Abbey Hoes plaatst een foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders
Connect with us

Meest bekeken

Abbey Hoes plaatst een foto van nieuw kledingstuk maar mannen zien iets anders

Abbey Hoes is natuurlijk bekend door haar rollen in verschillende series. Maar op social media weet ze ook aardig de aandacht naar zich toe te trekken. De brunette staat er namelijk wel om bekend zich niet te schamen voor de camera.

Ze komt regelmatig in de roddelbladen door fijne kiekjes die ze plaatst en dat is dit keer ook weer het geval. Ze plaatst weliswaar een foto om een nieuw of eigenlijk toch een beetje oud kledingstuk te laten zien, maar oplettende fans valt iets anders op aan de foto.

Abbey Hoes is niet cameraschuw!
Ze schrijft “Als je je kast opruimt dan vind je nog eens wat”. Een van de reacties van haar fans luidt als volgt: “Het is niet veel wat je gevonden hebt” en een ander zegt: “Jammer, ik had liever gezien dat je het niet gevonden had”. Ghehehe!

Celeberties

Dit is het bloedmooie zusje van Sarah van Soelen, schoonzusje van André Hazes!

Sarah van Soelen is een naam die je tegenwoordig misschien wel kunt kennen. Een maand geleden had niemand nog gehoord van deze dame, en nu is ze bijna zo goed als een bekende Nederlander. Dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de komst van André Hazes in haar leven. De zanger heeft de moeder van zijn kind, Monique Westenberg, opnieuw verlaten voor een andere vrouw.

De vorige keer duurde dit 3 maanden met Bridget Maasland waarna hij terug wist te komen bij Monique. We gokken dat wanneer dit nu wéér zou gebeuren dat ze dit niet toe zou laten. Maarja, wat weten wij daar nou van. Wat we wel weten is dat Sarah van Soelen een zusje heeft, Julia.

Het zusje van Sarah van Soelen!

Op Instagram is te zien dat deze twee het ook goed kunnen vinden met elkaar. Dan hebben we het dus over André Hazes en Julia van Soelen. Bij een foto van André op Instagram waar hij het bijschrift ‘ROCKSTAR‘ heeft staan reageert zijn schoonzusje met ‘PION‘. Moet Sarah zich al zorgen gaan maken om competitie?

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Beslissingen kabinet gelekt: deze (beperkte) versoepelingen komen er

Het kabinet heeft beslist om voorlopig nog geen al te grote versoepelingen toe te staan. Het is wachten tot 28 april voor een nieuwe evaluatie. Misschien kunnen winkels en terrassen dan weer open, zij het onder strikte voorwaarden. Dan moet de piek van de derde golf wel achter de rug zijn. Vanaf maandag mogen de buitenschoolse opvangverblijven wel weer open.

Voor de bso’s gelden dezelfde coronaregels als voor de basisscholen. Alleen studenten mogen hopen op snellere versoepelingen. Vanaf 26 april is er weer gedeeltelijk fysiek onderwijs. De studenten moeten zich dan wel eerst laten testen. De andere versoepelingen zijn ten vroegste pas voor 28 april.

Een bron meldt dat de buitenhoreca en winkels onder voorwaarden dan weer een beetje meer open mogen. Volgende week is er opnieuw overleg. De ingewijde vertelt: “Ook de avondklok en de bezoekbeperking moet vanaf dat moment geschrapt kunnen worden. Dat hangt wel af van de aantallen infecties en ziekenhuisbezetting.”

Detailhandel en horeca kunnen open maar met tijdslots en strikte bezoekersaantallen. De voorwaarden worden vanavond toegelicht.

Aanvankelijk waren de versoepelingen gepland voor 21 april. Het kabinet komt hier nu op terug en wil eerst de piek van de derde golf afwachten.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar gerucht: ‘Koning Willem Alexander is helemaal niet van Koninklijk bloed’

De koninklijke familie is in Nederland de familie van Willem Alexander. Hieronder vallen zijn kinderen en moeder, maar ook de levende nazaten van zijn voorgangers (oftewel, de broers, tantes, neven en nichten van koninklijke afstamming, concreet gaat het om de nazaten van Juliana), evenals de echtgenoten van deze personen.

Een klein deel van de familie behoort tevens tot het Koninklijk Huis. Een andere subgroep zijn degenen die op de lijn der troonsopvolging staan. Niet alle familieleden hebben dynastieke titels gekregen. Zo hebben de kleinkinderen van prinses Margriet geen dynastieke titel. De kinderen van andere prinsen zijn ook lid van de koninklijke familie.

Willem Alexander niet van koninklijk bloed?

Volgens oude geruchten was Koning Willem III door een ziekte onvruchtbaar en kan hij dus niet de biologische vader zijn van Wilhelmina. Is de lijn van Oranje-Nassau onderbroken? Wilson Boldewijn onderzoekt het in zijn serie over complottheorieën.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending