Bekend Nederland in rep en roer: Natasja Froger doet boekje open over relatiebreuk met René Froger!
Connect with us

BNers

Bekend Nederland in rep en roer: Natasja Froger doet boekje open over relatiebreuk met René Froger!

René Froger en Natasja, zijn vrouw, vormen al 27 jaar een gelukkig stel. Maar het pad naar hun geluk kende wel wat hobbelige momenten, zo vertelt Natasja openhartig.


In dit artikel lees je meer over hun liefdesverhaal en de uitdagingen die ze hebben overwonnen.

In de zomer van 1994 stapte René Froger in het huwelijksbootje met Natasja. De twee ontmoetten elkaar ruim dertig jaar geleden in Athene, terwijl René nog met een andere vrouw getrouwd was.

Natasja wist daar op dat moment niets van af en het kwam voor haar dan ook als een schok. “Dat was voor mij wel een ding toen ik daar achterkwam.

Ik vond hem zo leuk, maar ik wilde er echt niet aan. Ik had zoveel vriendinnen die weleens wat met getrouwde kerels deden. Ik had zo’n vooroordeel en toen was ik het ineens zelf”, vertelt Natasja openhartig.

Ondanks deze ontdekking bleek hun liefde sterker dan Natasja’s normen en waarden en ze zijn er helemaal voor gegaan.

Inmiddels zijn ze al 27 jaar gelukkig samen en vormen ze een van de meest stabiele koppels in de Nederlandse showbizz.

Toch hebben ook René en Natasja te maken gehad met de nodige uitdagingen in hun relatie. Na de geboorte van hun zoons heeft Natasja bijvoorbeeld moeite gehad met René’s werkritme. “Toen vond ik het ineens heel stom dat-ie ’s avonds en ’s nachts werkte.


Ik wilde hem het liefst zeven dagen in de week om me heen, 24 uur per dag en dan samen met de kinderen”, vertelt Natasja.

Het koppel ging drie maanden uit elkaar, maar kwam er toen al snel achter dat ze niet zonder elkaar konden en besloten om hun huwelijk nieuw leven in te blazen.

Maar niet alleen het werk van René heeft een impact gehad op hun relatie. Ook de gezondheid van René heeft het stel flink op de proef gesteld.

Toen hij 45 jaar oud was, werd er een zeer agressieve vorm van prostaatkanker bij hem vastgesteld. Dit was een heftige periode voor de familie Froger, waarin Natasja zich vaak machteloos voelde.

“Ik kon niks doen. Ik stond met mijn handen gebonden in de hoop dat het allemaal goed ging. Ik ben wel heel bang geweest”, geeft ze eerlijk toe.

Gelukkig kon René goed behandeld worden en herstelde hij volledig. Maar de angst en onzekerheid van die periode hebben wel een blijvende impact gehad op het leven van het stel. Toch hebben ze dit samen overwonnen en zijn ze sterker dan ooit tevoren.

De liefdesgeschiedenis van René en Natasja Froger is er één om bij weg te zwijmelen. Ze hebben samen de nodige ups en downs gekend, maar hun liefde is sterker gebleken dan welke uitdaging dan ook. Ze hebben bewezen dat ze samen elke storm kunnen doorstaan.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending