André van Duin nam zeer drastisch besluit na verschrikkelijk nieuws
Connect with us

BNers

André van Duin nam zeer drastisch besluit na verschrikkelijk nieuws

Na het tragische verlies van zijn man Martin in 2020 heeft André van Duin een drastisch besluit genomen dat zijn leven aanzienlijk heeft veranderd.

In een openhartig interview met weekblad Weekend deelt de geliefde komiek en presentator hoe hij na het heengaan van Martin besloot om volledig te stoppen met alc0h0l drinken.

Dit besluit markeert een belangrijke stap in zijn rouwproces en persoonlijke groei.


Stoppen met Drinken

André van Duin vertelt dat hij al weinig dronk, maar na de ziekte en het heengaan van Martin besloot hij volledig te stoppen met alc0h0l.

“Nou, ik dronk al niet zoveel, maar nu inderdaad helemaal niet meer,” onthult hij. Hij legt uit dat hij met drinken stopte toen Martin ziek werd, omdat Martin ook moest stoppen.

Na Martins heengaan besloot André om niet weer te beginnen met drinken. “Dan ga je misschien in je verdriet te veel drinken en dat helpt toch niet, dus laat ik dat nou maar niet doen,” zegt hij.

“Ik heb het volgehouden en dat bevalt prima. Het leven is eigenlijk makkelijker daardoor. Je gaat wat eerder weg op verjaardagen bijvoorbeeld, als mensen dezelfde verhalen gaan vertellen.”

André van Duin nam drastisch besluit na verschrikkelijk nieuws

Nieuwe Liefde en Gezond Leven

Momenteel is André van Duin weer gelukkig in de liefde met zijn partner Fernando.

Hij benadrukt dat ook Fernando geen alcohol drinkt en niet rookt, wat hun levensstijl naadloos op elkaar afstemt.


“Mijn huidige partner Fernando drinkt ook niet, en hij rookt ook niet, dus dat sluit naadloos aan,” vertelt André. Deze gedeelde levensstijl lijkt een positief effect te hebben op André’s welzijn en geluk.

Het Afgeblazen Huwelijk

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat het geplande huwelijk tussen André en Fernando was afgeblazen.

In plaats daarvan hebben ze gekozen voor een samenlevingscontract. “We hebben een samenlevingscontract bij de notaris getekend,” vertelde André destijds aan Story.

Hij benadrukte het belang van goed geregelde administratieve zaken voor het geval er iets gebeurt. “Daar staat alles in wat noodzakelijk is. Het belangrijkst is dat de administratieve zaken goed geregeld zijn voor het geval dat je er niet meer bent.” Volgens André zou trouwen alleen nog maar voor het feest zijn.

Een Nieuwe Start

Het besluit van André van Duin om te stoppen met alcohol en zijn keuze voor een samenlevingscontract met Fernando markeren belangrijke mijlpalen in zijn leven na het verlies van Martin.

Deze beslissingen reflecteren zijn wens om een gezonde en stabiele levensstijl te behouden, terwijl hij nieuwe herinneringen opbouwt met zijn partner.

Het verhaal van André toont hoe persoonlijke keuzes en aanpassingen kunnen bijdragen aan herstel en welzijn na een ingrijpend verlies.

Het openhartige verhaal van André van Duin biedt een inspirerende kijk op hoe hij omgaat met rouw en persoonlijke groei.

Door te stoppen met alc0h0l drinken en te kiezen voor een samenlevingscontract, heeft hij belangrijke stappen gezet naar een gezonder en stabieler leven.

Zijn verhaal is een herinnering aan de kracht van persoonlijke keuzes en het belang van ondersteuning en begrip in tijden van verdriet.

André’s reis naar een nieuw begin, samen met zijn partner Fernando, laat zien dat er altijd ruimte is voor hoop en nieuwe mogelijkheden, zelfs na een groot verlies.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending