88-jarige eigenaresse drankwinkel schiet vermeende winkeldief neer.
Connect with us

Meest bekeken

88-jarige eigenaresse drankwinkel schiet vermeende winkeldief neer.

Een 88-jarige eigenaresse van een drankwinkel in Nashville in de Amerikaanse staat Tennessee is aangehouden nadat ze een zwarte man neerschot van wie ze vermoedde dat hij iets ging stelen.

May Boyce werd aangeklaagd wegens zware mishandeling. Ze is vrijgelaten na betaling van een borgsom van 10.000 dollar.

Boyce vertelde de politie dat twee zwarte mannen haar winkel waren binnengestapt. Een van de mannen stapte achter de toog waar de wodka staat, terwijl de andere haar benaderde ‘op een manier waarvan ze gewoon wist dat hij zou gaan stelen’.

Ze haalde haar geweer boven en legde het op de toonbank. De mannen vroegen om meer sterke drank alvorens Boyce hen confronteerde. Een van de mannen wilde op dat moment naar haar uithalen.

“Ik deed wat ik moest doen en ik hoop dat iedereen het hoort dat ik het beu ben en dat ik er klaar mee ben”, vertelde ze aan The Post. “Soms moet je voor jezelf opkomen.”

Haar winkel, die ze al heeft sinds 1994, werd in het verleden al meerdere keren overvallen.

Wapen naar de grond gericht

Nadat ze het wapen afvuurde, riep een van de mannen dat hij in de rug geschoten was. Hij viel op de toonbank, waarna de andere man hem naar buiten hielp.

Het slachtoffer, later geïdentificeerd als Ramon Fisher, werd afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie ondervroeg Fisher in het ziekenhuis. De man gaf toe dat hij onder invloed was van drugs en alcohol en dat ze inderdaad van plan waren om te stelen.

Maar de volgende dag veranderde hij zijn verhaal en zei Fisher dat hij van plan was om voor de drank te betalen.

Meteen terug aan het werk

“Ik ging naar het politiekantoor, liet de politiefoto maken, liet de borgsom regelen en ging recht terug naar de winkel”, zei de oude dame.

Boyce, die zes dagen per week in de winkel werkt, zei dat ze te horen kreeg dat het twee jaar kan duren voor ze haar wapen terugkrijgt.

Had Boyce het recht om zich te verdedigen? Was ze in haar recht om de man in zijn rug neer te schieten? Laat van je horen in de reacties!

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Rachel Hazes haalt flink uit naar Monique Westenberg!

Dat Rachel Hazes en Monique Westenberg niet door één deur kunnen is inmiddels wel duidelijk. In de tijd dat André Hazes wat met zijn kortstondige nieuwe vlam Bridget Maasland had, was ze wel ineens dikke maatjes met de liefde van haar zoon. Maar ook toen het weer goed kwam tussen de zanger en de moeder van zijn kind bleef de spanning tussen de twee nogal hoog. Shownieuws en Story weten te melden dat de vrouw vanuit haar tweede huis in Barcelona met een nieuw boek bezig is. En er zijn ook wat aannames dat dit boek die spanning alleen nog maar meer gaat opvoeren.

Het boek van Rachel Hazes

Het overlijden van haar man, de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft, zal centraal staan in dit boek. Er zouden heel wat heftige dingen zijn gebeurd in deze periode. Maar Shownieuws en Story melden ook dat haar moeizame band met Monique niet onbesproken zal blijven. Ook zou ze schrijven over de slechte band die ze heeft met haar dochter, Roxeanne Hazes. Haar boek zal ‘Als je alles weet’ heten. De verwachtingen zijn dat deze nét zo’n bestseller zal zijn als haar eerste boek ‘Typisch André’ die 15 jaar geleden uitkwam.

Nieuwe Hazes-breuk?

Hoewel het de laatste tijd weer wat gemoedelijker lijkt te zijn in de familie Hazes kan daar behoorlijk wat verandering in komen. Tenminste, als we weekblad Story moeten geloven. De 50-jarige weduwe zou namelijk alles maar dan ook ALLES over de slechte verhouding tussen haarzelf en haar schoondochter gaan verklappen. En dan krijgen we uiteraard maar één kant van het verhaal te lezen. Ook zal ze schrijven over de ‘verwijdering’ van dochterlief Roxeanne. Wanneer het boek precies zal gaan uitkomen is nog niet bekend.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending