2 oudere vrouwen aangevallen op straat op klaarlichte dag – dakloze man wordt woedend en grijpt in
Connect with us

Lifestyle

2 oudere vrouwen aangevallen op straat op klaarlichte dag – dakloze man wordt woedend en grijpt in

Niet alle helden dragen een cape, zoals in de films. Neen.

Een dakloze man wordt momenteel over het hele internet geprezen voor zijn daden. Hij redde namelijk twee vrouwen in New York City.

Het was vorige week dat veiligheidscamera’s schokkende beelden vastlegden op Pitkin Avenue in New York.

Twee oudere vrouwen waren aan het wandelen langs straat, toen ze plots agressief werden aangevallen door een onbekende.

Voordat de twee dames nog maar tijd hadden om te reageren, had de man ze allebei tegen de grond gewerkt met harde slagen.

Maar waar de aanvaller geen rekening mee had gehouden was dat er een onverwachte held om de hoek loerde, iemand die snel te hulp zou schieten.

Toen de aanvaller de plek wilde ontvluchten, kwam een dakloze man hen redden.

Hij had de lafaard met zijn eigen ogen de weerloze vrouwen zien aanvallen. Hij aarzelde geen seconde toen hij de twee oudere dames kon helpen met een wraakactie.

De dakloze man snelde de agressor achterna en werkte hem tegen de grond. Hij hield daarna de aanvaller in een houdgreep tot andere ooggetuigen de politie konden verwittigen.

“Hij riskeerde zijn leven,” zei Jacaira Mercedes, een voorbijgangster, aan CBS Local.

“We zouden meer zo’n mensen als hem moeten hebben in de buurt, omdat hij me eigenlijk heeft gered zodat ik niet nog meer gewond zou zijn. En hij hield de man vast op de grond tot de politie kwam.”

De dakloze man snelde daarna terug naar de twee vrouwen om bij hen te blijven. Hij legde alles uit aan de politie, en de dader werd gearresteerd.

Dankzij de moed van deze dappere man, overleefden beide vrouwen de aanval. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen, en konden veilig naar huis.

In de video hieronder kan je zien hoe de dakloze man de aanvaller tegen de grond werkt:

Wat een absolute held! Over dapperheid gesproken, zeg!

Nou, help ons dit nieuws over deze dakloze held te delen. Dat is het minste wat we kunnen doen.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending