Afgrijselijke foto's van "monsterlijke kooi" waar een 19 maanden oude baby vastgebonden werd en overleed.
Connect with us

Meest bekeken

Afgrijselijke foto’s van “monsterlijke kooi” waar een 19 maanden oude baby vastgebonden werd en overleed.

Een vrouw en haar ex-partner werden veroordeeld tot 10 jaar gevangenis omdat ze hun peuter lieten sterven nadat ze met haar gezicht naar omlaag werd vastgebonden in een “kooi bed.” Lauren Coyle en Reece Hitchcott, beiden 20, werden schuldig bevonden aan de dood van de 19 maanden oude Ellie-May Minshull Coyle, maar werden vrijgesproken voor doodslag.

De peuter werd op 23 maart 2017 dood aangetroffen in het appartement van het stel in Preston (Verenigd Koninkrijk) in een wieg die was omgevormd tot een kooi.

Een autopsie bracht aan het licht dat de peuter gestorven was omdat ze werd vastgebonden met haar gezicht naar omlaag. Rechter Justice Dove zei: “Het bed dat jullie maakten en gebruikten, nacht na nacht, was letterlijk een dodenval.”

“Alle positieve energie en vreugde die ze deze wereld bracht werd op 23 maart in de kiem gesmoord en dat gebeurde door jullie beiden.”

Het koppel had moeilijkheden om het kind te doen slapen, maar ze kregen goed advies van grootouders en medische professionals. Maar ondanks die goede raadgevingen vormde het koppel het wiegje om tot een “kooi”, met lakens langs de kanten om te vermijden dat de peuter naar buiten kon kijken.

Elly-May werd met haar gezicht naar beneden aangetroffen en ze had blauwe plekken op haar polsen en enkels, wat suggereert dat ze werd vastgebonden.

De rechter zei dat het koppel zich welbewust was van de “overduidelijke risico’s”, maar dat ze het toch deden uit “egoïstische overwegingen.”

Het koppel ontkende dat ze hun baby in bed hadden vastgebonden, maar werden toch veroordeeld wegens kindermishandeling omdat ze hun kind “gekooid” en in bed vastgebonden hadden.

Ondertussen werd er ook een huiveringwekkende video naar buiten gebracht waarin te zien is hoe het kleintje wordt uitgelaten met een “leiband” en een “harnas.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET IEDEREEN DIE JE KENT ALS OOK JIJ VINDT DAT DEZE TRAGEDIE VERMEDEN HAD KUNNEN WORDEN.

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending