Aangiftes tegen Thijs Römer stromen binnen: ‘Opgepakt door politie’
Connect with us

Celeberties

Aangiftes tegen Thijs Römer stromen binnen: ‘Opgepakt door politie’

Thijs Römer (44) ligt onder vuur door de aangiftes van meerdere vrouwen tegen s1ksueel grensoverschrijdend gedrag. Het Openbaar Ministerie is hierdoor begonnen met een onderzoek tegen de acteur. Dit laat RTL Boulevard weten.

De eerste aangifte die aan het licht kwam is afgelopen mei door een 20-jarig meisje tegen de 44-jarige Römer. Zij zou de acteur beschuldigen van s1ksueel grensoverschrijdend gedrag dat plaatsvond toen zij veertien jaar was. ,,Het verhaal over een toentertijd 14-jarig meisje waarmee ik grensoverschrijdend contact zou hebben gehad gaat mij als vader van een tienerdochter en weldenkend mens echter een brug te ver”, is Römer zijn reactie hierop.

Online s1ksueel misbruik
Op Twitter laat de 20-jarige weten spijt te hebben van het delen van de beschuldigingen. Maar dat betekent niet dat ze deze aanklachten terugneemt. Of zij een van de vrouwen is die weer aangifte heeft gedaan is niet bekend.

Er zijn minimaal drie aangiftes gedaan tegen Römer door jonge slachtoffers. Dit melden bronnen aan De Telegraaf en RTL Boulevard. Ook wordt de 44-jarige acteur beschuldigt van online s1ksueel misbruik.

Celeberties

‘Olcay Gulsen zwanger?’

Presentatrice Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild hielden de showbizzgemoederen flink bezig toen ze een relatie kregen. Zouden zij het wel redden samen? Nu, drie jaar later, zijn ze gelukkiger dan ooit. Maar er komt definitief géén bruiloft en géén baby.

Olcay weet inmiddels zeker dat ze met Ruud oud wil worden. En andersom. Toch wordt er niet getrouwd. Ze vinden dat geen toegevoegde waarde hebben. Daarbij: Ruud is al twee keer getrouwd geweest. Met Tatum Dagelet, met wie hij dochter Toy (19) kreeg. En met Aafke Burggraaff, de moeder van zijn zoon Johnny (13) en dochter Teddy (10).

Grens
Olcay kan prima overweg met Ruuds kinderen, maar ze past voor de stiefmoederrol. ‘Nee, ze hebben hun eigen vader en moeder,’ vertelt ze in Grazia. Al kunnen ze altijd bij haar terecht. ‘Maar ik ben op geen enkele manier een moeder, voor niemand. Ik wil me ook helemaal niet met dat soort dingen bemoeien.’ Olcay zegt meer degene te zijn die zorgt dat het thuis allemaal harmonieus verloopt. ‘Omdat ik zelf nooit de behoefte heb gehad om kinderen te krijgen, trek ik ook wel mijn grens.’ Zo brengt Olcay graag tijd door met Ruuds tieners, maar ze peinst er niet over om bijvoorbeeld met ze naar de Efteling te gaan.

Gezinsuitbreiding
Ze moet ook niet dénken aan gezinsuitbreiding, waarover ze – tot haar ergernis – nog steeds wordt lastiggevallen. ‘Mensen zeggen dingen als: Nu kan het nog. Ze hebben zoiets van: het zou leuk zijn als jij en Ruud nog een baby krijgen,’ zegt Olcay in Grazia. ‘Maar ik wil dat helemaal niet. Ruud is 53, ik ben 42, laat ons met rust!’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Freddie Mercury zou 76 jaar zijn geworden – Queen maakt eerbetoonvideo en kondigt onuitgebracht nummer aan

Freddie Mercury zou afgelopen maandag 5 september 76 jaar oud zijn geworden. Helaas mocht het niet zo zijn en stierf hij in 1991 op 45-jarige leeftijd. Maar niets zal ooit de geweldige indruk en erfenis die hij op de muziekwereld naliet uitwissen!

Zijn voormalige bandleden, Brian May en Roger Taylor, brachten een eerbetoon aan de zanger en kondigden een onuitgebracht nummer aan, met Freddy als zanger!

Het onuitgebrachte nummer, Face It Alone, is meer dan 30 jaar geleden opgenomen door Freddy. Deze maand zal de gerestaureerde versie worden uitgebracht!

Soms zeggen beelden meer dan woorden, zoals in dit geval. Freddy zal nooit vergeten en altijd gemist worden! Hieronder kun je het eerbetoon zien:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Daniëlle van ’t Schip gelooft in het leven, ondanks strijd tegen tumoren

Daniëlle van ’t Schip brengt haar boek Licht van de Liefde uit, maar ze vecht momenteel ook tegen kanker. De dochter van zangeres Willeke Alberti is al jarenlang samen met de voetbaltrainer John van ’t Schip. Ze weigert op te geven.

In een interview met De Telegraaf vertelt ze: “Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen keren. Ik onderga het, zonder dat ik de slachtofferrol wil aannemen.”

Momenteel ondergaat ze nog pittige behandelingen. De tumoren werden in april ontdekt en toen kreeg ze te horen dat ze nog maar zes maanden te leven had. In het interview onthult ze ook hoe ze vandaag de dag in het leven staat. “We zijn allemaal één, de dood bestaat niet en er is geen tijd en afstand.”

Daniëlle kreeg de diagnose van kanker op een ogenblik dat ze haar nieuwe boek zo goed als klaar had. Ze voegde echter nog een hoofdstuk toe. Daarin schrijft ze: “Ik weet niet hoe mijn verhaal gaat eindigen, maar een nieuw hoofdstuk is begonnen.”

Doorgaan met lezen

Trending