62-jarige Juan is woedend nadat hij zijn rekening ziet – nu delen duizenden zijn woede
Connect with us

Nieuws

62-jarige Juan is woedend nadat hij zijn rekening ziet – nu delen duizenden zijn woede

Toen het bedienend personeel de rekening aan de 62-jarige Juan Carlos Bustamente overhandigde, kreeg hij een grote schok. Het totaalbedrag was 43 euro voor twee koffie en twee flesjes water. Nu delen duizenden zijn woede.

Het café Lavena in het Italiaanse Venetië laat de lokale bevolking en toeristen al meer dan 250 jaar lang genieten van hun heerlijke koffie in de prachtige en historische omgeving.


Maar voor de 62-jarige Juan Carlos Bustamente veranderde het mooie moment als een blad van een boom.

Toen de serveerster hem de rekening overhandigde, kon Juan zich niet weerhouden om te koken van woede.

Nu heeft hij zijn gevoelens op Facebook uitgesproken en bijna tienduizend mensen hebben de post gedeeld die hij op sociale media plaatste, schrijft Telegraph.

“Ik weet niet wat je ervan vindt, maar 43 euro voor twee kopjes koffie en twee flessen water slaat nergens op!”, schrijft hij in hoofdletters op Facebook.


NON SO CHE PENSATE VOI MA 43 euro per due caffè e due bottigliette d’acqua non si puó sentire!

Publiée par Juan Carlos Bustamante sur Jeudi 2 août 2018

De post ging snel viraal en ontving veel aandacht. Veel mensen delen zijn woede.

Maar het café zelf vindt dat hun prijzen helemaal niet onredelijk zijn, klanten krijgen zelf de schuld als ze niet goed naar de prijzen kijken.

Juan is echter niet de eerste die reageert op de torenhoge kosten.

In 2013 klaagden klanten over de buitensporige prijzen toen ze ongeveer 100 euro moesten betalen voor vier espresso’s.

“De prijzen staan er zodat iedereen ze kan zien, er is geen twijfel mogelijk. Het is aan de klanten om te beslissen of ze hun koffie willen drinken aan de bar of gaan zitten op het plein.” vertelde de toenmalige manager Massimo Milanese aan Telegraph.

“Het café werd opgericht in 1750, dus we zijn een van de meest historische in Venetië. Het was geliefd bij Richard Wagner en vele andere beroemde mensen. Het maakt deel uit van de geschiedenis van de stad.”

De burgemeester van Venetië is op de hoogte van de klachten en heeft nu beloofd de prijzen van de restaurantjes in de stad te onderzoeken.

“Als deze schandalige gebeurtenis wordt bevestigd, zullen we al het mogelijke doen om de verantwoordelijken te straffen. We zijn voor gerechtigheid – altijd”, zei hij.

Deze onredelijke prijzen moeten echt eindigen, heel goed dat Juan dit aankaart!
[fblike]


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending