Gezin Martijn Krabbé deelt erg triest nieuws: ‘Het was te laat’
Connect with us

BNers

Gezin Martijn Krabbé deelt erg triest nieuws: ‘Het was te laat’

Martijn Krabbé onthult k*nkerdiagnose: ‘Zwaarst voor mijn gezin’

Presentator Martijn Krabbé heeft via een bericht op Instagram bekendgemaakt dat hij gediagnosticeerd is met k*nker.

Bij een foto van hem en zijn vrouw Deborah deelt hij het nieuws en benadrukt hij dat, ondanks de treurige wending, hij ook kansen ziet om hiermee om te gaan.

Hoewel Krabbé niet specificeert om welke vorm van k*nker het gaat, deelt hij mee dat er verschillende behandelopties beschikbaar zijn.

“Voor mijn gezin is dit het moeilijkst. Gelukkig kan ik zeggen dat ze sterk zijn en er zelfs met humor over praten.”

Krabbé heeft vier kinderen met zijn ex-vrouw Amanda. Hij deelt zijn bewondering voor zijn gezin, die ondanks de ernst van de situatie met liefde en humor steun bieden.

“Over k*nker valt niet veel te lachen, maar ze hebben het voor elkaar gekregen hoor,” schrijft de presentator. “Met liefde overwin je eigenlijk alles. Ik sta er dus hoe dan ook goed voor.”

Bekend van programma’s als Idols, The Voice of Holland en Kopen Zonder Kijken, geeft Krabbé aan dat hij weer “in de lucht komt” zodra de schok van het nieuws is verwerkt.

Onder het bericht steken collega’s en andere bekende Nederlanders Krabbé een hart onder de riem.

Presentatrice Wendy van Dijk schrijft: “Liefste Tijnie, alle liefde, kracht en rust voor jullie!” Claudia de Breij reageert eveneens: “Oh man! Sterkte Martijn! Veel rust en energie om dit aan te kunnen en liefs.”

De steunbetuigingen laten zien dat Krabbé niet alleen staat in zijn strijd tegen deze z!ekte en dat zijn omgeving hem omringt met liefde en steun tijdens deze uitdagende periode.

De openhartige bekendmaking van Martijn Krabbé heeft een golf van steun en solidariteit teweeggebracht, niet alleen van zijn collega’s en bekende Nederlanders, maar ook van zijn talloze fans.


De reacties getuigen van de diepe genegenheid en waardering die mensen voelen voor de geliefde presentator.

Het is duidelijk dat Krabbé’s focus op liefde en optimisme te midden van deze uitdagingen een bron van inspiratie is voor velen.

Zijn vastberadenheid om deze moeilijke periode met hoop en vastberadenheid tegemoet te treden, toont zijn innerlijke kracht en veerkracht.

Terwijl Krabbé en zijn gezin zich voorbereiden op de strijd tegen k*nker, is de steun en medeleven die ze ontvangen een bron van troost en bemoediging.

De kracht van een ondersteunend netwerk en de positieve energie van geliefden kunnen een onschatbare rol spelen in het genezingsproces en het behoud van mentaal welzijn.

Het is echter belangrijk om te erkennen dat de weg vooruit niet gemakkelijk zal zijn.

De behandeling van k*nker brengt fysieke en emotionele uitdagingen met zich mee, zowel voor de patiënt als voor hun naasten.

Het is een reis die met ups en downs gepaard gaat, maar met liefde, vastberadenheid en medische ondersteuning kan er hoop zijn op herstel en genezing.

Voor Martijn Krabbé en zijn gezin is de weg vooruit ongetwijfeld gevuld met obstakels en onzekerheden, maar ook met momenten van kracht, liefde en veerkracht.

Ze zullen niet alleen deze uitdagingen aangaan, maar ook de steun van velen voelen terwijl ze zich vastklampen aan hoop en optimisme voor de toekomst.

Het is in deze tijden van tegenspoed dat de ware kracht van menselijke verbondenheid en solidariteit schijnt.

Terwijl Martijn Krabbé zijn strijd tegen k*nker voert, herinnert zijn verhaal ons eraan om elkaar te steunen, lief te hebben en te koesteren, zelfs te midden van de donkerste stormen van het leven.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”


De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”

Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

Trending