Aha! Dáárvoor is dat ‘zakje’ aan de binnenkant van je onderbroek
Connect with us

Lifestyle

Aha! Dáárvoor is dat ‘zakje’ aan de binnenkant van je onderbroek

Heb jij weleens opgemerkt dat er in je slipje een soort ‘zakje’ zit? Je zult nu denken ‘zakje’? Maar je weet waar we het over hebben. Dat stukje stof van hetzelfde materiaal, in dezelfde kleur als je ondergoed wat een extra flap vormt op het deel waar je vagina zit. Heb jij je ooit afgevraagd waarom dat er zit? Wij hebben het antwoord.

Weet je nog steeds niet waar we het over hebben? Ren dan snel even naar je onderbroekenlade en bekijk een aantal slipjes. De kans is groot dat de meeste slipjes zo’n ‘zakje’ heeft.

INLEGKRUISJE
Dit flapje in je ondergoed heeft daadwerkelijk een doel. En nee, het is niet de bedoeling dat je daar je inlegkruisje in stopt, of wat extra toiletpapier kan bewaren voor als de rol van de wc op is.

ADEMEN
Dit zakje in je ondergoed zorgt ervoor dat de spanning op je vagina bij het dragen van strakke kleding minder wordt. Het extra stukje stof zorgt ervoor dat het beneden beter kan ademenen. Daarnaast beschermt het je vagina tegen schade, zoals tegen de dikke naden van een spijkerbroek.

BACTERIËN
Het vrouwelijke geslachtsorgaan is verreweg het gevoeligste deel van je lichaam. Er zijn onwijs veel dingen die een ontsteking of geprikkelde huid kunnen veroorzaken. Zelfs een kleine verandering zoals het veranderen van je zeep, kan ervoor zorgen dat je vagina uit balans raakt. En daarnaast fungeert het lapje stof ook als binnenste laag van bescherming tegen bacteriële of schadelijke problemen. Doordat je vagina hierdoor beter ademt, blijft je slipje goed droog en krijgen ongezonde bacteriën niet de kans om te groeien.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending