88-jarige eigenaresse drankwinkel schiet vermeende winkeldief neer.
Connect with us

Meest bekeken

88-jarige eigenaresse drankwinkel schiet vermeende winkeldief neer.

Een 88-jarige eigenaresse van een drankwinkel in Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee is aangehouden nadat ze een zwarte man neerschot van wie ze vermoedde dat hij iets ging stelen.

May Boyce werd aangeklaagd wegens zware mishandeling. Ze is vrijgelaten na betaling van een borgsom van 10.000 dollar.

Boyce vertelde de politie dat twee zwarte mannen haar winkel waren binnengestapt. Een van de mannen stapte achter de toog waar de wodka staat, terwijl de andere haar benaderde ‘op een manier waarvan ze gewoon wist dat hij zou gaan stelen’.

Ze haalde haar geweer boven en legde het op de toonbank. De mannen vroegen om meer sterke drank alvorens Boyce hen confronteerde. Een van de mannen wilde op dat moment naar haar uithalen.

“Ik deed wat ik moest doen en ik hoop dat iedereen het hoort dat ik het beu ben en dat ik er klaar mee ben”, vertelde ze aan The Post. “Soms moet je voor jezelf opkomen.”

Haar winkel, die ze al heeft sinds 1994, werd in het verleden al meerdere keren overvallen.

Wapen naar de grond gericht

Nadat ze het wapen afvuurde, riep een van de mannen dat hij in de rug geschoten was. Hij viel op de toonbank, waarna de andere man hem naar buiten hielp.

Het slachtoffer, later geïdentificeerd als Ramon Fisher, werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie ondervroeg Fisher in het ziekenhuis. De man gaf toe dat hij onder invloed was van drugs en alcohol en dat ze inderdaad van plan waren om te stelen.

Maar de volgende dag veranderde hij zijn verhaal en zei Fisher dat hij van plan was om voor de drank te betalen.

Meteen terug aan het werk

“Ik ging naar het politiekantoor, liet de politiefoto maken, liet de borgsom regelen en ging recht terug naar de winkel”, zei de oude dame.

Boyce, die zes dagen per week in de winkel werkt, zei dat ze te horen kreeg dat het twee jaar kan duren voor ze haar wapen terugkrijgt.

Had Boyce het recht om zich te verdedigen? Was ze in haar recht om de man in zijn rug neer te schieten? Laat van je horen in de reacties!

Lifestyle

Het gaat niet goed met Bridget Maasland: ‘Ze is depressief’

We weten allemaal dat Bridget Maasland een stukje ouder is dan haar ex André Hazes. We zagen de zanger regelmatig op social media voorbij komen in de sportschool waar hij hard aan de weg aan het timmeren is.

Geen wonder dat de blondine voor hem was gevallen natuurlijk. Maar de presentatrice blijkt ook niet bepaald stil te zitten op dit vlak.

Met zo’n jonge hengst als vriend moest ze als 45-jarige er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij kunt benen.

Dat ze er alles aan gedaan heeft om een beetje bij te blijven kunnen we wel stellen. En we kunnen je vertellen dat het haar aardig goed af gaat.

Bridget Maasland laat de kilo’s eraf vliegen!

Op social media plaatst ze een foto met de volgende tekst: “Ik voel me de afgelopen weken fitter en energieker dan ooit! Eindelijk is die beruchte 7 kg eraf.

Dit heb ik makkelijk weten te bereiken met mijn coach en met Powerslim. Volg mij de komende maanden voor tips!”.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Bibi Breijman beleeft ware nachtmerrie

Bibi Breijman was samen met haar gezin afgereisd naar Portugal om er haar verjaardag te vieren. Maar het gezellig uitstapje eindigde in een nachtmerrie. Bibi beleefde de schrik van haar leven toen haar oma zwaar ten val kwam.

Om haar verjaardag te vieren, had Bibi ook haar ouders en schoonouders uitgenodigd in Portugal. De vakantie begon voortreffelijk.

De Oh Oh Sherso-ster gunt haar volgers een rondleiding in hun vakantiehuisje, maar dan gaat het goed fout.

Compleet overstuur vertelt Bibi dat haar oma zwaar ten val kwam. Net op het ogenblik dat ze Teddy een badje wilde geven, hoorde ze haar grootmoeder vallen. Tot tranen toe bewogen, vertelt Bibi in de camera: “Er is dus net iets gebeurd.”

De jonge moeder vervolgde: “Ik hoorde alleen maar gegil. Ik ben gewoon verstijfd naar buiten gerend en ik was zo aan het shaken en gillen dat Teddy ook wakker schrok.”

Dan zag ze haar oma roerloos op de grond liggen. “Het klonk wel alsof ze haar laatste adem uitblies”, getuigt ze aangeslagen.

“Ik dacht echt dat ze dood was, zo klonk het echt.”

Ze durfde niet kijken, want ze had verwacht dat haar oma in een grote plas bloed zou liggen. Gelukkig kwam oma er met de schrik en enkele blauwe plekken vanaf.

Doorgaan met lezen

Trending