19-jarige boerin, bekend van TikTok-filmpjes waarin ze zorgt voor dieren, ontneemt haarzelf van het leven – rust in vrede
Connect with us

Meest bekeken

19-jarige boerin, bekend van TikTok-filmpjes waarin ze zorgt voor dieren, ontneemt haarzelf van het leven – rust in vrede

Een populaire jonge TikTok-ster die behoorlijke bekendheid verwierf nadat ze haar dagelijkse leven als boerin had gedeeld, heeft zelfmoord gepleegd nadat ze een angstaanjagende video op haar kanaal had geplaatst.

Caitlyn Loane was 19, en vierde generatie boerin en had tienduizenden fans op het populaire sociale medium.

Kort voor haar dood in juni 2021 deelde Caitlyn een vrolijke video met haar volgers waarin ze een Amerikaans countrynummer synchroniseerde met de tekst ‘hoe ver zou je rijden voor het meisje van je dromen?’, vergezeld van een reeks foto’s van haar werk op de boerderij.

Het bijschrift van de video luidde: ‘Wat dacht je van Tasmanië?’

@catieloane♬ original sound – Catie Loane

Volgens de tragische berichtgeving stierf Caitlyn een paar dagen later door zelfmoord, waar haar familie kapot van was.

“Ze was een lieve, gekke jonge vrouw die van onschatbare waarde was in onze familie”, vertelde haar rouwende vader aan de nieuwszender Mercury.

Haar moeder Richele zei ondertussen dat Caitlyn een inspiratie was geworden voor vrouwelijke boerinnen over de hele wereld.

“Haar glimlach deed een ruimte oplichten,” zei haar moeder.

“Ze was niet bang om haar handen vuil te maken – op sommige foto’s heeft ze modder tot aan haar knieën staan.”

@catieloane Who’s driving to Tasmania #womeninag ♬ original sound – hunter paige

Na het bericht van haar overlijden, stroomden de eerbetonen binnen op Caitlyn’s TikTok-kanaal. De boerin, die als veehouder op het 600 hectare grote landgoed van haar familie werkte, stond bekend om haar passie voor vee.

“Rust in vrede, mooierd”, schreef iemand. “Je bent een inspiratie voor velen.”

Een ander zei: “We gaan je missen.”

Slechts een maand voor haar dood kreeg Caitlyn de kans om vee te keuren tijdens Agfest Tasmania, dat op de website wordt beschreven als “een werkelijk unieke kans voor bedrijven om hun kwaliteitsproducten, mensen, merk en diensten aan een steeds groter publiek te laten zien.”

Caitlyn zei destijds: “In 2018 realiseerde ik me dat school me niet de vaardigheden en ervaring bood die ik nodig had, dus solliciteerde ik bij het Sunday Creek Cattle Station, in het Northern Territory, zodat ik ervaring kon opdoen en meer kon leren over vee.

“Daar zijn de boerderijen enorm en ze verplaatsen zich met helikopters en te paard.”

“Het was karaktervorming en ik moest een geweldige werkethiek aannemen die ik hier thuis op mijn eigen bedrijf ook toepas.”

@catieloane Day in the life – Sunday Edition #lambmarking ♬ Drunk Driving – Warren Zeiders

Rust in vrede, Caitlyn, we hopen dat je rust hebt.

Vergeet nooit dat mentale gezondheidsproblemen zich zelden tonen aan de oppervlakte. Je weet simpelweg nooit wat iemand doormaakt.

Deel dit artikel alsjeblieft om Caitlyn rust toe te wensen en je uit te spreken voor meer en blijvende aandacht voor mentale gezondheidsproblematiek.

Funny

Moeder maakt grappige foto van de “eerste vangst” van haar zoontjes

Het is niet makkelijk om een foto te maken van kinderen! Ze zijn onvoorspelbaar en blijven niet vaak stil. Deze moeder wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met hun laatste vangst (een nepvis), maar dat bleek lastig en vooral hilarisch!

Marika Daniels is de trotse moeder van drie zoontjes. Levi, Logan en benjamin Landon, die op dat moment net 18 maanden oud was. Verleden jaar ging de familie op bezoek bij een museum en er was een vijver met nepvissen.

De kinderen ‘vingen’ elk hun vis en Marika wilde een foto maken van de jongetjes met hun vangst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika Daniels (@sahm.of.sd)

Ze legde aan Good Morning America uit:

“Ik plaatste het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig het was. Het verspreidde zich als een lopend vuurtje […]”

Ze vervolgde: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ zeggen. Hij is net op de leeftijd waarop hij alles in zijn mond stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

Marika realiseerde zich toen hoe grappig de foto was. Sindsdien is de foto viraal gegaan, met veelal het bijschrift: “Elke familie heeft dat ene kind.”

Doorgaan met lezen

Animals

Roze kaketoe neemt met kusje afscheid van overleden partner

Veel soorten vogels blijven hun hele leven samen bij hun partner. Het moment waarop ze een partner verliezen is dan ook hartverscheurend.

Dit overkwam een roze kaketoe op een weg in Australië. Het lichaam van de vogel blijft levenloos op de weg liggen, terwijl de andere vogel haar probeert te reanimeren met zijn snavel.

De emotionele video is viraal gegaan op sociale media.

Het blijkt tevergeefs … na verschillende reanimatiepogingen besluit de kaketoe om haar een laatste afscheidskus te geven. Een heel droevig moment wat waarschijnlijk de laatste keer is dat hij haar zal zien.

Op een afstandje zien we een groep met meer roze kaketoes. Het is net alsof ze hem afstand hebben gegeven om alleen afscheid te kunnen nemen van zijn geliefde.

Hieronder zijn de emotionele beelden te zien. Dit bewijst maar weer eens hoeveel liefde en gevoelens dieren hebben.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Koppel dat recent 79 jaar getrouwd was wordt bijna gelijktijdig 100 – ‘We hebben nog nooit ruzie gehad’

Een Amerikaans echtpaar uit Ohio viert volgende maand een ongelooflijke mijlpaal als ze allebei 100 jaar oud worden.

Volgens berichtgeving werden Hubert en June Malicote beide geboren in juli 1922, groeiden ze beide op op het platteland van Kentucky, en zagen ze elkaar voor het eerst toen ze allebei naar Ohio verhuisden, op zoek naar werk.

In een gesprek met WLWT onthulde het paar dat hun relatie begon toen ze in de kerk waren. In het begin waren ze vrienden, voordat dat uitgroeide tot iets meer.

Hubert en June trouwden op 8 juni 1943, waarna Hubert kort daarna werd opgeroepen om te vechten in de Tweede Wereldoorlog. Hij diende twee jaar bij de marine op Hawaï, maar June wachtte hem bij zijn thuiskomst op het treinstation op.

Volgens informatie in TODAY vestigden ze zich en stichtten ze een gezin in Hamilton, Ohio. Het paar heeft drie kinderen, zeven kleinkinderen en elf achterkleinkinderen.

In de nabije toekomst zullen zowel Hubert als June een fantastische mijlpaal vieren en 100 worden. June is jarig op 13 juli, terwijl Hubert op 23 juli honderd jaar wordt.

Ter gelegenheid van deze gelegenheid zal er een kerkdienst in hun achtertuin worden gehouden.

Sprekend over de band die hij heeft met zijn vrouw, zei Hubert: “We hebben nog nooit ruzie gehad. We hebben nog nooit ook maar één ruzie gehad.”

“We zijn niet zonder problemen door het leven gegaan, maar we zouden nooit iets doen om elkaar pijn te doen”, voegde hij eraan toe.

“Als er frictie is, moet je misschien een paar minuten weglopen.”

Volgens TODAY geniet het paar elke avond samen van een diner en een film. Hun slaaproutine houdt in dat ze elkaar een kus geven voordat ze elkaar welterusten wensen.

Hun 70-jarige dochter legde uit: “Ik zet mama in haar rolstoel naast de plek waar papa zit en ze houden elkaars hand vast en zeggen elkaar welterusten.”

“Dan zijn ze ’s ochtends zo blij elkaar te zien. Ze begroeten elkaar met een grote glimlach.”

Ware liefde zal altijd een van de machtigste zaken in deze wereld zijn. Romantische verhalen zoals dat van Hubert en June, maken mijn dag echt goed.

Deel dit artikel om dit verliefde koppel van harte te feliciteren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending