9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen - vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing
Connect with us

Nieuws

9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen – vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing

Het 9-jarige meisje poseerde met dit papiertje. Tien minuten later was ze dood. Nu ontdekt de politie de verschrikkelijke fout.

Na een lange zomervakantie kan terug gaan naar school een van de beste dagen van het jaar zijn, maar voor de familie Crustner verliep die dag buitengewoon tragisch.

Vlak nadat het gezin een foto nam van hun dochter om haar eerste dag in de vierde klas te vieren, werd ze slachtoffer van een extreem droevig ongeluk.

De 9-jarige Payton Crustner was erg blij en opgewonden om weer naar school te gaan, maar tragischerwijs zou ze nooit in de klas komen te zitten.

Publiée par LeAndria Starr sur Mardi 28 août 2018

Payton werd het slachtoffer van een vreselijk auto-ongeluk. De foto van haar, welke nu viraal is gegaan, was slechts 10 minuten voor het ongeluk genomen, aldus Houston KHOU TV.

Volgens de politie reed een 18-jarige jongen, Marcus Wayne Dukes, van de snelweg af en sloeg linksaf, tegen het tegemoetkomende verkeer, waarbij hij op een andere auto botste.

In die auto zat de 32-jarige Miranda Michelle Clark achter het stuur. Op de achterbank zaten de Payton, haar 16-jarige broer en ongeïdentificeerd 3-jarig kind.

Payton werd uit de auto gegooid en overleed onmiddellijk ter plekke, meldt KYTX TV TV-station.

Iedereen die bij het ongeval betrokken was, werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en de 16-jarige broer van Payton bevindt zich nog steeds in een kritieke toestand.

Volgens de autoriteiten droeg de bestuurder een veiligheidsgordel, maar Payton had alleen haar middelgordel om.

Ze ontdekten ook dat noch de 16-jarige jongen noch de driejarige een gordel om hadden.

Publiée par Mandy Taylor sur Samedi 1 septembre 2018

Nu is een familielid begonnen met een inzameling om de kosten van de begrafenis van de negenjarige te dekken, en ook voor de medische kosten van de behandeling van de 16-jarige zoon. Tot nu toe is er iets meer dan 15.000 euro verzameld.

Al onze gedachten en gebeden gaan natuurlijk uit naar de familie van Payton die een verschrikkelijke tijd doormaakt.

We hopen dat dit verhaal duidelijk maakt hoe belangrijk veiligheidsgordels zijn, zowel op de voorstoel als op de achterbank.

Deel dit verhaal om deze belangrijke boodschap te verspreiden. Geen enkel kind zou ooit meer dit tragische lot moeten ondergaan.
[fblike]

Doorgaan met lezen

BNers

Liefdesproblemen voor Amalia: ‘Marokkaanse vriend verlaat haar’

Amalia had zich 2022 vermoedelijk helemaal anders voorgesteld. Haar tussenjaar begon prima, maar eindigde in mineur…

De bedreigingen rond haar persoon en de gevolgen daarvan maakten de prinses enorm verdrietig. Eén ding is duidelijk…

“Het grijpt haar zeker aan”, benadrukt medium Marion Berndsen in Story. En ook in de liefde beleeft Amalia een moeilijke periode…

“Was er vorig jaar nog sprake van een leuke jongeman in haar leven, nu zie ik niemand”, klinkt het bij het medium in Story. En daar lijkt niet meteen verandering in te komen…

“Ze heeft wel veel vrienden, maar ze krijgt geen liefde in de vorm van een relatie”, ziet Marion Berndsen een somber 2023 voor Amalia op liefdesvlak. Al kan het medium wel eindigen met een positieve noot…

“Wel krijgt ze veel liefde en aandacht van haar ouders en zusjes”, benadrukt Marion Berndsen in Story. “Ze staan letterlijk en figuurlijk om haar heen.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oude vrouw wil met haar laatste geld voor kopje koffie betalen, wordt geweigerd: ”Alleen pin”

De 64-jarige Christine Jacobs uit het Belgische Gent wilde onlangs met haar laatste centjes een kopje koffie afrekenen, maar werd geweigerd. Het meisje achter de kassa van de lunchbar vertelde dat ze alleen pinbetalingen mag accepteren.

Maar dat lukte Christine niet. ”Er staat niet altijd geld op mijn bankkaart”, vertelt ze tegen Het Nieuwsblad. De vrouw wordt gedwongen haar bestelling achter te laten, ten overstaan van andere klanten in de zaak. ”Ik schaamde me diep.”

Het was niet de eerste keer dat een zaak Jacobs’ cash weigerde. “Onlangs had ik hetzelfde voor in een schoenenwinkel. Dat is pijnlijk, want er staat gewoon niet altijd geld op mijn bankkaart. Ik leef in armoede, en mijn leefgeld budgetteren gaat beter met cash.”

Veiligheidsredenen
Volgens de wet mogen winkeliers alleen in uitzonderlijke gevallen munten of biljetten weigeren. Dat kan bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat het biljet vals is, om tijdelijke veiligheidsredenen, of als het vooraf duidelijk aangeduid staat.

De betreffende lunchzaak Foodmaker, beweert om veiligheidsredenen geen cash geld meer te accepteren. ”We zijn twee keer overvallen, dus we aanvaarden geen cash geld meer”, aldus CEO Lieven Vanlommel. ”Ik ken dit specifieke geval niet, maar meestal lossen medewerkers het wel op door zelf met hun kaart te betalen.”

Digitale drempels
In het algemeen verhoogt de doorgedreven digitalisering bepaalde drempels. Online facturen betalen, een smartphone gebruiken, info terugvinden … ”Voorschriften staan nu alleen online, terwijl ik dat vroeger makkelijker kon bijhouden”, zegt Jacobs. ”En ik mag bijna met pensioen, maar het is pas onlangs gelukt om op MyPension te kijken. Dan zag ik dat er een fout was gebeurd, maar dat laten aanpassen was ook weer moeilijk.”

Opnieuw is Christine niet de enige die hiermee worstelt. “De digitale kloof is het belangrijkste knelpunt dat bovenkomt in al onze contacten met kwetsbare mensen”, zegt Karleen De Rijcke van armoedeorganisatie Kras vzw. “We zien het op alle vlakken, niet alleen voor bankzaken maar ook van onderwijs tot gezondheid. Het zijn gevolgen van leven in armoede waar je niet direct bij stilstaat.”

Doorgaan met lezen

Nieuws

Autodief steelt lijkwagen met overleden man er nog in

In de Amerikaanse stad Rockford ging een autodief aan de haal met een lijkwagen met daarin nog een lichaam van een overleden man. De politie is nog op zoek naar de verdachte, maar het lichaam van de overleden Curtis Brown (47) is inmiddels terecht.

Het busje werd zaterdag gestolen en daags nadien teruggevonden. Echter zonder het lichaam van Brown. Maandagavond werd het lichaam dan op een andere plaats gevonden. Het was zonder lijkzak of kist gedumpt langs de kant van de weg.

(Lees verder onder de tweet)

Het is nog onduidelijk wat er gebeurde tussen de diefstal en het ogenblik van de vondst van het lichaam. De politie verdenkt de 23-jarige Deon Howard van de diefstal. Onderzoekers willen weten wat er met het lichaam gebeurde en wat zijn motief was. Het is evenmin duidelijk of de motor van de lijkwagen draaide op het moment van de diefstal.

Doorgaan met lezen

Trending