Zien: Maan haalt genadeloos uit naar Marco Borsato!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Maan haalt genadeloos uit naar Marco Borsato!

Helaas, maar Marco Borsato lijkt niet langer het grote voorbeeld te zijn voor zangeres Maan. Wanneer de zangeres vertelt wie haar grote idolen zijn op muziekgebied ontbreekt de zanger op haar lijstje. In tijdschrift Fashionchick noemt de zangeres haar voorbeelden op. Onder andere Dua Lipa, Disclosure, Bløf, Snelle en Kraantje Pappie passeren de revue.

Dat ze internationaal gezien het meest opkijkt tegen Dua Lipa was al geen geheim. Opvallend genoeg ontbreekt er iemand in dit lijstje met wie ze de afgelopen tijd vaak geassocieerd is. En dat was toch wel haar grote voorbeeld, voorheen!

Geen Marco Borsato meer voor Maan
Over haar voorbeeld zegt: “Dua Lipa is mijn grote idool. Mijn favoriete nummer van haar is op dit moment Break My Heart van haar nieuwe album. Zo goed bedacht!” En over Kraantje Pappie, met wie ze momenteel een hit heeft, zegt ze: “We komen elkaar vaak tegen en hebben altijd de grootste lol. Maan en Kraan klinkt natuurlijk al lekker.”

Meest bekeken

Pijnlijk: “Dit betekent einde carrière voor Olcay Gulsen!”

In mei 2019 werd bekend dat Olcay Gulsen de overstap maakte van televisienetwerk RTL naar Talpa. Ze doet sinds 2013 al televisiewerk. De brunette begon bijvoorbeeld met het TLC-programma Ultimate Shopper. Daarna volgde al snel meer zoals Werk aan de winkel en RTL Boulevard. Bijna een jaar geleden kwam ze dus terecht bij Talpa waar ze ook met Shownieuws in aanraking kwam.

Maar het lijkt erop dat dat wel eens tot een einde kan komen, zegt de brunette in een interview met Privé. Ze geeft het volgende aan: “Ze zijn bezig met een nieuwe versie van Shownieuws. Ik ga volgende week samen met Talpa kijken of ik in dat plaatje pas.” Dit was nu een maandje geleden en er zijn nog geen berichten over hoe nu verder.

Past Olcay Gulsen in het plaatje?
Wel geeft ze aan dat ze meer wil dat alleen iets als Shownieuws en RTL Boulevard. “Ik zou bijvoorbeeld meer zaken willen onderzoeken, zoals ik dat heb gedaan in de serie over huiselijk geweld.” Rob van De Telegraaf liet gisteren het volgende weten: “Bij de tv-tak is de afgelopen jaren ook het nodige talent binnengehaald. En niet iedereen is daar meer op zijn plaats.” Hij vervolgt met: “e heeft ook niet zo denderend gescoord met haar serie over huiselijk geweld. Is daar nog wel een plekje voor in het zo meteen afgeslankte Talpa?”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dit is er tussen Marco Borsato en deze Temptation Island-verleidster gebeurd!

Dat Marco Borsato een goed oog voor mooie vrouwen heeft weten we inmiddels wel na een jaar aan roddels over affaires. Maar schijnbaar weet ook zijn zoon waar hij het zoeken moet. De 22-jarige Lucas heeft er namelijk bijna voor gezorgd dat Marco een schoondochter zou krijgen die bekend is uit Temptation Island.

Temptation Love Therapy-presentatrice Gwen van Poorten had namelijk een open gesprek met de 21-jarige Daisy Piras. Ze vroeg in dit gesprek wat er precies tussen haar en de 22-jarige Lucas gebeurd was. Daisy zegt “Ik heb een tijdje met Luca gedatet inderdaad. Maar wat we allemaal precies gedaan hebben is privé.”

Lucas Borsato heeft smaak!
De 21-jarige Daisy is natuurlijk ook aanwezig op Instagram. En zoals iedere deelnemer en deelneemster van dit programma kunnen we daar op voorhand al de meest fijne kiekjes verwachten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André en Monique negeren reisadvies, maar hebben bijzonder excuus

Tortelduifjes André Hazes en Monique Westenberg pakten hun koffers voor een reis naar het zonovergoten eiland Bonaire. Maar ze hebben een goed excuus om het negatief reisadvies aan hun laars te lappen.

Het koppel verblijft stiekem op Bonaire. Ook Katja Schuurman deed het hen voor. Met een kiekje op Instagram liet ze uitschijnen dat ze in Nederland zat. In werkelijkheid vertoefde ze op Bonaire voor werk.

Goed doel

André en Monique zijn echter niet op het eiland om vakantie te vieren. Ze zijn er om keihard te werken. Het koppelt onthult de reden van hun reis aan RTL Boulevard. De twee doen namelijk vrijwilligerswerk op het eiland. Ze zijn er vanwege de werkzaamheden van FKK Animal Rescue Bonaire en hun steun aan het Donkey Sanctuary Bonaire.

Doorgaan met lezen

Trending