15-jarige houdt vriend in de armen terwijl hij zijn laatste adem uitblaast.
Connect with us

Nieuws

15-jarige houdt vriend in de armen terwijl hij zijn laatste adem uitblaast.

De 15-jarige Stephanie Ray en de 16-jarige Blake Ward uit de kleine stad Dudley in het Verenigd Koninkrijk zijn sinds het begin van hun relatie in februari 2018 onafscheidelijk. De tieners brengen elke vrije minuut met elkaar door en smeden gezamenlijke toekomstplannen. Maar een doodgewoon uitstapje met zijn familie werd de 16-jarige Blake fataal.

Op 31 juli 2018 maakte de familie Ward een uitstap naar het strand van Tywyn, een stad aan de westkust van Engeland. Toen Blake met twee andere familieleden te diep in het water ging, werden ze door de stroming verrast en naar open zee gezogen. De andere familieleden brachten meteen de kustwacht op de hoogte, die met boten en helikopters naar de drie vermisten op zoek gingen. Een lid van de kustwacht in een reddingsboot zag Blake uiteindelijk met zijn gezicht naar beneden in het water drijven. De 16-jarige werd meteen gereanimeerd en met de helikopter naar het ziekenhuis gevlogen. Toen Stephanie over het ongeval hoorde, haastte ze zich meteen naar hem toe. Vanaf dat moment zou ze niet meer van zijn zijde wijken.

Publiée par Blake Ward sur Dimanche 20 mai 2018

Vijf dagen en vier nachten waakte Stephanie aan het ziekenhuisbed van Blake, maar de artsen konden niet veel meer voor hem doen. Zijn hersenen hadden door het zuurstoftekort zware schade opgelopen. Zijn lichaam werd alleen nog maar door een machine in leven gehouden. Uiteindelijk besloot de familie van Blake op aanraden van de dokters om de stekker uit te trekken en hem te laten gaan. Tijdens zijn laatste momenten knuffelt Stephanie zich een laatste keer bij hem op bed, alvorens de machines definitief uitgeschakeld werden.

In een aangrijpende Facebookpost omschrijft de 15-jarige Stephanie haar gevoelens over het overlijden van haar vriend.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1937381436325253&set=a.647472718649471.1073741826.100001602459533&type=3

“Vandaag was de ergste dag van mijn leven, een dag die ik nooit meer zal vergeten. Zoals de meesten onder jullie wel weten, was Blake afgelopen dinsdag in een vreselijk ongeval betrokken. Sindsdien week ik niet meer van zijn zijde. Zoals jullie weten was Blake een liefdevolle, medelevende persoon die voor iedereen goed probeerde te doen. Gisteren werd ons gezegd dat Blake nooit meer zou herstellen omdat zijn hersenen teveel schade hadden opgelopen en dat zijn familie de hard beslissing had genomen om de stekker uit te trekken en hem te laten gaan. Hij was heel bijzonder voor me, we hadden iets speciaal en dat zal voorgoed zo blijven. Blake en ik hadden onze hoogtes en laagtes, die we samen overwonnen. Hij leed geen pijn en was omgeven door zijn familie. Ik zal hem voor altijd missen en hij zal altijd een bijzonder plekje in mijn hart hebben. Ik zal je nooit vergeten, Blake. Vlieg met de engelen, mijn schat, en ik zal je trots maken. Ik hou van je en dat zal ik voor altijd doen!”

Na de dood van Blake begon de familie een geldinzamelactie om de begrafenis te kunnen betalen. Het ziekenhuis waar Blake overleed, liet ondertussen echter weten dat zij zullen instaan voor de begrafeniskosten. De ingezamelde gelden zullen nu aan de kustwacht geschonken worden.

Wat er met de andere vermiste zwemmers gebeurde, is voorlopig niet bekend.
[fblike]

Nieuws

Boer neemt zoete wraak op klimaatactivisten: spuit ze helemaal onder de poep

Milieuproblemen blijven wereldwijd hoog op de agenda staan, vooral na recente extreme weersomstandigheden die de gevolgen van klimaatverandering benadrukken. Hoewel er nog steeds sceptici zijn die de klimaatverandering in twijfel trekken, zijn er gelukkig velen die actief bijdragen aan een positieve verandering.

Klimaatactivisten

Dit kan zijn door aanpassingen in hun dagelijks leven, zoals recycling of fietsen naar het werk, of door deel te nemen aan klimaatacties. Deze inzet verdient groot respect. Echter, hoe groot de frustratie over misinformatie ook is, het is cruciaal dat we binnen de grenzen van de wet blijven om onze boodschappen over te brengen.

Een tijd geleden overschreden enkele milieuactivisten deze grenzen door zonder toestemming een boerenerf te bezetten voor een anti-fracking protest. Ze richtten grote tenten op, waardoor het terrein meer weg had van een handelsplaats dan van een boerderij.

Boer neemt wraak

De boer, die de groep meerdere keren had verzocht te vertrekken, besloot uiteindelijk tot een unieke en effectieve methode om zijn ongenoegen te uiten. Hij koppelde een enorme mesttank aan zijn tractor en reed rond de plek waar de demonstranten hun kamp hadden opgeslagen, waarna hij het geheel besproeide met een mengsel van urine en mest.

Dit resulteerde in het vertrek van de activisten. De boer wist niet alleen de ongewenste bezoekers te verdrijven, maar ook zijn land te bemesten – een voorbeeld van efficiëntie waarbij hij twee problemen in één keer oploste.Dit incident werd snel verspreid op sociale media en lokte uiteenlopende reacties uit.

Velen prezen de boer voor zijn vindingrijkheid en meenden dat hij de activisten een lesje had geleerd dat ze niet snel zouden vergeten. Anderen meenden echter dat er een meer vreedzame oplossing mogelijk was geweest. Zonder twijfel zullen de betrokken demonstranten voortaan beter nadenken alvorens zij ongevraagd privéterrein betreden.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Deze foto van Linda de Mol op een nudistencamping gaat rond in het buitenland!

Deze week ging Linda de Mol volledig uit de kleren voor een gedurfde fotoshoot voor haar eigen weekblad, LINDA..

De Mol prijkt op de cover terwijl ze op een campingstoeltje zit te midden van nudisten op een camping. LINDA. beschrijft de fotoshoot als volgt: “De een vindt het heerlijk, de ander moet er niet aan denken.

In je na*kte niksie over de camping lopen. Best handig én lekker, dat je niet hoeft te trutten met bikinibandjes, direct vanaf je strandbedje kunt skinny dippen én dat je een gevoel van eenheid hebt met gelijkgestemden.

Geldt dan echt het gezegde: vrijheid, blijheid? In de nieuwe LINDA. ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’ duiken we in de na*kte waarheid, in de breedste zin van het woord.

Of je nu blij wordt om in je blootje rond te lopen of juist open en bloot durft uit te komen voor wie je bent en waar je voor staat.”

Linda de Mol maakt met deze foto’s een sterke indruk en zet een statement neer. Ze uit haar zorgen over hoe we in 2023 steeds meer ‘vertrutten’.

Linda benadrukt dat jonge meisjes tegenwoordig geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal, mede door influencers die hun foto’s bewerken met filters.

Ze merkt op dat niemand meer durft topless te zonnen uit angst voor stiekeme foto’s die in een oogwenk gemaakt en gedeeld kunnen worden, waardoor ze eeuwig op het internet kunnen blijven circuleren.

De foto van Linda de Mol gaat zelfs over de grenzen heen, en heeft ook in Duitsland de aandacht getrokken.

Het Duitse blad Bild schrijft: “Linda na*kt: ‘In mijn volgende leven zal ik een overtuigd naturist zijn’.”

Ze vermelden dat de beroemde tv-persoonlijkheid op deze manier op de cover staat, wat eigenlijk geen grote verrassing is, gezien Linda’s bekentenis dat ze dol is op na*kt kamperen.

De fotoshoot met Linda de Mol toont haar kwetsbaarheid en durf om zich bloot te geven, zowel fysiek als emotioneel.

Het beeld van Linda op de cover van LINDA. spreekt boekdelen en laat zien dat ze niet bang is om taboes te doorbreken en zichzelf te laten zien zoals ze is.

Het thema van de fotoshoot, ‘IN JE NA*KTE NIKSIE!’, nodigt uit tot reflectie over het idee van vrijheid en openheid, zowel letterlijk als figuurlijk.

Het is een krachtig statement van Linda de Mol, die met haar cover en bijbehorende boodschap een belangrijke discussie aanwakkert over body positivity, zelfacceptatie en de druk van sociale normen.

De fotoshoot herinnert ons eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich comfortabel te voelen in zijn eigen huid, zonder oordeel of schaamte.

Linda’s moed om zichzelf te tonen inspireert anderen om hetzelfde te doen en zich niet te laten weerhouden door maatschappelijke verwachtingen.

Doorgaan met lezen

Trending