Ali B aangetroffen op straat in zorgwekkende staat: “Geld op!?”
Connect with us

BNers

Ali B aangetroffen op straat in zorgwekkende staat: “Geld op!?”

Ali B heeft sinds de onthulling van verschillende schandalen binnen The Voice vrijwel geen tijd meer in Nederland doorgebracht. De rapper heeft ervoor gekozen om het land te verlaten en heeft de afgelopen maanden voornamelijk in het weelderige Dubai doorgebracht. Talloze Nederlandse vakantiegangers die naar Dubai reisden, hebben de rapper regelmatig gespot in grote winkelcentra. Ali B maakte bijna dagelijks zijn ronde door deze winkelcentra om verkoeling te zoeken.


Daarnaast is de rapper op verschillende andere locaties gezien, zowel alleen als met zijn gezin. Onlangs werd Ali B voor het laatst gespot in Disneyland Parijs. Juicechannel berichtte destijds: “Een van onze volgers heeft Ali zojuist gespot in Disneyland Parijs. Hij liep alleen door het park en maakte volgens de volger een verwarde indruk. Waarschijnlijk is Ali hier met zijn gezin naartoe gekomen.”

Het luxe leven van Ali B voorbij?
Sommigen zouden kunnen denken dat het geld op een gegeven moment opraakt en dat hij wat rustiger aan moet doen. Het is echter moeilijk in te schatten hoeveel geld en onroerend goed sommige artiesten bezitten. Zo deelde de rapper ooit op Instagram dat hij had geïnvesteerd in vastgoed: “Zojuist 40 huizen gekocht.” Dit zorgt natuurlijk voor een aanzienlijk passief inkomen waarmee Ali onvermoeibaar op vakantie kan blijven gaan.

Toch lijkt het erop dat Ali wat te royaal met zijn geld is omgegaan en dat hij zijn uitgaven wat moet temperen. Natuurlijk niet te veel, want een vakantie kan er altijd wel vanaf. Yvonne Coldeweijer ontving een foto van Ali: “Ali is gespot op de luchthaven van Charleroi met zijn vrouw en kinderen. Ze zitten dicht op elkaar. Hij vliegt met Ryanair, maar de bestemming blijft onbekend.”
Ali B

De plotselinge verdwijning van Ali B uit Nederland en zijn frequente verblijf in het buitenland hebben veel vragen opgeroepen bij fans en media. Waarom koos de bekende rapper en televisiepersoonlijkheid ervoor om Nederland te verlaten en wat is de reden achter zijn langdurige buitenlandse avonturen?

Ali B, wiens echte naam Ali Bouali is, staat bekend om zijn succesvolle carrière in de Nederlandse muziek- en entertainmentindustrie. Met talloze hits en optredens op zijn naam, evenals zijn rol als coach in het televisieprogramma The Voice of Holland, is hij een van de meest herkenbare en invloedrijke figuren in de Nederlandse showbusiness. Echter, na de onthulling van enkele schandalen binnen The Voice, waarbij hij betrokken was, koos Ali B ervoor om een stap terug te doen en een pauze te nemen van zijn professionele leven in Nederland.


De keuze voor Dubai als toevluchtsoord voor de rapper is opmerkelijk te noemen. Dubai staat bekend om zijn luxe levensstijl en glamoureuze attracties, en het lijkt erop dat Ali B zich volledig heeft ondergedompeld in het extravagante leven van deze stad. Hij werd vaak gezien in de chique winkelcentra van Dubai, waar hij zijn tijd doorbracht met winkelen en ontspannen.

Hoewel het uitgeven van tijd in het buitenland begrijpelijk is om te ontsnappen aan de media-aandacht en de druk van zijn carrière, heeft Ali B ook te maken gehad met enkele financiële uitdagingen. Zijn openbare aankondiging van het kopen van 40 huizen suggereert dat hij zich bezighoudt met vastgoedinvesteringen als een bron van passief inkomen. Echter, zoals velen weten, kunnen vastgoedinvesteringen riskant zijn, en het is mogelijk dat Ali B financieel onder druk staat door deze investeringen.
Ali B

Het feit dat hij met zijn gezin op reis is geweest, wijst op een verlangen naar quality time en ontspanning. Het is echter ook mogelijk dat de reizen naar het buitenland deel uitmaken van een poging om financiële zorgen te verminderen of nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

De keuze om te vliegen met een budgetmaatschappij als Ryanair suggereert ook dat Ali B mogelijk kostenbesparende maatregelen heeft genomen om zijn financiële situatie te stabiliseren.

Wat betreft de reden voor zijn vertrek uit Nederland, kan het zijn dat Ali B behoefte had aan een frisse start en een pauze van de Nederlandse entertainmentindustrie. Het is niet ongebruikelijk voor beroemdheden om periodes van zelfreflectie en heroriëntatie te ervaren, vooral na controverses zoals die binnen The Voice.

Terwijl Ali B zijn buitenlandse avonturen voortzet, blijft Nederland nieuwsgierig naar zijn toekomstplannen en of hij ooit zal terugkeren naar het publieke leven in Nederland. Het lijkt er echter op dat Ali B momenteel de tijd neemt om te genieten van zijn gezin en na te denken over zijn volgende stappen, waarbij hij prioriteit geeft aan zijn welzijn en persoonlijke groei. Zie de foto hieronder:


BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

BNers

Zien: Matthijs van Nieuwkerk onherkenbaar en vlucht voorgoed uit Amsterdam

Matthijs van Nieuwkerk, ooit een vaste waarde op de Nederlandse televisie, is de afgelopen jaren steeds verder uit het publieke oog verdwenen.

Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag bij het programma De Wereld Draait Door (DWDD), heeft hij zijn leven in Amsterdam definitief achter zich gelaten. Nu zet hij een nieuwe stap in Den Haag.

De Val van een Televisiepersoonlijkheid

Op 19 november 2022 bracht de Volkskrant een schokkend artikel naar buiten waarin een onveilig werkklimaat bij DWDD werd onthuld.

Volgens de getuigenissen van vijftig oud-medewerkers speelde Matthijs van Nieuwkerk hierin een centrale rol. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan extreme woedeaanvallen en publieke vernederingen.

Matthijs van Nieuwkerk onherkenbaar en vlucht voorgoed uit Amsterdam

Een voorbeeld hiervan is het incident waarbij een geluidsman op zijn knieën werd gedwongen om excuses aan te bieden met de woorden: “Sorry meneer Van Nieuwkerk.”

Deze onthullingen hadden verstrekkende gevolgen. Matthijs, ooit een geliefd en gerespecteerd televisiepresentator, verdween uit de media.

Zijn laatste publieke optreden was op een terrasje in Parijs, ver van de schijnwerpers die hem jarenlang hadden omringd.

Een Nieuw Hoofdstuk in Den Haag

Na jaren van stilte duikt Matthijs van Nieuwkerk weer op, maar niet zoals voorheen.

Samen met zijn vriendin Martha heeft hij een nieuwe woning gekocht, niet in zijn vertrouwde Amsterdam, maar in Den Haag. Volgens huizensite Bekendeburen betaalde het stel €1.105.000 voor het huis, wat iets onder de vraagprijs van €1.150.000 lag.


Evert Santegoeds meldt dat Matthijs, na zijn scheiding, zijn woonboerderij in Eefde heeft verruild voor het nieuwe huis in Den Haag.

Deze beslissing markeert een duidelijke breuk met zijn verleden in Amsterdam, waar hij het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht.

Matthijs’ Nieuwe Verschijning

Naast zijn nieuwe woonplaats heeft Matthijs ook een opvallende verandering in zijn uiterlijk ondergaan.

Santegoeds onthult: “Hij is nu gesignaleerd met heel lang haar en een pet. Het is de eerste keer dat Matthijs weer in Nederland is opgedoken nadat hij eerder in Parijs werd gezien.”

Deze transformatie, samen met zijn verhuizing, wijst erop dat Matthijs een nieuwe start maakt, ver weg van zijn tumultueuze verleden in de televisie-industrie.

Een Toekomst vol Onzekerheden

Wat de toekomst voor Matthijs van Nieuwkerk zal brengen, blijft voorlopig onduidelijk. Zijn afwezigheid op televisie en zijn verhuizing naar Den Haag suggereren dat hij kiest voor een teruggetrokken bestaan.

Toch blijft de nieuwsgierigheid naar zijn nieuwe leven groot. Zoals Santegoeds het verwoordt: “We willen Matthijs zo langzamerhand wel weer een keer zien natuurlijk.”

Voor nu lijkt Matthijs te focussen op zijn persoonlijke leven en nieuwe start in Den Haag, weg van de drukte en controverse die hem ooit omringden.

Zijn verhaal is een opvallend voorbeeld van hoe iemand van publieke schandalen kan proberen te herstellen en een nieuw leven kan opbouwen, zelfs na een roerige periode vol kritiek en publieke scrutinie.


Doorgaan met lezen

Trending