Alarmerende update: “Koning Charles zeer bezorgd over Kate Middleton”
Connect with us

Nieuws

Alarmerende update: “Koning Charles zeer bezorgd over Kate Middleton”

Koning Charles bevindt zich momenteel in het midden van zijn k*nkerbehandeling nadat hij de diagnose kreeg na een controle van zijn vergrote prostaat in januari.


Op dezelfde dag dat de behandeling voor zijn prostaat werd aangekondigd, werd ook bekendgemaakt dat Kate Middleton een buikoperatie onderging. Zowel de koning als de prinses brachten tijd door in de London Clinic.

Vandaag is bekend dat zowel koning Charles als Kate Middleton k*nkerbehandelingen ondergaan. Kate houdt de specifieke aard van haar k*nker privé, maar het feit dat ze überhaupt sprak over haar diagnose lijkt een grote impact te hebben gehad op het publiek, net zoals dat het geval was toen koning Charles zijn diagnose bekendmaakte.

Kate Middleton is door de jaren heen een van de meest geliefde leden van de koninklijke familie geworden, zo niet de meest geliefde. Ze heeft een bijzondere band opgebouwd met Charles, en nu ze beiden behandelingen ondergaan, lijkt hun band op de een of andere manier nog sterker te worden. Maar zelfs terwijl de koning en de prinses beiden k*nkerbehandelingen ondergaan, lijkt koning Charles zich helemaal te concentreren op het welzijn van Kate Middleton. Nieuwe rapporten suggereren dat hij zich ernstig zorgen maakt over haar.

Na Kerstmis, ongeveer negen maanden nadat koning Charles officieel werd gekroond, leek het erop dat de koninklijke familie een nieuw tijdperk inging. Koning Charles en koningin Camilla, die niet alleen door het publiek zijn geaccepteerd maar ook zeer geliefd zijn, hebben het roer overgenomen na het 0verlijden van koningin Elizabeth.

Tegelijkertijd blijft de populariteit van prins William en Kate Middleton groeien, en het leek erop dat dit hun beste jaar tot nu toe zou worden. Maar de zaken veranderden snel.

Koning Charles & Kate Middleton – k*nker
Half januari waren koninklijke fans wereldwijd geschokt toen Kate Middleton een “geplande buikoperatie” onderging, zoals verklaard door Kensington Palace. De hertogin van Cambridge besloot om geen details over haar medische toestand vrij te geven, hoewel ze daar natuurlijk recht op heeft, maar dit werd niet volledig begrepen door koninklijke fans en experts.

Koning Charles onderging een behandeling voor een vergrote prostaat, waarbij artsen ontdekten dat hij k*nker had. Gelukkig werd dit in een vroeg stadium ontdekt en wordt verwacht dat de vorst binnenkort weer helemaal hersteld zal zijn.

Naarmate Pasen naderde, dachten velen dat Kate Middleton haar koninklijke taken zou hervatten. Maar op 22 maart, niet lang nadat Kate de Moederdagfoto had gepost die later bleek te zijn gemanipuleerd, onthulde ze dat ze k*nker had.

De hertogin van Cambridge legde uit dat de artsen ten tijde van haar buikoperatie dachten dat haar toestand niet k*nkerverwekkend was, en de operatie werd als succesvol beschouwd. Echter, na aanvullende tests na de operatie ontdekten de artsen dat er wel degelijk k*nker aanwezig was.

Kate Middleton vervolgde: “Mijn medisch team adviseerde daarom een preventieve chemokuur te ondergaan, en ik bevind me nu in de eerste fase van die behandeling. Dit kwam natuurlijk als een enorme schok, en William en ik hebben er alles aan gedaan om dit privé te verwerken en te regelen in het belang van ons jonge gezin.”

Koning Charles & Kate Middleton – onbreekbare band
Hoelang Kate Middleton haar koninklijke taken niet zal hervatten, is nog niet duidelijk. Op dit moment staat haar herstel van de preventieve chemotherapie en tijd doorbrengen met haar geliefde gezin centraal.

Koning Charles heeft verschillende afspraken geannuleerd terwijl hij zijn k*nkerbehandeling ondergaat, waarbij koningin Camilla hem heeft vervangen. Hetzelfde geldt voor prins William, die veel van zijn vaders taken op zich heeft genomen tijdens zijn afwezigheid.

Koning Charles en Kate Middleton hebben altijd een speciale band gehad. In de loop der jaren, toen Kate Middleton niet alleen de vriendin van William was maar ook de toekomstige koningin, werd hun band steeds sterker.

Ze hebben veel tijd samen doorgebracht, vooral toen de hertog en hertogin van Cambridge prins George verwelkomden, en later prinses Charlotte en prins Louis, waardoor Charles grootvader werd.

Ze zijn betrapt op het delen van mooie momenten in het openbaar. Bijvoorbeeld toen prins William en Kate Middleton arriveerden bij de St. Paul’s Cathedral voor de dankdienst ter ere van het Platinum Jubileum van koningin Elizabeth in 2022, blies toenmalig prins Charles een kus naar Kate, wat door koninklijke fans werd toegejuicht.

Eén fan zei zelfs dat Kate “de dochter is die hij altijd al wilde”.

Nadat de hertogin van Cambridge haar k*nkerdiagnose had bekendgemaakt, gaf het paleis een verklaring uit waarin ze haar steun betuigde. “Koning Charles zei dat hij ‘zo trots was op Catherine voor haar moed om te spreken zoals ze deed’, en voegde eraan toe dat ‘de monarch de afgelopen weken in nauw contact is gebleven met zijn geliefde schoondochter’.”

Kate Middleton: “Helende balsem” voor William & Charles
De koninklijke familie heeft de laatste tijd een aantal moeilijke momenten doorgemaakt. De leden hebben echter al jaren genoeg aan hun hoofd, niet in de laatste plaats door het 0verlijden van koningin Elizabeth en door de vete tussen hen en Harry en Meghan.

Terwijl dat doorgaat, is de relatie tussen koning Charles en prins William al jaren aan en uit geweest. Kate Middleton heeft een essentiële rol gespeeld in het nader tot elkaar brengen van haar man en schoonvader.


In The Royal Beat legde Victoria Arbiter uit dat de relatie tussen prins William en koning Charles “niet altijd de makkelijkste is geweest”.

Bovendien verklaarde ze dat Kate Middleton de sleutelfiguur is geweest om hen te helpen een hechtere band te krijgen, omdat ze fungeert als een “helende balsem”.

“Ik denk dat we naar Kate kunnen kijken – ze is zo hecht met haar eigen familie, familie is zo belangrijk voor haar. De hertogin van Cambridge is echt een prachtige helende balsem geweest voor prins William en zijn vader. Want die relatie is niet altijd de makkelijkste geweest,” zei Arbiter.

“Ik denk dat ze er gewoon in geslaagd is om een echt gevoel van warmte en kameraadschap en gezin in de koninklijke familie te brengen.”

Victoria Arbiter ging verder en wees erop dat de toch al sterke relatie tussen koning Charles en Kate Middleton waarschijnlijk nog belangrijker is geworden nu ze met vergelijkbare gezondheidsproblemen te kampen hebben. De koninklijke commentator voegde eraan toe dat ze “enorm veel troost bij elkaar zouden hebben gevonden, omdat ze zoiets vergelijkbaars hebben meegemaakt”.

“Ze zitten in hetzelfde schuitje, Kate en de koning.”

Koning Charles en Kate Middleton worden allebei behandeld voor k*nker, en het feit dat ze vergelijkbare gezondheidsproblemen hebben, heeft hen inderdaad dichter bij elkaar gebracht, zoals Victoria Arbiter uitlegde.

Toen koning Charles aan zijn k*nkerbehandeling begon, herstelde Kate Middleton nog in de Londense kliniek, waar ze 13 dagen na haar operatie verbleef. Volgens de Sunday Times bezocht koning Charles haar in de kliniek voor zijn behandeling.

Volgens koninklijk biograaf Sally Bedell Smith gelooft People ook dat de band tussen koning Charles en Kate Middleton sterker wordt door hun vergelijkbare gezondheidsproblemen.

“Hij heeft altijd een goede band met haar gehad. Ik denk niet dat het aanmatigend is om te zeggen dat ze als de dochter is die hij nooit heeft gehad,” vertelde koninklijk biograaf Sally Bedell Smith aan People. “Hij deelt met William een impuls om haar te beschermen. Ze zitten hier samen in, Kate en de koning.”

Verder vertelde een bron aan de krant dat aangezien Charles en Kate “twee patiënten zijn die een gemeenschappelijke gezondheidservaring doormaken”, ze “een hechte band zullen hebben”. Bovendien voegde de bron eraan toe: “Stel je voor dat er enige troost was [voor Kate] om te zien dat het mogelijk was om wat privé-informatie in evenwicht te brengen zonder dat het noodzakelijk was om alles te delen.”

Nadat Kate Middleton de Londense kliniek had verlaten, zette ze haar herstel voort in haar en prins William’s huis Adelaide Cottage in Windsor. Sindsdien hebben zij en koning Charles nauw contact gehouden. De dag voordat ze haar kankerdiagnose bekendmaakte, genoten de twee zelfs samen van een privélunch op Windsor Castle.

“Koning Charles is ‘zeer bezorgd’ over Kate”
Hoewel de twee veel plezier hebben samen, zijn de dingen misschien niet zo geweldig als ze aan de buitenkant lijken. In een gesprek met Hello! Magazine zegt Robert Hardman, auteur van Charles III: New King, New Court, dat koning Charles zich grote zorgen maakt over zijn schoondochter.

“Het is heel duidelijk dat hij erg bezorgd over haar is. Ik denk dat hij er zoveel mogelijk voor wil zorgen dat als er iets is wat hij kan doen, hij dat ook doet. Het is immers voor een zeer fitte en gezonde jonge moeder van een andere orde dan voor iemand van 70 die hiermee te maken krijgt,” aldus Hardman.

“Ik weet zeker dat hij een bron van troost voor haar is geweest, net zoals zij waarschijnlijk een bron van troost voor hem is geweest. Ik denk dat het hen alleen maar dichter bij elkaar heeft gebracht. Hij heeft altijd veel respect gehad voor zijn schoondochter. Hij vindt haar gewoon geweldig.”

De koninklijke expert voegde eraan toe: “Als mensen in het z!ekenhuis liggen, willen ze niet echt ophef. Maar het feit was:

de koning was er, zij was er en de koningin was bij hem. En ze gingen langs om de prinses te bezoeken en gerust te stellen. Het herinnert ons eraan dat de Windsors stervelingen zijn net als de rest van ons. En we moeten veel begrip hebben voor het feit dat ze de schok van hun leven ondergaan, alleen moeten ze die ondergaan terwijl wij er allemaal over praten.”

Deel dit artikel om de beste wensen over te brengen aan koning Charles en Kate Middleton!

Als je dit verhaal over de royals goed vond, vind je waarschijnlijk de onderstaande artikels ook interessant.


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending