24-jarig meisje heeft al 22 kinderen en wil er nog meer
Connect with us

Nieuws

24-jarig meisje heeft al 22 kinderen en wil er nog meer

Een jonge vrouw al 22 kinderen op de wereld gezet en het ziet er niet naar uit dat ze het rustiger aan gaat doen. Christina Ozturk beviel op natuurlijke wijze van haar eerste dochter toen ze 17 was, volgens de Daily Mail.

Spoel een paar jaar vooruit en de 24-jarige Russische heeft nu 21 extra baby’s dankzij draagmoederschap.

Nadat ze haar man Galip, 57 jaar, ontmoette tijdens een vakantie in Georgië, wat haar eerste buitenlandse reis ooit was, begon het paar al snel een groot gezin te stichten.

Ze wonen nu in Batumi, waar ze 16 meisjes hebben die hen helpen voor hun enorme hoeveelheid kinderen te zorgen.

 

Christina schat dat ze ongeveer 138.000 pond (ongeveer 160.000 euro) aan draagmoeders heeft betaald om haar kinderen te krijgen, die allemaal in minder dan 18 maanden zijn geboren.

In een gesprek met Fabulous zei de jonge vrouw: “Ik droom hier al van kinds af aan van. Mijn man droomde ook van een groot, gelukkig gezin.”

“Dus nadat we elkaar ontmoet hadden, begonnen we onze droom om te zetten in daden.”

“Onze romantische relatie is veranderd maar ons hele leven is veranderd, niet alleen het romantische gedeelte. Ik weet niet zeker of we het grootste gezin ter wereld zullen zijn maar we zijn zeker van plan om het gelukkigste gezin ter wereld te zijn.”

Ze zei dat ze niet het gevoel heeft dat ze iets heeft gemist door kinderen te krijgen via draagmoeders en is enthousiast om te zien hoeveel meer ze nog aan de familie kan toevoegen.

Het is zeker niet goedkoop om alle baby’s te voeden, te kleden en te onderhouden, evenals hun inwonende kindermeisjes.

Christina vervolgt: “Het kost ongeveer £3.500 tot £4.200 [ongeveer 5000 – 7000 euro] per week voor de benodigdheden voor alle kinderen. Soms [zijn de kosten] een beetje meer, soms een beetje minder.”

De meisjes die voor de kinderen zorgen krijgen meestal zo’n 350 pond (500 euro) per week betaald.

Ze voegde eraan toe: “Op dit moment hebben we drie verdiepingen thuis. In de toekomst zullen we misschien meer verdiepingen bouwen, misschien kopen we een groter huis.”

“We hebben geen exact plan, want op dit moment hebben we genoeg ruimte voor iedereen.”

Volgens de Daily Mail waren Christina en Galip oorspronkelijk van plan om elk jaar een baby te krijgen.

Ze realiseerden zich echter dat hun voortplantingscapaciteiten dat niet zouden kunnen bijbenen en dus besloten ze de weg van het draagmoederschap te bewandelen.

Toen ze ontdekten hoeveel gemakkelijker het was dan een gewone zwangerschap, dachten ze dat ze zouden zien hoeveel meer ze er nog konden krijgen.

Christiana zei: “De kliniek in Batumi kiest draagmoeders voor ons en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het proces op zich.

“We zijn niet persoonlijk bekend met draagmoeders en hebben geen directe contacten met hen om problemen na de zwangerschap te voorkomen.”

Haar Instagram-pagina suggereert dat ze er meer dan 100 zou kunnen hebben als ze ze allemaal kan verzorgen.

Bron: leefspiritueel

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Een 33-jarige Duitse man en zijn 15-jarige dochter zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van het stichten van een woningbrand aan het Sluispad in Burgh-Haamstede (Zeeland) in de nacht van 17 op 18 januari.

Zij werden kort na de brand al aangehouden op de A58 ter hoogte van Kapelle, maakte de politie maandag bekend. De verdachte Duitser en zijn dochter zitten nog vast, meldt de politie. Tijdens de brand was de bewoonster niet thuis en raakte niemand gewond. Wel bleef de woning beschadigd achter.

In mei 2022 werd de bewoonster van het huis aangevallen met een bijtende stof. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze woningbrand en de aanval met zuur. Tot nu toe is nog niemand aangehouden in verband met de aanval.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie. De afgelopen jaren ging ze alleen maar meer achteruit en werd ze steeds grilliger. Ze had ernstige hallucinaties die haar agressief maakten. Laura wou na een tijdje niets meer met haar familie te maken hebben en raakte volledig van hen vervreemd.

Laura’s familie beschuldigt de Britse gezondheidsautoriteiten nu van nalatigheid. Zo werden de signalen van haar verslechterde toestand compleet genegeerd en werden routinecontroles van haar sociale woning in de Zuid-Engelse county Surrey, die tot een eerdere ontdekking van haar lichaam hadden kunnen leiden, nooit uitgevoerd.

In mei 2021 trof de familie van Laura het lichaam van de jonge vrouw in een “gemummificeerde, bijna skeletachtige staat” aan in haar woning. Het was Laura’s broer die de gruwelijke ontdekking deed. De familie kwam Laura bezoeken om haar te vertellen dat haar vader was overleden.

“Ik heb hulp nodig”

Gedurende de drie jaar dat de jonge vrouw dood in haar woning lag, werd haar invaliditeitsuitkering stopgezet en haar gasaansluiting afgesloten. Ondanks het feit dat Laura niet reageerde op brieven, telefoontjes en sms’jes en ze de deur nooit opendeed, stelde niemand zich ooit vragen over haar welzijn. Haar zus Nicky geeft de schuld aan de sociale zorg, de geestelijke gezondheidszorg en Laura’s huisbazen, die volgens haar de “waarschuwingssignalen hebben genegeerd”. “Laura is gewoon achtergelaten om te sterven”, klinkt het.

Volgens de advocaat van de familie werd Laura twee keer doorverwezen naar sociale zorgdiensten voor volwassenen: een eerste keer in 2014 en een tweede keer in 2017. Die verwijzingen kregen echter nooit gehoor. Het wordt aangenomen dat Laura in november 2017 overleed. Enkele weken voordien ging de politie nog bij haar langs. Na het bezoek meldden de agenten bij de sociale diensten dat Laura “zichzelf verwaarloosde, weinig te eten had en niet leek te weten hoe ze ze hulp kon krijgen”. Maar zelfs dan werd er niet ingegrepen. Kort voor ze stierf, schreef Laura nog een schrijnende boodschap op haar kalender: “Ik heb hulp nodig.”

“Het is hartverscheurend om na te denken over de omstandigheden waarin ze de afgelopen jaren leefde. Er was niemand voor haar”, zegt zus Nicky. De gemeenteraad van Surrey noemt Laura’s dood “tragisch” en laat weten dat een onderzoek wordt gestart naar de precieze omstandigheden van haar overlijden.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Trending