93-jarige vrouw gearresteerd op haar verjaardag – de reden waarom doet iedereen versteld staan
Connect with us

Nieuws

93-jarige vrouw gearresteerd op haar verjaardag – de reden waarom doet iedereen versteld staan

Simone is een vrolijke, sociale 93-jarige vrouw die het leuk vindt om bij haar vrienden te zijn. Iedereen omschrijft haar als eerlijk en vriendelijk.

Maar op een dag ontstaat er ineens grote twijfel. Op Simone’s 93e verjaardag wordt ze gearresteerd. Wat zou dit lieve oude vrouwtje gedaan kunnen hebben?

Publiée par Anne M. Dumont sur Vendredi 17 août 2018

De hoogbejaarde Simone werd ineens gearresteerd in haar woonplaats Augusta, in de Amerikaanse staat Maine. Haar buren, vrienden en plaatsgenoten waren geschokt en konden niet begrijpen wat er aan de hand was.

Simone liet haar hoofd zakken toen de politie op de deur stond te kloppen. Haar dochter Anne M. Dumont zag het allemaal gebeuren.

“Het was haar eigen schuld,” schreef ze op Facebook.

Dont taze me!

Publiée par Anne M. Dumont sur Vendredi 17 août 2018

Het bleek dat Simone een grote liefhebber is van het tv-programma ‘Cops’, waarin Amerikaanse politieagenten de straten afstruinen op zoek naar criminelen.

Anne, Simone’s dochter, had de lokale politie in Augusta overgehaald om de arrestatie van haar moeder in scène te zetten om haar te verrassen voor haar verjaardag.

Agent Doody had het genoegen om de 93-jarige vrouw te arresteren en haar mee te nemen naar zijn dienstauto. Simone kreeg de kans om te ervaren hoe het is om gearresteerd te worden en in een politiewagen gezet te worden – precies zoals op televisie!

Publiée par Anne M. Dumont sur Vendredi 17 août 2018

Haar droom was compleet toen de agent Simone de sirene liet aanzetten!

“Een hele grote dankjewel aan de politie van Augusta voor het nemen van de tijd om mijn moeder te verrassen op 9 juli, terwijl ze het al zo druk hebben. Ze is ontzettend blij en nu anderhalve maand later heeft ze het nog steeds over haar ‘arrestatie’, met bijbehorende foto’s,” aldus Simone’s dochter op Facebook.

Thank you Officer P. Doody. You are now referred to by her as "her cop". Haha

Publiée par Anne M. Dumont sur Vendredi 17 août 2018

Gelukkig werd Simone niet echt in de boeien geslagen, maar kreeg ze wel de kans om haar lang gekoesterde droom vervuld te zien.

Ik denk dat de lokale politie van Augusta een stevig applaus verdient voor deze onvergetelijke verjaardagsverrassing! Deel om deze fantastische agenten te eren!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending