Afgrijselijke foto's van "monsterlijke kooi" waar een 19 maanden oude baby vastgebonden werd en overleed.
Connect with us

Nieuws

Afgrijselijke foto’s van “monsterlijke kooi” waar een 19 maanden oude baby vastgebonden werd en overleed.

Een vrouw en haar ex-partner werden veroordeeld tot 10 jaar gevangenis omdat ze hun peuter lieten sterven nadat ze met haar gezicht naar omlaag werd vastgebonden in een “kooi bed.” Lauren Coyle en Reece Hitchcott, beiden 20, werden schuldig bevonden aan de dood van de 19 maanden oude Ellie-May Minshull Coyle, maar werden vrijgesproken voor doodslag.

De peuter werd op 23 maart 2017 dood aangetroffen in het appartement van het stel in Preston (Verenigd Koninkrijk) in een wieg die was omgevormd tot een kooi.


Een autopsie bracht aan het licht dat de peuter gestorven was omdat ze werd vastgebonden met haar gezicht naar omlaag. Rechter Justice Dove zei: “Het bed dat jullie maakten en gebruikten, nacht na nacht, was letterlijk een dodenval.”

“Alle positieve energie en vreugde die ze deze wereld bracht werd op 23 maart in de kiem gesmoord en dat gebeurde door jullie beiden.”


Het koppel had moeilijkheden om het kind te doen slapen, maar ze kregen goed advies van grootouders en medische professionals. Maar ondanks die goede raadgevingen vormde het koppel het wiegje om tot een “kooi”, met lakens langs de kanten om te vermijden dat de peuter naar buiten kon kijken.

Elly-May werd met haar gezicht naar beneden aangetroffen en ze had blauwe plekken op haar polsen en enkels, wat suggereert dat ze werd vastgebonden.

De rechter zei dat het koppel zich welbewust was van de “overduidelijke risico’s”, maar dat ze het toch deden uit “egoïstische overwegingen.”

Het koppel ontkende dat ze hun baby in bed hadden vastgebonden, maar werden toch veroordeeld wegens kindermishandeling omdat ze hun kind “gekooid” en in bed vastgebonden hadden.

Ondertussen werd er ook een huiveringwekkende video naar buiten gebracht waarin te zien is hoe het kleintje wordt uitgelaten met een “leiband” en een “harnas.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ VINDT DAT DEZE TRAGEDIE VERMEDEN HAD KUNNEN WORDEN.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending