Akwasi wil ‘partij voor mensen van kleur’: “Er is flink wat mis met Nederland”
Connect with us

Celeberties

Akwasi wil ‘partij voor mensen van kleur’: “Er is flink wat mis met Nederland”

Akwasi hoopt dat er snel een partij komt in de Tweede Kamer die de belangen gaat behartigen voor mensen van kleur. De muzikant zegt het onbegrijpelijk te vinden dat dieren nog beter zijn vertegenwoordigd in Nederland.

„Er zit wel een Partij voor de Dieren in het parlement, maar geen partij voor mensen van kleur. Golden retrievers zijn in de Tweede Kamer beter vertegenwoordigd dan mensen van kleur”, zegt Akwasi in Het Parool. Hij ziet een mooie rol weggelegd voor Sylvana Simons en haar partij BIJ1. „Ze zou er zoveel goed werk kunnen doen. Ik ken haar persoonlijk, ja. Kenden maar meer mensen haar echt. Ze is een supersympathiek mens.”

In het interview zegt Akwasi dat hij na zijn Black Lives Matter-speech in juni werd bedreigd. Op de Dam in Amsterdam sprak hij destijds een menigte toe: „Op het moment dat ik een Zwarte Piet zie, trap ik hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.” Daarover zegt hij nu: „Ik heb nooit een blad voor de mond genomen, droeg altijd al het hart op de tong. Alleen heb ik op de Dam iets gezegd dat blijkbaar zo recht voor zijn raap was dat mensen er heel oncomfortabel van worden. Ik ben bedreigd, ja. En natuurlijk doet dat me wat, maar ik laat me er niet door van de wijs brengen. Het gaat ook niet om mij, weet je. Er is niks mis met mij, er is wat mis met Nederland.”

Celeberties

Barbie´s Samantha ex Gerrit doet zijn verhaal: “Per dag zag ik Djemino donkerder worden”

Ruim een maand geleden beviel Samantha de Jong aka Barbie middels een geplande keizersnee van haar derde kindje Djemino. Op social media zagen we de ene na de andere foto van Barbie, Djemino én vader Gerrit Meerts voorbijkomen. Althans, dat werd lange tijd gedacht. Recente ontwikkelingen zorgden ervoor dat bekend werd dat Gerrit tóch niet de biologische vader van kleine Djemino is. Tegenover Story doet Gerrit een boekje open over de breuk en de zoektocht naar de biologische vader van Djemino. “Samantha is volledig de weg kwijt.”

Gerrit doet boekje open over Samantha de Jong aka Barbie
Hoewel Gerrit aangeeft dat deze ontdekking niet de reden van de breuk is tussen de twee laat hij weten al langer te wisten dat hij niet de vader kon zijn. “Ze was op 6 december uitgerekend. Ik ging terugtellen en besefte dat iemand anders de vader moest zijn. Samantha zei dat het de eerste keer bij ons dus raak was geweest, maar ik ken Samantha ook een beetje. Zij komt uit een wereldje van hoeren, snoeren en snuiven en ging met Jan en alleman naar bed.”

Gerrit zag Barbie’s baby per dag donkerder worden

Gerrit laat weten in de tussentijd een DNA-test te hebben gedaan. Daar kwam geen match uit maar toch wilde Gerrit graag weten wie dan wél de vader van Djemino zou kunnen zijn. “Samantha werkte niet bepaald mee. Het konden er wel meer zijn zei ze.” Het was voor Gerrit duidelijk dat het om een donkere man gaat. ,,Want per dag zag ik Djemino donkerder worden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zusje van Sarah reageert op relatie van Andre Hazes en Sarah

Julia het jongere zusje van Sarah heeft voor het eerst gereageerd op de relatie van haar oudere zus Sarah en Andre Hazes. Ze zegt niks bijzonders maar wat ons opvalt is dat waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn.

Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen.

Over de een vraag over de relatie van haar oudere zus Sarah met Andre Hazes was Julia kort maar krachtig en liet het volgende weten:

”Hier doe ik geen uitspraak over. Dan zal je ze echt even zelf moeten spreken!.”

Hieronder een foto van Julia en daarnaast zit de moeder van Julia en Sarah en die lijkt ook aardig verbouwd.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gaby Blaaser had ze weer behoorlijk losjes in de tas hangen

Het begint inmiddels misschien wel een beetje saai te worden maar Gaby Blaaser blijft lekker volhouden. Zo eens per twee of drie dagen post ze weer een halfn*akte foto van zichzelf op Instagram. Daar krijgt ze best nog wel eens wat kritiek op maar daar trekt ze zelf gelukkig niet zoveel van aan.

(Ze trekt überhaupt weinig aan!) Het kost haar naar eigen zeggen ontzettend veel werk om zulke foto’s te maken. Daar mag men ook wel wat meer respect voor hebben vindt ze.

Gaby Blaaser steekt het niet onder stoelen of banken

Onder haar nieuwste foto schrijft ze zelf: “Ik sta graag halfn*akt op Instagram en I love it!” Helemaal prima meid, wij loven het ook hoor!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending