3 dochters verdenken zorg van mishandeling moeder – verborgen camera filmt schokkende beelden
Connect with us

Gezondheid

3 dochters verdenken zorg van mishandeling moeder – verborgen camera filmt schokkende beelden

De drie dochters van een 71-jarige kregen vaak een slecht gevoel toen ze het verzorgingshuis van hun moeder gingen bezoeken.

Dit ging nog een tijdje door, voordat een van hen suggereerde dat ze een verborgen camera opzetten. Het doel was om te zien of hun bezorgdheid over mogelijke mishandeling in werkelijkheid gegrond was.

Ze deden precies dat, om meer te ontdekken dan waar ze op hadden gerekend. Wat de camera filmde was echt schokkend.

Drie zussen vermoedden dat alles niet was zoals het hoort in het verzorgingshuis van hun moeder. Ze leed aan de ziekte van Alzheimer en Parkinson, en dus was het moeilijk voor haar meisjes om antwoorden van haar te krijgen over wat er mis was.

Ze wisten echter dat er iets mis moest zijn toen ze wist te vertellen dat het personeel haar niet mocht. Alarmbellen begonnen gestaag te klinken, en dus besloten de zussen hun instinct te volgen.

De steek
Ze staken hun hoofd bij elkaar en zetten een verborgen camera op in de kamer van hun moeder. Wat ze zouden filmen, bleek uiteindelijk schokkender zijn dan iemand zich had kunnen voorstellen.

Op de film was duidelijk te zien dat het personeel de moeder aan haar armen trok. Toen ze zich verzette, sleepten ze haar over de vloer. Op één punt van de video is de 71-jarige huilend te zien, hoewel haar gesmeek aan dovemansoren gericht zijn.

Het was middelste dochter, Kelly, die een camera van £85 op Amazon kocht. Ze legt uit: “Ik voelde me zo schuldig en mijn hart bonste toen ik het opstelde. Ik vertelde het personeel dat ik dacht dat het haar zou helpen als ze een klok had die ze vanaf haar bed kon zien. Wat het opnam, was een schok. Iedereen die zo’n persoon op zo’n manier kan behandelen, is een gemeen schepsel. Kijken naar het beeldmateriaal, het zien van mijn huilende moeder, was hartverscheurend. ”

Op verschillende punten in de video vraagt ​​Joy om naar het toilet te gaan, maar wordt genegeerd. Het personeel toont weinig interesse om haar te helpen, en dus wordt ze overgelaten aan zichzelf.

De mishandeling vond plaats in het Brookside House Care Home in Jacksdale, Nottinghamshire, Verenigd Koninkrijk, en drie werknemers werden uiteindelijk verantwoordelijk bevonden. Toen de tape opdook, konden ze hun acties niet ontkennen en werden ze dus ontslagen van hun werk. Ze werden ook veroordeeld tot een taakstraf, maar slaagden erin om via voorwaardelijke straffen de gevangenisstraf te ontvluchten.

“We zijn boos dat hun straffen zijn opgeschort. Ze pleitten alleen schuldig omdat het allemaal op de tape lag,” zei de oudste dochter Teresa Bestwisk, 47.

Mijn bloed kookt als ik dingen als deze hoor, en het ergste is dat er zeker meer ouderen lijden zonder dat het bekend is. Deel dit om het bewustzijn te verspreiden. Help ons ervoor te zorgen dat niemand dit soort misbruik in de toekomst hoeft mee te maken.
[fblike]

Celeberties

BREAKING: Voetbalwereld op z’n kop! Cristiano Ronaldo heeft het Coronavirus.

Cristiano Ronaldo is besmet met het coronavirus. Dat heeft de Portugese voetbalbond bevestigd.

Ronaldo speelde afgelopen woensdag nog 90 minuten in het oefenduel tegen Spanje en ook in het Nations League-duel van zondag tegen Frankrijk was dat het geval – beide wedstrijden eindigden in 0-0. Bedoeling was ook dat hij morgen tegen Zweden ook weer de uittredende Nations League-winnaar zou aanvoeren, maar het coronavirus steekt daar dus een stokje voor.

Het nieuws staat op de site van de Portugese voetbalbond. ,,Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het.

De Fransman Eduardo Camavinga liet weten dat hij het shirt van Ronald, dat hij na afloop bemachtigde, niet ging wassen. Het is de vraag of hij daar nu nog zo over denkt.

Het nieuws staat te lezen op de website van de Portugese voetbalbond. “Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het. De hele Portugese selectie zou intussen al een bijkomende test hebben ondergaan, maar er kwamen geen extra positieve tests aan het licht. Ronaldo is trouwens al de derde Portugese speler die deze interlandperiode besmet raakt met het coronavirus. Eerder legden ook verdediger José Fonte en doelman Anthony Lopes al positieve testen af.

In Turijn zal de positieve test van Ronaldo ongetwijfeld de wenkbrauwen doen fronsen. De Portugees en verschillende andere internationals van Juventus – Dybala, Cuadrado, Danilo en Bentancur – verlieten begin vorige week hun hotel in Turijn voortijdig om aan te sluiten bij de selectie van hun land. Daarmee overtraden ze de geldende quarantainemaatregel nadat twee personen binnen de club positief hadden getest op het coronavirus. De plaatselijke gezondheidsautoriteiten maakten de zaak intussen over aan het gerecht.

Bron: AD, HLN.be

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yolanthe Cabau krijgt compliment tijdens coronatest “Mondje open!”

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaans actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

Er wordt meer getest, dus is het ook vanzelfsprekend dat het aantal besmettingen omhoog gaat. Reden tot paniek? Waarschijnlijk niet, als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En als je klachten hebt en je wilt zekerheid, dan zeker even testen.

Test

Zo’n test is trouwens geen pretje zoals je weet en Yolanthe Cabau heeft er inmiddels ook eentje achter de rug. En de beelden van haar test deelde ze in haar Instagram Stories.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Shirma Rouse verklapt wat ze zo allemaal als ontbijt eet.

Shirma Rouse begon iets meer dan een jaar geleden aan haar avontuur om af te vallen. Dat is haar aardig gelukt en de zangeres houdt haar volgers graag op de hoogte van haar vorderingen. Nu verklapt ze wat ze zoal ontbijt.

Groentjes

Shirma is ondertussen al meer dan vijftig kilogram afgevallen. Daar is ze best trots op, al benadrukte ze wel dat ze zich vroeger ook goed voelde toen ze nog zwaarder was. Haar fans vinden echter dat ze nu nog meer straalt. Dat de zangers trots is over haar vooruitgang, blijkt uit een recente Instagrampost. Ze schreef: “Effe een update! Juni 2019 begonnen aan mijn afval reis! Nog even te gaan maar ben goed op weg!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik sta in de nieuwe @linda check it out! ❤️#speakingmytruth #nailsonfleek

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op

Shirma houdt zich strikt aan de Alizonne-therapie. Die therapie draait vooral om het optimaliseren van het algemeen welzijn en de gezondheid in het algemeen. De zangeres deelde in een Instagram Storie wat ze precies allemaal ontbijt. Ze vertelde: “Goedemorgen. Jaja, lekker gestoomde broccoli, bloemkool, worteltjes en vier blokjes feta gewoon om het even te pimpen.”

Negatieve reacties

Shirma krijgt doorgaans heel wat lof en complimentjes, maar onlangs was er ook een persoon die het nodig vond om haar compleet de grond in te boren. Niemand minder dan Herman Brusselmans haalde ongemeen scherp uit naar de zangeres. Hij maakte onbeschaamd grappen over haar gewicht. Later liet de zangeres weten dat ze dit gewoon van zich af laat glijden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending