3-jarig jongetje gepest en ´lelijk´ genoemd vanwege zijn rode haar, zijn reactie breekt mijn hart
Connect with us

Lifestyle

3-jarig jongetje gepest en ´lelijk´ genoemd vanwege zijn rode haar, zijn reactie breekt mijn hart

Het is de taak van ouders om ervoor te zorgen dat hun kind gezond en gelukkig is. Daarom is het de nachtmerrie van elke ouder om hun kind verdrietig te zien.

Je kan je alleen maar voorstellen hoe hartverscheurend het is als ouder om je kind te horen vragen: ¨Wat is er mis met me?¨

Dat is precies wat er gebeurde met moeder Lauren Russel een dag nadat haar driejarige zoontje was gepest en lelijk was genoemd op de bus vanwege zijn rode haar.

Het hartverscheurende incident raakte Lauren zo erg dat ze op Facebook een lang verhaal plaatste. Ze vraagt iedereen het te lezen om het bericht te verspreiden dat deze vorm van pesten nooit acceptabel is en eens en voor altijd gestopt moet worden.

Je kan het hartverscheurende bericht van Lauren hieronder lezen.

“Vandaag is mijn hart in tweeën gebroken.

Terwijl ik in de bus zat zag ik zulk gemeen gedrag tegen mijn driejarige zoontje van een jongen die niet ouder was dan 13. Helaas was het niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn.

Hij is doelwit van mensen van alle leeftijden.

En waarom? Omdat hij rood haar heeft. Mijn mooie jongen werd gezegd dat de opruimdienst hem moest komen ophalen omdat zijn haarkleur zo lelijk was.

De jongen draaide zich naar zijn vriend en zei dat als hij ooit een roodharig kind zou krijgen hij het zou doden.

Mijn zoontje is pas drie en was erg in de war. Ik voel me heel erg rot omdat ik ook rood haar heb en ik weet heel goed hoe het is om op te groeien als doelwit van pestkoppen.

Hij blijft me maar vragen waarom mensen zijn haarkleur lelijk vinden.

Hij vraagt me of ik het kan kleuren zodat mensen het leuk vinden. Hij vraagt me of hij kan zijn zoals zijn broer die geen rood haar heeft.

Mijn hart breekt, elke keer als hij het me vraagt.

Mijn kleine jongen ziet er zo zielig uit en ik wil dat hij zich beter voelt. De reden dat ik die openbaar maak is omdat ik weet dat deze pestkoppen in de minderheid zijn.

Er zijn goede en niet veroordelende mensen die hem niet buitensluiten. Ik wil jullie allemaal vragen dit te delen om te laten zien hoe mooi mijn jongen is.

Ik wil hem het goede in de wereld tonen via de kracht van Facebook.

Het is niet goed om iemand te pesten voor de kleur van zijn haar. Nu niet, nooit niet. Dank jullie.¨

Elk kind is mooi op zijn eigen unieke manier en niemand zou zich ooit minder moeten voelen.

Deel dit verhaal met al je vrienden om voor eens en altijd een einde te maken aan pesten!
[fblike]

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Trending