6-jarig meisje hoort van dokters dat ze nog 135 dagen zal leven – dan doet moeder een hartverscheurende ontdekking in lade
Connect with us

Lifestyle

6-jarig meisje hoort van dokters dat ze nog 135 dagen zal leven – dan doet moeder een hartverscheurende ontdekking in lade

Alle kinderen worden wel eens ziek. En wat er ook verkeerd gaat, voor de ouders zijn het altijd zorgen. Niemand wilt namelijk zijn kind zien lijden, en de meeste ouders zouden het liefst de pijn overnemen van hun kind mochten ze dit kunnen.

De 6-jarige Elena Desserich uit de Amerikaanse staat Wyoming was net als alle andere meisjes van haar leeftijd. Ze houdt van lezen en tekenen. Ze droomde ervan om op een dag mama te worden. En ze wilde juf worden wanneer ze groot was.

Maar op een dag ontvingen Keith en Brooke Desserich een bericht dat geen enkele ouder wilt horen. Elena had namelijk een hersentumor die niet kon worden geopereerd. Het koppel was kapot toen de dokters hen vertelden dat hun kleine meisje maar 135 dagen te leven meer had.

Dagboek schrijven
Maar in plaats van verdrietig te zijn, besloten Keith en Brooke om Elena’s leven gelukkig en memorabel te maken.

Het koppel probeerde elke dag speciaal te maken voor Elena en haar kleine zusje Gracie.

Maar ze waren ook bezorgd dat Gracie haar grote zus misschien niet meer zou herinneren wanneer ze ouder zou worden, dus besloten ze om een dagboek te schrijven over haar 6-jarige zus Elena.

De dagen vlogen voorbij en Elena’s toestand werd erger en erger. Ze kon uiteindelijk zelfs niet meer spreken en raakte gedeeltelijk verlamd.

Op 1 augustus 2007 blies Elena haar laatste adem uit. De familie was kapot van verdriet. Ook al wisten dat het eraan zat te komen, niets kon hen voorbereiden voor de ongelofelijke pijn die ze voelden.

Niemand wist Elena’s plannen
Maar niemand in de familie wist dat Elena zich aan het voorbereiden was op haar dood. Dat deed ze op haar eigen manier.

Enkele dagen na Elena’s dood, vond haar familie geheime briefjes in hun huis.

Het duurde niet lang voor ze echt overal briefjes aantroffen. In boeken, sokken, kasten, kledij, CD-doosjes en zelfs in zakken van Kerstmisversiering.

Geen enkel briefje was hetzelfde. Op sommige briefjes schreef Elena “Ik zie je graag,” en op andere stonden er hartjes en bloemetjes.

“Ze was een kind die heel wijs was voor haar leeftijd. Het doet me ontzettend veel pijn dat ze wist dat ze stervende was, maar ik denk dat dat zo was,” zei Elena’s vader Keith aan Daily Mail.

Uiteindelijk vond Elena’s familie honderden briefjes. Ze hadden drie volle dozen nodig om ze te bewaren!

Prachtige herinneren aan hun dierbare meisje.

“Ik denk dat de briefjes haar manier waren om ons te vertellen dat alles ok was. Telkens we er vinden, voelt het alsof we een knuffel van haar krijgen,” zegt Elena’s moeder Brooke aan Daily Mail.

Boek gepubliceerd
Twee jaar na Elena’s dood besloten haar ouders om een boek te publiceren van alle notitiebriefjes, als een soort eerbetoon aan hun dochtertje, en ook als middel om Gracie haar grote zus te herinneren.

Het boek bevat alle briefjes van Elena, behalve twee. Haar ouders houden elk een ongeopend briefje bij waar ze ook gaan.

“Het is onze manier om dit te verwerken,” vertelt Brooke aan Daily Mail.

Het is zo triest om te zien hoe zo’n jong kind weggenomen wordt van haar familie.

Ook al is Elena er niet meer, ze zal nooit vergeten worden.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook als je ook kanker haat!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending