2 zussen verbazen het publiek met deze betoverende dansvoorstelling.
Connect with us

Nieuws

2 zussen verbazen het publiek met deze betoverende dansvoorstelling.

Iedereen die is opgegroeid met een broer of zus weet dat het niet altijd gemakkelijk is om met elkaar om te gaan. Broers en zussen hebben soms ruzie en kunnen elkaar het bloed onder de nagels vandaan halen.

Maar deze twee zussen slaagden er daarentegen in om hun perfecte danspartner te vinden – in elkaar.

Het is alsof ze een telepathische verbinding hebben die alleen broers en zussen bezitten. Terwijl de zussen het podium opgaan en het nummer “Place In This World” begint, zit het publiek stil, afwachtend op hun optreden.

Het zijn niet alleen hun bewegingen op zich die vaardig zijn. De zussen voeren ze perfect synchroon uit – zonder elkaar aan te kijken.

Sinds enkele maanden oefenen ze voor dit moment. En het eindresultaat is net zo fascinerend mooi, zo elegant om te zien.

Ze springen en dansen rond – en voeren vervolgens acrobatische toeren uit die bijna onmogelijk lijken.

Niet onverwachts wint het zusterduo de volledige National Duet Dance-competitie met deze schitterende prestatie. Ook op het internet heeft de perfecte dansroutine honderdduizenden kijkers aangetrokken.

Bekijk de onderstaande video en laat je fascineren door de ongelooflijke samenwerking van de zussen. Hoe doen ze het?!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bizar! Pasgeboren baby mét placenta gevonden op straat, meisje slechts één uur oud

In Mulberry, Florida is dit weekend een pasgeboren baby gevonden, met nog steeds haar placenta eraan vast. De baby was nog maar een uur oud, volgens de politie.

De politie ontving een melding van een huilende baby en volgde het geluid tot een heuvel, waar ze de baby in een deken gewikkeld aantroffen.
Het was koud buiten en de temperatuur was ongeveer 11 graden Celsius op dat moment.
De baby is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en bleek fysiek in orde te zijn.
Sheriff Grady Judd zegt: “We hebben geluk gehad dat we de baby vonden voordat ze onderkoeld raakte of aangevallen werd door dieren.
Ze is in kwetsbare omstandigheden achtergelaten, maar ze is sterk en lijkt het goed te doen.”
De autoriteiten hebben bloedhonden en een drone ingezet om de moeder te vinden, maar tot nu toe zonder succes.
In Florida is er een wet die ouders toestaat hun pasgeboren baby’s binnen een week achter te laten bij de brandweer of een medische instelling.
Het is onduidelijk waarom de moeder ervoor heeft gekozen haar baby achter te laten in deze kwetsbare omstandigheden.
De autoriteiten hopen dat de moeder zich alsnog zal melden om verdere informatie te geven over de zaak.
Doorgaan met lezen

Nieuws

Statushouders weigeren woningen: “Niet goed genoeg voor ons”

In Nederland heerst momenteel een woningcrisis, waardoor het extra wrang is om te horen dat een groep statushouders woningen weigert die hen worden aangeboden.

Alle 120 statushouders die momenteel in een hotel in Rijswijk verblijven, hebben een schitterende woning aangeboden gekregen, maar een deel van hen weigert het huurcontract te tekenen.

De groep statushouders, die momenteel op kosten van de belastingbetaler in een hotel verblijft, eist grotere en mooiere woningen en ziet een flexwoning niet zitten.

Ze willen sociale huurwoningen, maar die zijn er simpelweg niet. Daarom weigeren ze het contract te tekenen totdat de gemeente “met iets beters” komt.

De groep heeft zelfs advocaten ingeschakeld om urgentieverklaringen te krijgen, zodat de gemeente gedwongen wordt om sociale huurwoningen vrij te maken.

De gemeente heeft op haar beurt ook een advocaat ingeschakeld. In totaal gaat het om 34 huishoudens die woedend zijn op Nederland.

Dit is een zorgwekkende ontwikkeling, vooral gezien de grote behoefte aan woningen in Nederland.

Het weigeren van woningen die worden aangeboden, terwijl er duizenden mensen op de wachtlijst staan voor een woning, is onbegrijpelijk en zelfs verontrustend.

Het is belangrijk dat de gemeente en de statushouders samenwerken om een oplossing te vinden die voor beide partijen acceptabel is.

Doorgaan met lezen

BNers

The Voice of Holland-onderzoek afgerond: ‘Heftige onthullingen over wangedrag’

Na veertien maanden is het externe onderzoek dat producent ITV liet uitvoeren eindelijk afgerond. Vandaag zijn de bevindingen uit het rapport online gezet. Daaruit blijkt dat er inderdaad sprake was van ongewenst gedrag bij The Voice of Holland.

Ook blijkt dat niet iedereen een melding durfde doen. Het ongepaste gedrag begon volgens het onderzoek al jaren eerder.De wantoestanden bij de talentenjacht kwamen begin vorig jaar aan het licht. In het programma BOOS van Tim Hofman werden toen heftige onthullingen gedaan.

Marco Borsato, Jeroen Rietbergen en Ali B. werden toen beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Naast het strafrechtelijk onderzoek liet producent ITV een extern onderzoek uitvoeren door advocatenkantoor Van Doorne.

Vandaag is een rapport gepubliceerd met een samenvatting van de bevindingen in de periode tussen april 2015 en januari 2022. Het advocatenkantoor interviewde in totaal 62 mensen en keek een groot aantal documenten in. Het ging onder andere om WhatsApp-berichten en e-mails.

De onderzoekers trekken echter geen harde conclusies uit het rapport. Het gaat vooral over ongepast gedrag. Dat begon al ver voor 2022.

regisseur The Voice

Hoewel er geen precieze jaartallen worden genoemd, geeft een kandidaat aan dat ze maandenlang ongepaste berichten en verbale opmerkingen te verduren kreeg. De sfeer was knuffelig, fysiek en flirterig.

the voice
Het rapport luidt: “Zij had het gevoel hier niet onderuit te komen omdat ze meedeed met een talentenjacht die belangrijk was voor haar carrière en ze de betreffende persoon beschouwde als machtig.”

Het onderzoek brengt ongepast gedrag aan het gelicht vanwege meerdere personen en in verschillende vormen. Soms was er fysiek contact, en de andere keer meer in de vorm van verbale opmerkingen of appjes.

John de Mol
De geïnterviewden hadden het meerdere keren over machtsongelijkheid. Ongepast gedrag dat door de ene als normaal werd ervaren, was voor de andere over de schreef.

The Voice

Er waren zelfs kandidaten die het omschreven als normaal voor de entertainmentsector. Andere deelnemers geven aan dat ze zich niet veilig voelden om het ongepast gedrag te melden. Van Doorne besluit dat er alleen ongewenst gedrag was bij The Voice of Holland. Dus niet bij The Voice Senior of The Voice Kids.

the voice

Het rapport doet ook aanbevelingen om de cultuur binnen de entertainmentsector te veranderen. Er moet meer aandacht komen voor de positie van medewerkers en kandidaten. Zij moeten weten dat er een onafhankelijke vertrouwenspersoon is bij wie ze altijd terecht kunnen.

Ondertussen besloot het OM om Jeroen Rietbergen en Ali B. te vervolgen wegens onheus gedrag achter de schermen van The Voice. Bij gebrek aan bewijs is het onderzoek tegen Marco Borsato geseponeerd.

In het geval van Ali B. gaat het om feiten jegens drie meerderjarige vrouwen. Die feiten zijn gepleegd in de periode tussen 2014 en 2018.

Voor Jeroen Rietbergen gaat het om een feit uit februari 2018. Het incident zou zijn gebeurd rond of in de opnamestudio’s van de talentenjacht.

Na berichten over ongepast gedrag stopte RTL per direct met de uitzendingen van The Voice of Holland. Enkele dagen later barstte de bom naar aanleiding van een programma van BOOS over de mistoestanden.

Enkele oud-kandidaten beweerden te zijn lastiggevallen door enkele vooraanstaande figuren van de talentenjacht. Daarna deden meerdere vermeende slachtoffers ook daadwerkelijk aangifte.

Doorgaan met lezen

Trending