MAFS-Jeffrey op heterdaad betrapt: ”Wat een vuile rat”
Connect with us

Nieuws

MAFS-Jeffrey op heterdaad betrapt: ”Wat een vuile rat”

Jeffrey Hanemaaijer ligt flink onder vuur. De MAFS-deelnemer van het afgelopen seizoen werd eergister in Breda gespot met een onbekende dame, waarmee hij uitgebreid stond te zoenen. Guess what!? De dame blijkt echter gewoon een vriend te hebben.

Zoenen met bezette dame

Dat meldt Juicechannel, dat een filmpje doorgestuurd heeft gekregen van een van haar volgers. In de video is Jeffrey te zien.
Als begeleidende tekst staat erbij: ”Jeffrey van MAFS is gisteren door een volger samen met een dame in Breda gespot. Volgens onze volger stonden de twee ook buiten te zoenen, maar heeft de dame in kwestie gewoon een relatie.”
Niet best dus en wellicht heeft de dame iets uit te leggen thuis. Helemaal nadat het beeldmateriaal op internet is gezet.
jeffreyJerney

In MAFS werd Jeffrey gekoppeld aan Jerney. Dat leek eerst geen match te zijn, maar later besloot Jeffrey toch naar haar woning te rijden en verklaarde hij verliefde gevoelens te hebben.
Jerney had die ook en de twee leken elkaar echt leuk te vinden. Met de nadruk op leek, want Jeffrey bleek een heel ander persoon dan hij deed voorkomen. Jerney liet namelijk weten dat hij haar op een schandalige manier te kijk heeft gezet.
Tijdens het koppelsweekend zou hij tegen andere deelnemers hebben verteld dat hij Jerney al sinds het begin helemaal niet aantrekkelijk vond. En er zou meer vuilspuiterij van zijn kant hebben plaatsgevonden. Dat was zo heftig, dat Jerney hem nooit meer wil zien.
Overigens zijn veel mensen ook van mening dat Jeffrey zijn deelname aan de show heeft misbruikt als stijlloze promotie voor zijn loopbaan als zanger. Nog tijdens de uitzendingen liet hij via Instagram weten dat hij bij een platenmaatschappij was langsgegaan.
Dat is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Onder het voorproefje van het nummer waren dan ook veel reacties te lezen van mensen die het idee hebben dat hij MAFS als ‘opstapje’ gebruikt heeft voor zijn zangcarrière.

Hartklachten

Overigens kan Jeffrey niet goed tegen kritiek van buitenaf. Eerder postte hij een emotioneel bericht op social media.
De negatieve reacties op zijn deelname aan MAFS deden veel met hem. Zo veel, dat hij naar het ziekenhuis is gebracht met heftige hartklachten. Artsen constateerden een ontstoken hartzakje, dat waarschijnlijk ontstaan is door de stress.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending