Agent lekt beelden: ‘Lil Kleine alleen maar aan het huilen’
Connect with us

WOW

Agent lekt beelden: ‘Lil Kleine alleen maar aan het huilen’

Een agent die werkt op het hoofdbureau in Amsterdam waar Lil Kleine nog steeds vastzit voor de zware mishandeling van zijn vriend is uit de school geklapt. Deze agent wilde indruk maken op zijn date en was erg loslippig over Lil Kleine. Zijn date deelde het gesprek met de media.

De agent laat weten dat Lil Kleine alleen maar aan het huilen is en spijt heeft. Ook zou Lil Kleine niks meer eten, omdat hij het gevangenis eten ronduit smerig vindt. Deze agent moest ook de foto’s maken van Lil Kleine toen hij binnen werd gebracht. Hier deed Lil Kleine uiteraard ook weer heel moeilijk over.

Verder laat Yvonne weten dat zowel Lil Kleine als zijn vriendin Jamie Vaes psychische hulp toegewezen hebben gekregen. En dat is overigens niet vrijwillig maar verplicht voor het welzijn van hun zoontje.

Celeberties

Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”Zorgen om André Hazes vanwege gelekte beelden: “Néé toch?”

André Hazes zou volgens Yvonne Coldeweijer vorig jaar in een kliniek hebben gezeten om af te kicken van een verslaving. Dit zou in eerste instantie om een verslaving aan het verboden witte poedertje gaan. Echter zouden er volgens verschillende kanalen ook problemen zijn omtrent het alcoholgebruik van de zanger.

In deze periode was de zanger samen met Sarah van Soelen. Sarah zou in het verleden ook een verslaving hebben gehad maar is naar eigen zeggen al twee jaar clean. Coldeweijer zegt echter dat dit een leugen is en dat de blondine wel degelijk met een verslaving kampte vorig jaar. Dit zou dan ook samen met de veelbesproken zanger zijn. Beide zijn ze dan ook naar verschillende klinieken zijn geweest in Spanje. Dit was in de periode dat de zanger besloot om zich, tot op de dag van vandaag, compleet stil te houden in de media. Ook op de socials.

André Hazes valt terug in oude gewoontes?

In die radiostilte zou ook de relatie met Sarah zijn verbroken. Tussendoor is er nog een andere vriendin voorbij gekomen, maar dit was maar van korte duur. De laatste weken zijn er echter weer nieuwe tekens van leven vanuit de zanger. Er zijn foto’s en video naar de welbekende juicekanalen gelekt waarop de zanger te zien is. Feestend en wel. Ook Coldeweijer heeft de beelden voorbij zien komen en reageerde hier vrij stellig op. Ze zei: “Als dit geen 0,0 biertje is, kunnen we concluderen dat je voor saus al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten, André! Om te janken.” De zanger is op de foto’s feestend te zien met een biertje in zijn mond. De zanger zou ook met een andere dame gespot zijn, namelijk de eigenaresse van een Amsterdams restaurant. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Prinses Amalia met haar vriendje in Canada gespot’

Beatrix verblijft deze week in Lech, waar de Oranjes jaarlijks hun skivakantie doorbrengen. Als Willem-Alexander en Máxima ook naar Oostenrijk afreizen, zou dat in ieder geval zónder Amalia zijn. Zij zou namelijk momenteel genieten van een skivakantie in Canada samen met haar vriendje.

Niet alleen Alexia, maar ook Amalia is momenteel in het verre buitenland te vinden. Bronnen melden aan weekblad Story dat de kroonprinses op dit moment op wintersport is samen met haar vriendje.

Dezelfde jongen als in New York

Het zou om dezelfde jongen gaan met wie Amalia vorig jaar tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving werd gespot op de Brooklyn Bridge in New York. Het zou gaan om een 19-jarige Duitse jongen, genaamd Isebrand Kaldewei.

Isebrand komt uit Münster en zijn familie heeft een bedrijf in sanitair dat wereldwijd bekend is. Het ondernemen zit hem dan ook in het bloed: hij studeert momenteel Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg en heeft daarvoor een jaar in Amerika gestudeerd.

Anoniemer in Canada

Hij zou Amalia ontmoet hebben op een feestje en inmiddels zouden de twee al ruim een halfjaar verliefd op elkaar zijn. Inmiddels is de relatie zo serieus dat ze samen afgereisd zijn naar Canada om daar te genieten van een skivakantie.

En afgezien van het feit dat Canada zeer geliefd is bij wintersportliefhebbers, is er voor Amalia ook nog een bijkomend voordeel. Ze is daar een stuk anoniemer dan in Oostenrijk, waar ze normaalgesproken met haar familie de skivakanties doorbrengt.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Jaimie Vaes en Lil’ Kleine verwachten tweede kindje’

Het was nog even de vraag of Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes hun relatie verbroken hadden. Het stel verwijdere onlangs alle foto’s van hen samen en leken te hinten op een breuk. Echter plaatste de rapper een foto van het gelukkige gezinnetje, waarbij hij lijkt te hinten op een nieuw familielid…

Lil’ Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn al de trotse ouders van zoontje Lío (1). Het eerste kindje van het stel wordt in mei twee jaar.

Tweede kindje

Een half jaar nadat Lío ter wereld kwam sprak Jorik al over een tweede. Op dat moment stond een aanvulling voor de familie nog niet op de planning.

,,Wij zeggen nu echt vooral tegen elkaar ‘nee, absoluut niet, moet je voorstellen twee kinderen’, maar ik sluit niks uit want je weet niet hoe je over vier jaar denkt”, antwoordde Jorik op de vraag. ,,Ik zeg nu, absoluut niet en dat ga ik niet doen. Maar ik weet dat ik over drie jaar misschien heel anders praat”. Dus: wie zal het zeggen?

Inmiddels zijn deze uitspraken anderhalf jaar geleden. Toen Jaimie zwanger was van Lío bekende zij dat hij ‘een ongelukje’ was. ,,Maar wel heel erg welkom”.

Zwanger

Vlak na de geruchten dat de relatie van Jorik en Jaimie stukgelopen zijn deelt Jorik een betekenisvolle foto op zijn Instagram.

Te zien is hoe het stel met hun zoontje poseert, terwijl de rapper zijn hand op de buik van zijn aanstaande bruid legt. ,,Eén team”, schrijft hij bij de foto.

Hint hij hiermee op een zwangerschap?

 

Beeld: Instagram
Op Jaimie’s Instagram is tot nog toe geen aanwijzing gevonden dat zij zwanger zou zijn. Wel plaatste zij vorige week een foto waarop zij te zien is in een wijde trui, die een eventuele bolle buik goed zou kunnen verbergen. Toen de vriendin van Lil’ Kleine zwanger was van haar eerste kindje plaatste zij nauwelijks foto’s van haar zwangere buik op Instagram.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending