9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen - vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing
Connect with us

Lifestyle

9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen – vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing

Het 9-jarige meisje poseerde met dit papiertje. Tien minuten later was ze dood. Nu ontdekt de politie de verschrikkelijke fout.

Na een lange zomervakantie kan terug gaan naar school een van de beste dagen van het jaar zijn, maar voor de familie Crustner verliep die dag buitengewoon tragisch.

Vlak nadat het gezin een foto nam van hun dochter om haar eerste dag in de vierde klas te vieren, werd ze slachtoffer van een extreem droevig ongeluk.

De 9-jarige Payton Crustner was erg blij en opgewonden om weer naar school te gaan, maar tragischerwijs zou ze nooit in de klas komen te zitten.

Payton werd het slachtoffer van een vreselijk auto-ongeluk. De foto van haar, welke nu viraal is gegaan, was slechts 10 minuten voor het ongeluk genomen, aldus Houston KHOU TV.

Volgens de politie reed een 18-jarige jongen, Marcus Wayne Dukes, van de snelweg af en sloeg linksaf, tegen het tegemoetkomende verkeer, waarbij hij op een andere auto botste.

In die auto zat de 32-jarige Miranda Michelle Clark achter het stuur. Op de achterbank zaten de Payton, haar 16-jarige broer en ongeïdentificeerd 3-jarig kind.

Payton werd uit de auto gegooid en overleed onmiddellijk ter plekke, meldt KYTX TV TV-station.

Iedereen die bij het ongeval betrokken was, werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en de 16-jarige broer van Payton bevindt zich nog steeds in een kritieke toestand.

Volgens de autoriteiten droeg de bestuurder een veiligheidsgordel, maar Payton had alleen haar middelgordel om.

Ze ontdekten ook dat noch de 16-jarige jongen noch de driejarige een gordel om hadden.

Nu is een familielid begonnen met een inzameling om de kosten van de begrafenis van de negenjarige te dekken, en ook voor de medische kosten van de behandeling van de 16-jarige zoon. Tot nu toe is er iets meer dan 15.000 euro verzameld.

Al onze gedachten en gebeden gaan natuurlijk uit naar de familie van Payton die een verschrikkelijke tijd doormaakt.

We hopen dat dit verhaal duidelijk maakt hoe belangrijk veiligheidsgordels zijn, zowel op de voorstoel als op de achterbank.

Deel dit verhaal om deze belangrijke boodschap te verspreiden. Geen enkel kind zou ooit meer dit tragische lot moeten ondergaan.
[fblike]

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending