Connect with us

Gezondheid

Adele spreekt openlijk over haar lichamelijke transformatie toen ze met vriend ‘Harry Styles’ op vakantie was

Grammy-winnende zangeres Adele heeft details over haar gewichtsverlies gedeeld met een fan terwijl ze op vakantie was in het Caribisch gebied.

Adele werd gezien met Harry Styles in Anguilla, pronkend met haar ongelooflijke gewichtsverlies.

Lexi Larson, 19, uit Massachusetts, herkende Adele niet eerst vanwege haar enorme gewichtsverlies, maar toen zij en enkele vrienden Blanchards Restaurant en Beach Shack binnengingen, waren ze geschokt toen ze Harry Styles aan een tafel opmerkten.

Ze zei tegen het nieuws: ‘Een paar minuten later kwam Adele langs en ging naast mijn vriend en ik zitten en zei:’ Wat kan ik voor jullie doen meisjes? ‘

“We waren zo opgewonden. We spraken een tijdje met haar, en toen liet ze Harry Styles langskomen en ook bij ons zitten. We namen een foto met Harry en we hebben 15 minuten met ze gepraat.”

Larson studeert psychologie aan de Elon University en zei dat het paar hen vroeg naar de universiteit en wat de twee vrienden daarna wilden doen.

Lexi vervolgde: “Ze stelden ons meer vragen. Het was echt een positieve ervaring. Het was echt gaaf.

“Ze zei dat ze ongeveer 100 pond verloren, en dat het zo’n gekke positieve ervaring was. Ze leek zo gelukkig, en ze zag er geweldig uit. Ze leek echt zelfverzekerd.”

Maar toen het paar om een ​​foto met de ster vroeg, weigerde ze toen ze daar was met haar zevenjarige zoon Angelo.

Larson zei: “Ze zei nee omdat ze op dit moment niet veel paparazzi wilde of foto’s wilde als haar kind erbij was.”

Het paar, dat ook op het eiland werd gezien met James Corden, maakte de dag van de ober door hem een enorme fooi te geven.

Na hun maaltijd op de Caribische vismarkt kwam hun maaltijd van $472 met een indrukwekkende fooi van $2020.

De ober deelde het vervolgens op Instagram. De sterren hebben zelf geen foto’s gedeeld, maar sociale media zijn overspoeld met fanfoto’s van de vakantie.
(Bron: LADbible)

Celeberties

Daphne Deckers deelt een bikini kiekje: ‘Hoe blijf je zo slank?’

Daphne Deckers zit goed in haar vel. Ze is op vakantie in het Spaanse Marbella en deelt een gezellige vakantiefoto.

De schrijfster laat zien dat ze een prachtig figuur heeft.

En dat ontgaat ook haar fans niet. ‘Hoe blijf je zo slank’, vraagt iemand zich af? De positieve reacties stromen binnen onder de bikinifoto van de vrouw van Richard Krajicek. ‘En deze vrouw is bijna 51 jaar’, merkt iemand op. ‘Het werkzame leven gaat bijna weer beginnen… maar vandaag nog even niet’, zegt Daphne zelf over haar bikinifoto. Ze noemt het een ‘happy Sunday’.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Marc van der Linden met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Royaltyverslaggever Marc van der Linden (50) is opgenomen in het ziekenhuis. Dat vertelde hij zelf al op Twitter, maar gaf verder geen duidelijkheid over de situatie. RTL komt nu met een statement.

“Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien”

Marc gaf afgelopen dinsdag aan dat hij in het ziekenhuis was. Dat deed hij door zijn locatie te delen op Twitter. Wat er aan de hand is, blijft onduidelijk. “Marc van der Linden is nog steeds royaltydeskundige bij RTL Boulevard”, laat RTL weten in een statement. “Vanwege een ziekenhuisopname is hij op dit moment niet aan de desk te zien.”

De afgelopen tijd is Justine Marcella, hoofdredacteur van het tijdschrift Vorsten, steeds vaker aanwezig bij de show. “Justine is naast Marc één van onze royaltydeskundigen”, meldt RTL. Ze is dus niet de vervanger van Marc. “We zijn het royalty-team aan het uitbreiden, zoals we ook meer deskundigen hebben op het gebied van bijvoorbeeld Lifestyle en Crime.”

Bron: RTL Boulevard

Doorgaan met lezen

Celeberties

Insider trekt aan alarmbel: ‘André Hazes loopt groot gevaar!’

André Hazes is trots op zijn afgetrainde lichaam en dat toont hij geregeld op zijn Instagram. De zanger werkt zich niet alleen in het zweet in de sportschool, maar hij volgt ook een bijzonder dieet. Fitnessautoriteit Carlos Lens en voedingsexpert Sonja Bakker menen echter dat dit niet echt verantwoord is.

Het afgetrainde en gespierde lichaam van André Hazes komt niet zomaar uit de lucht vallen. De zanger traint twee keer per dag en houdt er een bijzonder dieet op na. André Hazes onthulde dat hij al twee maanden lang elke dag hetzelfde eet. De dag begint hij met een shake, ’s middags eet hij 400 gram gebakken kip, 500 gram gebakken aardappelen en 400 gram spinazie.

Gevaarlijk

Voedingsdeskundige Sonja Bakker maakt zich in weekblad Story ernstig zorgen: “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten. Dat leren we al van jongs af aan met de schijf van vijf. Ik verbaas me erover dat André bijvoorbeeld geen fruit neemt. Het is met een pond aardappelen per dag in elk geval behoorlijk koolhydraatrijk dieet. En ook de hoeveelheden kip per dag zijn enorm. Het is te eenzijdig. Variatie is belangrijk, want alleen dan krijg je alle bouwstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Maar wat me echt zorgen baart, is dat hij al twee maanden dagelijks zoveel spinazie eet. Spinazie is een heel gezonde groente, maar als je er zo vaak en zo veel van eet, dan krijg je ontzettend veel nitraat binnen. Dat is niet ongevaarlijk.” Bakker wijst erop dat dit op lange termijn zelfs ongezond is. Ze verduidelijkt: “Nitraat wordt in je lichaam omgezet in nitriet en daar moet je niet te veel van binnen krijgen.”

Hoe zal zijn lichaam reageren?

Sonja vraagt zich af hoe zijn lichaam gaat reageren wanneer de zanger weer normaal gaat eten. De voedingsdeskundige vertelde: “Ik zie dit als een crash-dieet. Dat zal ik nooit adviseren. Want er komt een moment dat hij weer gaat optreden en in zijn oude ritme vervalt. Dan zitten de kilo’s er snel weer aan. Variatie is de sleutel, ook wanneer je sport.”

Doorgaan met lezen

Trending