Albert Verlinde woest op Mark Rutte: ‘Wees een vent!’
Connect with us

Celeberties

Albert Verlinde woest op Mark Rutte: ‘Wees een vent!’

Albert Verlinde vindt het een schande dat premier Mark Rutte woensdag tijdens zijn door 7 miljoen mensen bekeken persconferentie de indruk wekte dat op 1 juni de theaters weer open kunnen. Dat heeft de baas van musicalbedrijf Stage vanochtend gezegd in Goedemorgen Nederland. Rutte maakte bekend dat culturele instellingen vanaf 1 juni weer de deuren mogen openen voor 30 en vanaf 1 juli voor 100 personen, en dat is dan ínclusief personeel. Onhaalbaar, zegt Verlinde.

Het Beatrix Theater van Stage heeft ongeveer 1.500 zitplaatsen en het AFAS Circustheater kan er zelfs 1.800 herbergen. De deuren openen voor 30 mensen inclusief personeel is dus een illusie, aldus Verlinde.

Verlinde is er niet boos over dat het coronavirus zijn sector lamlegt, maar wel dat Rutte suggereert dat dit een werkbare situatie is voor zijn branche. “Ik vind het heel triest dat de perceptie is dat de theaters opengaan vanaf 1 juni. Dat is gewoon niet waar. Ik ben wat dat betreft ook echt teleurgesteld.”

Rutte moet eerlijk zijn, vindt Verlinde. “Ik had liever gehad dat er gewoon door Rutte – hij is altijd voor eerlijkheid – gezegd was: ‘De theaters blijven dicht.’ Dit is een schijnopening. Dertig man in een theater… Alleen om mensen binnen te laten heb je al vier man nodig. Er had beter gezegd kunnen worden dat de theaters dichtblijven.”

‘Er gaat níks open!’

Verlinde wijst erop dat geen enkel theater de deuren kan openen voor 30 mensen. “Er gaat denk ik niks open in Nederland. En daarna 100 mensen. Dat zal voor sommigen misschien wel helpen als je met één persoon op het podium staat, maar zeker niet voor grote producties. Het was wel een heel teleurstellende avond gisterenavond.”

De premier is in zijn achtig gedaald. “Ik ben echt boos, omdat ik het een heel oneerlijk verhaal vind. Ik weet niet wie daar de teksten schrijft, maar het feit dat je durft te zeggen dat theaters open gaan, maar aan de andere kant zegt dat er 30 mensen in mogen inclusief personeel… Dan moet je gewoon eerlijk zijn en zeggen: ‘De theaters gaan nog niet open.’”

Valse hoop, vindt Verlinde het. “Wees dan een vent en zeg dat. Ik ben er dus inderdaad echt wel boos over, omdat het een enorme teleurstelling is. Ik ben heel blij voor de horeca en voor iedereen die op een bepaalde manier open mag, maar wij hebben als theaterwereld naar een bijzonder teleurstellende persconferentie zitten kijken.”

Dupe

Nu kan Verlinde alleen maar hopen op steunmaatregelen. “Ik hou me nu maar vast aan de belofte – en ik hoop dat die gehouden wordt – dat bedrijven die hier de dupe van zijn inderdaad worden geholpen. En dat is Stage Entertainment dat op een omzetverlies afstevent van 40 tot 50 miljoen euro.”

“De theaters blijven eigenlijk gewoon dicht met ingang van 1 juni en gaan dus niet open voor twintig man. Het is echt belachelijk wat daar gisterenavond gezegd is.”

Een andere BN’er die boos is op Mark Rutte, is Arie Boomsma. Hij vindt het een schande dat de sportscholen tot 1 september dicht moeten blijven.

Bron: Mediacourant

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: Dit is de nieuwe bedpartner van André Hazes!

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland ontmaskerd door zijn ex: ‘Boek staat vol LEUGENS’

Met de lancering van Martien’s biografie wordt een ware put van geruchten en onthullingen geopend. De Meilandjes strooien met sneren, maar kunnen ook op flink wat tegengas rekenen. De eerste gegadigde: Martien’s ex, die onthult dat de biografie vol staat met leugens.

Ex

Het was lang gissen naar de mysterieuze exen van Martien. Wat had hij uitgespookt in de periode dat hij niet meer bij Erica en zijn dochters woonde? De remedie tegen het mysterie bleek simpel: breng een boek uit vol beschuldigingen en de mensen uit je verleden komen met een noodvaart boven water.

Het salvo wordt geopend door Martien’s ex, Daan de Mooij, met wie Martien in juli 2016 een relatie kreeg. Deze kwam na een jaar weer ten einde.

‘Hij gaat er ziek van worden’

In Martien’s biografie is te lezen wat een ware hartenbreker hij geweest is. Zijn relatie met Daan kwam volgens Martien al snel ten einde, door een gebrek aan interesse vanuit Martien’s kant.

Hij schrijft dat hij het niet durfde uit te maken, omdat hij bang zou zijn dat Daan het verdriet niet aan kon.

,,Maar na een maand of zes dacht ik toch: nee, Daan is niet mijn type, ik moet hier vanaf. Maar hij was zo weg van mij dat ik dacht: die gaat er helemaal ziek van worden. Dus ik durfde niet te stoppen.”

Volgens Martien was er geen sprake van een seksuele relatie tussen de twee. Hij blikt er zelfs walgend op terug. ,,In dat nest, gadverdamme.”

Leugens

Dit schiet bij Daan totaal in het verkeerde keelgat. Aan Story onthult de ondernemer dat er niets klopt van Martien’s ‘casanova’ gedrag.

Volgens Daan was híj degene die een punt achter de relatie zette. ,,Dat Martien het heeft uitgemaakt, klopt echter niet . En dat ik kapot zou zijn van verdriet, ook niet. Ik ben degene die onze relatie heeft verbroken.”

Ook laat Daan weten dat Martien ‘dat nest’ tijdens hun relatie helemaal niet zo vervelend vond. ,,En wij zouden in het jaar dat we samen waren geen seks hebben gehad? Wat een belachelijke opmerking.”

 

Doorgaan met lezen

Trending