9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen - vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing
Connect with us

Lifestyle

9-jarige overlijdt tien minuten nadat foto is genomen – vervolgens ontdekt politie de tragische vergissing

Het 9-jarige meisje poseerde met dit papiertje. Tien minuten later was ze dood. Nu ontdekt de politie de verschrikkelijke fout.

Na een lange zomervakantie kan terug gaan naar school een van de beste dagen van het jaar zijn, maar voor de familie Crustner verliep die dag buitengewoon tragisch.

Vlak nadat het gezin een foto nam van hun dochter om haar eerste dag in de vierde klas te vieren, werd ze slachtoffer van een extreem droevig ongeluk.

De 9-jarige Payton Crustner was erg blij en opgewonden om weer naar school te gaan, maar tragischerwijs zou ze nooit in de klas komen te zitten.

Payton werd het slachtoffer van een vreselijk auto-ongeluk. De foto van haar, welke nu viraal is gegaan, was slechts 10 minuten voor het ongeluk genomen, aldus Houston KHOU TV.

Volgens de politie reed een 18-jarige jongen, Marcus Wayne Dukes, van de snelweg af en sloeg linksaf, tegen het tegemoetkomende verkeer, waarbij hij op een andere auto botste.

In die auto zat de 32-jarige Miranda Michelle Clark achter het stuur. Op de achterbank zaten de Payton, haar 16-jarige broer en ongeïdentificeerd 3-jarig kind.

Payton werd uit de auto gegooid en overleed onmiddellijk ter plekke, meldt KYTX TV TV-station.

Iedereen die bij het ongeval betrokken was, werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht en de 16-jarige broer van Payton bevindt zich nog steeds in een kritieke toestand.

Volgens de autoriteiten droeg de bestuurder een veiligheidsgordel, maar Payton had alleen haar middelgordel om.

Ze ontdekten ook dat noch de 16-jarige jongen noch de driejarige een gordel om hadden.

Nu is een familielid begonnen met een inzameling om de kosten van de begrafenis van de negenjarige te dekken, en ook voor de medische kosten van de behandeling van de 16-jarige zoon. Tot nu toe is er iets meer dan 15.000 euro verzameld.

Al onze gedachten en gebeden gaan natuurlijk uit naar de familie van Payton die een verschrikkelijke tijd doormaakt.

We hopen dat dit verhaal duidelijk maakt hoe belangrijk veiligheidsgordels zijn, zowel op de voorstoel als op de achterbank.

Deel dit verhaal om deze belangrijke boodschap te verspreiden. Geen enkel kind zou ooit meer dit tragische lot moeten ondergaan.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending