Aankondiging comeback Lil Kleine in Nederland leidt tot woedende reacties
Connect with us

Celeberties

Aankondiging comeback Lil Kleine in Nederland leidt tot woedende reacties

TikTak Events heeft zojuist bekendgemaakt dat rapper Lil Kleine aanstaande zaterdag zijn officiële comeback gaat maken. Jorik Scholten, zoals hij heet als hij niet over geld of vrouwen praat, maakt zijn opwachting op het tot de nok toe gevulde festival in Rotterdam. Maar daar is niet iedereen blij mee…

Vrouwenmepper

Onder de aankondiging van Tik Tak regent het inmiddels reacties. Iemand schrijft dat de organisatie ”vrouwenmeppers promoot”, terwijl iemand anders het woord ”walgelijk” gebruikt. Onderstaand de desbetreffende post, zodat je zelf kunt zien hoe er wordt gereageerd op het aanstaande optreden van Lil Kleine in Rotterdam.

Kleine 1

Onderzoek

Lil Kleine heeft sinds februari niet meer opgetreden in Nederland. Destijds werd hij opgepakt op verdenking van het mishandelen van zijn ex-partner Jaimie Vaes.

Ondertussen heeft het Openbaar Ministerie (OM) nog steeds het onderzoek naar de zaak niet afgerond. Dat onderzoeken duurt inmiddels al zo’n zeven maanden.

Horloges teruggevraagd

Ex-liefje Jaimie heeft ondertussen aardig wat vuile was buitengehangen. Zo liet ze onder meer weten dat Jorik haar, samen met hun zoont Lio, op straat gezet heeft. Ook zou de rapper enkele peperdure horloges, waaronder die van zijn zoon terug willen.

Celeberties

Heftig: Intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline

Vandaag is een intens verdrietige dag voor Jan Dulles en zijn vriendin Caroline. Exact twee jaar geleden was het koppel de trotse papa en mama van hun dochter Donna. Tragischerwijs overleed Donny slechts drie maanden later.

‘Ik mis je elke dag’
Via Instagram laat Caroline weten dat ze het lastig heeft. “Vandaag 2 jaar geleden maakte jij mij de gelukkigste mama ter wereld”, schrijft ze bij een foto met de toen pasgeboren Donna. “Lief meisje van me… waar je ook bent…. Ik mis je elke dag iets meer. Gefeliciteerd lieve engel”, vervolgt ze.

Veel steun
Dulles, onderdeel van de 3JS en Caroline ontvangen via sociale media enorm veel steun. Onder meer Monique Smit, Kees Tol en Kirsten Schilder reageren met een hartje.

Vanzelfsprekend wenst de redactie van Showblad Jan en Kirsten veel kracht toe bij dit moeilijke moment.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato is in grootste geheim opnieuw getrouwd’

Het gonst opnieuw van de geruchten over Marco Borsato. Zo zou de zanger in het grootste geheim opnieuw getrouwd zijn. Eén ding lijkt alvast héél duidelijk…

Het begon allemaal met het nieuws dat Marco Borsato gespot werd tijdens een restaurantbezoek met een dame. Die dame bleek een vriendin van de Borsato’s te zijn. Maar nu zijn meer details gelekt…

“Ditjes en Datjes” kreeg een video van het etentje in handen en daar viel hen meteen één ding op. Was Marco Borsato stiekem opnieuw in het huwelijksbootje gestapt? Eén detail zou daarop kunnen wijzen…

Marco Borsato droeg immers opnieuw zijn trouwring tijdens het etentje. Heeft er in het grootste geheim een verzoening plaatsgevonden met Leontine? Er is immers ook een gerucht dat al langer de ronde doet…

Zo beweerde Reality.FBI al langer dat Marco Borsato samen met Leontine én de kinderen hun trouwdag hebben gevierd. Vormen Marco en Leontine opnieuw een koppel? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer verbluft mannelijk Nederland en gaat uit de kleren!

Yvonne Coldeweijer is sinds vorig jaar de nachtmerrie geworden voor een hoop bekende Nederlanders die stiekeme dingen uitvreten. De showbizzwatchers heeft landelijke bekendheid vergaard met haar roddels over André Hazes en Marco Borsato, maar daar bleef het niet bij. Coldeweijer heeft een aantal behoorlijk ernstige zaken aan het licht gebracht zoals de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil Kleine. Ook het Jumbo-incident van Glennis Grace en haar knokploeg kwam als eerste van Coldeweijer vandaan.

Zelfs bekende Nederlanders die niets te vrezen hebben van Coldeweijer moeten Coldeweijer vrezen. Danny de Munk bijvoorbeeld. De roddelkoningin is immens populair geworden met bijna een half miljoen volgers op Instagram en 170.000 op YouTube waar haar video’s honderdduizenden keer bekeken worden. Daarnaast heeft deze dame een betaalmuur voor de wat exclusievere roddels wat ook een flink aantal leden zou betreffen. Deze dame laat het echter niet bij roddelen, ook haar online kledingwinkel loopt gesmeerd.

Yvonne Coldeweijer stapt zélf voor de lens!
Juist, Coldeweijer verkoopt ook kleding in haar ‘Life of Yvonne Boutique’ en sieraden in haar online juwelierszaak ‘Stardust by Life of Yvonne’. De blondine is behoorlijk aan het ondernemen en is daardoor ook al in het blad van de Quote belandt. Quote liet weten dat het dan ook erg hard ging met de inkomsten van Coldeweijer: “Volgens onze berekeningen lopen de inkomsten inmiddels op tot een half miljoen euro per jaar. Want: ‘geld is vrijheid. Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame.’ zegt Coldeweijer.” Echter moeten voor al die kledingstukken ook modellen gevonden worden. Gelukkig is Yvonne van alle markten thuis en is deze dame prima in staat om zelf voor de lens te gaan staan. We vermoeden dan ook dat er plots een hoop mannelijke fans bij zullen gaan komen hierdoor:

 

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending