maakt het plaatje compleet.”

Wachten tot oogjes opengaan

“De nagels van de kleine worden steeds beter zichtbaar. Het wachten is nu op het moment dat de oogjes opengaan. Dat gebeurt meestal als het jong rond de 5 weken oud is.”

Binnenkort te bewonderen

Het jong zal de komende maanden nog samen met mama WuWen in het kraamhol verblijven. Wanneer het diertje helemaal volgroeid is en zijn mama kan volgen, mogen de twee naar het binnenverblijf verhuizen. Dan zullen ook de bezoekers van het dierenpark het kleintje kunnen bewonderen.

Doorgaan met lezen

Animals

Emotionele reünie tussen man en zijn ezeltje na lockdown gaat viral.

Een man en zijn ezeltje hadden elkaar al twee maanden niet gezien vanwege de lockdown. Nu gaat hun hartverwarmende reünie compleet viral.

Ismael Fernández stond te popelen van ongeduld om zijn familieboerderij in Malaga te bezoeken. Eindelijk had de lokale overheid de coronamaatregelen versoepeld.

Ezelin Baldomera

De 38-jarige man kon eindelijk terug zijn broer zijn, maar ook zijn geliefde ezelin genaamd Baldomera.

De ontroerende beelden tonen hoe de twee vrienden elkaar voor het eerst weer zien. Ismael kan zijn tranen niet bedwingen, terwijl Baldomera luid balkt.

Ismael wist niet hoe de ezelin zou reageren nadat ze hem al die weken niet gezien had. De man filmde het moment waarop hij de omheining van het domein in El Borge benaderde.

Emotioneel weerzien

De ezelin kreeg hem meteen in de gaten. Ze draafde langzaam naar het hek. Terwijl Ismael haar hoofd aaide, vroeg hij haar wat ze al die tijd had gedaan.

Bij een selfie van hem en zijn ezelin schreef Ismael: “Ik schaam me niet omdat je me hoort huilen, want dit is een van de meest onvoorwaardelijke liefdesbetuigingen die er is.”

Ook de ezelin was zichtbaar geëmotioneerd door het weerzien. Ismael legde uit: “Baldomera huilde ook een beetje toen ze zag dat ik van streek was. Het was het meest emotionele moment dat ik ooit heb meegemaakt.”

Deel dit bericht als ook jij dit zo mooi vond!

No me da vergüenza que me oigáis llorar, porque aquí está una de las demostraciones de amor más incondicionales que existen. La de la mi burra y amiga BALDOMEREEEEEEEERA al verme después de dos meses (aviso a sensiblones como yo: ella también llora)Y yo venía todo el camino a Él Borge preparándome por si no me reconocía…

Posted by Ismael Fernández on Monday, May 18, 2020

Doorgaan met lezen

Trending