67-jarige man koopt kastje van 125 jaar oud – Hoort ratelend geluid en ontdekt het ongelofelijke
Connect with us

Lifestyle

67-jarige man koopt kastje van 125 jaar oud – Hoort ratelend geluid en ontdekt het ongelofelijke

De gepensioneerde marketingdirecteur Emil Knodell was altijd al gefascineerd door antiek.

Toen hij dus hoorde over een tweedehands verkoop van spullen uit het huis van een overleden weduwe in de buurt, ging hij even kijken om te zien of hij iets op de kop kon tikken.

Toen hij ter plaatse was, viel zijn oog op een stuk meubilair dat onmiddellijk zijn aandacht trok. Een prachtige 18de eeuwse kast met een marmeren blad. Het zou perfect passen in zijn woonkamer…

Hij dacht dat het een koopje zou zijn, en dat was het ook. De man betaalde amper 100 dollar.

“Omdat het zo’n prachtige marmeren blad had vond ik het geschikt voor in mijn woonkamer,” vertelde de 67-jarige man aan ABC News.

Maar toen het tijd werd om het kastje in te laden in de wagen om mee naar huis te nemen, hoorde hij een ratelend geluid uit het kastje.

Echte schat
Het bleek namelijk dat het oude kastje een geheim compartiment had waarin zich een echte schat bevond.

“Er waren ringen, diamanten, goud en allerlei andere dingen. Toen ik het zag viel mijn mond open van de adrenaline. We stonden te kijken in shock,” zei Allen.

De twee mannen dachten echter onmiddellijk hetzelfde: ze zouden zonder aarzelen alle waardevolle spullen terugbezorgen.

Hij legt uit: “Ik kocht de kast. Wat ik niet kocht, waren al die juwelen. Indien ik ze gehouden zou hebben, zou ik me er niet goed over gevoeld hebben. Er zou me een donkere wolk achtervolgen. Het was een juist gevoel.”

“Ik diende in het leger en ik probeer het juiste te doen.”

De man kon de eigenaar van de schatten terugvinden, namelijk de zoon van de overleden man, en dus gaf hij alles terug.

De zoon herinnert zich de kast uit zijn jeugd, maar hij wist echter nooit iets over het geheime compartiment.

Wat een geweldig verhaal!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook als je ook vindt dat Emil het juiste deed door deze waardevolle dingen terug te bezorgen!
[fblike]
https://youtu.be/xfYU52G05oY

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending