Toen ze slechts 2 jaar oud was, werd ze bestempeld als een levensechte pop – bekijk hoe ze er nu uitziet, vele jaren later
Connect with us

Entertainment

Toen ze slechts 2 jaar oud was, werd ze bestempeld als een levensechte pop – bekijk hoe ze er nu uitziet, vele jaren later

Het opvoeden van kinderen brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee, en wat ‘goed’ opvoeden betekent, kan variëren onder ouders. Velen zouden echter stellen dat het vroeg in de schijnwerpers zetten van jonge kinderen niet altijd het beste pad is.


Toch zijn er situaties waarin dit bijna onvermijdelijk lijkt. Sommige kinderen worden geboren met unieke gaven of uiterlijke kenmerken die de aandacht trekken. Aira Marie, een jong model, is een dergelijk voorbeeld. Reeds op tweejarige leeftijd wekte ze de interesse van de modellenwereld.

Met haar vlekkeloze huid en schattige gelaatstrekken, die haar de uitstraling van een pop gaven, viel Aira op. Haar ouders herkenden haar bijzondere uitstraling en introduceerden haar op jonge leeftijd bij een modellenbureau.

Foto’s van Aira verspreiden zich snel online, waarbij menigeen haar unieke schoonheid erkende. Tegelijkertijd waren er geruchten dat haar foto’s bewerkt waren, maar al snel bleek dat Aira’s ‘poppenlook’ natuurlijk was en niet het resultaat van fotoshop.

Het artikel gaat verder onder de foto:


Aira’s leven werd al snel gedomineerd door modellenbureaus, fotoshoots en studio’s, waardoor haar jeugd allesbehalve normaal was.

Haar ouders waren ervan overtuigd dat ze bestemd was voor het sterrendom, maar naarmate ze ouder werd, vervaagde haar unieke, popachtige uiterlijk. Dit leidde tot een afname van interesse van modellenbureaus en een daling in uitnodigingen voor shows en studioshoots.

Nu een tiener, onderhoudt Aira haar sociale media-kanalen en blijft ze inhoud delen met haar volgers. Ze heeft een aanzienlijke aanhang op haar Facebookpagina, met ongeveer 12.000 fans.

Aira’s verhaal is een voorbeeld van hoe snel dingen kunnen veranderen in de wereld van de kindermodellen. Deel dit verhaal met vrienden en familie als je het interessant vindt.


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending