Ali B aangetroffen op straat in zorgwekkende staat: “Geld op!?”
Connect with us

BNers

Ali B aangetroffen op straat in zorgwekkende staat: “Geld op!?”

Ali B heeft sinds de onthulling van verschillende schandalen binnen The Voice vrijwel geen tijd meer in Nederland doorgebracht. De rapper heeft ervoor gekozen om het land te verlaten en heeft de afgelopen maanden voornamelijk in het weelderige Dubai doorgebracht. Talloze Nederlandse vakantiegangers die naar Dubai reisden, hebben de rapper regelmatig gespot in grote winkelcentra. Ali B maakte bijna dagelijks zijn ronde door deze winkelcentra om verkoeling te zoeken.


Daarnaast is de rapper op verschillende andere locaties gezien, zowel alleen als met zijn gezin. Onlangs werd Ali B voor het laatst gespot in Disneyland Parijs. Juicechannel berichtte destijds: “Een van onze volgers heeft Ali zojuist gespot in Disneyland Parijs. Hij liep alleen door het park en maakte volgens de volger een verwarde indruk. Waarschijnlijk is Ali hier met zijn gezin naartoe gekomen.”

Het luxe leven van Ali B voorbij?
Sommigen zouden kunnen denken dat het geld op een gegeven moment opraakt en dat hij wat rustiger aan moet doen. Het is echter moeilijk in te schatten hoeveel geld en onroerend goed sommige artiesten bezitten. Zo deelde de rapper ooit op Instagram dat hij had geïnvesteerd in vastgoed: “Zojuist 40 huizen gekocht.” Dit zorgt natuurlijk voor een aanzienlijk passief inkomen waarmee Ali onvermoeibaar op vakantie kan blijven gaan.

Toch lijkt het erop dat Ali wat te royaal met zijn geld is omgegaan en dat hij zijn uitgaven wat moet temperen. Natuurlijk niet te veel, want een vakantie kan er altijd wel vanaf. Yvonne Coldeweijer ontving een foto van Ali: “Ali is gespot op de luchthaven van Charleroi met zijn vrouw en kinderen. Ze zitten dicht op elkaar. Hij vliegt met Ryanair, maar de bestemming blijft onbekend.”
Ali B

De plotselinge verdwijning van Ali B uit Nederland en zijn frequente verblijf in het buitenland hebben veel vragen opgeroepen bij fans en media. Waarom koos de bekende rapper en televisiepersoonlijkheid ervoor om Nederland te verlaten en wat is de reden achter zijn langdurige buitenlandse avonturen?

Ali B, wiens echte naam Ali Bouali is, staat bekend om zijn succesvolle carrière in de Nederlandse muziek- en entertainmentindustrie. Met talloze hits en optredens op zijn naam, evenals zijn rol als coach in het televisieprogramma The Voice of Holland, is hij een van de meest herkenbare en invloedrijke figuren in de Nederlandse showbusiness. Echter, na de onthulling van enkele schandalen binnen The Voice, waarbij hij betrokken was, koos Ali B ervoor om een stap terug te doen en een pauze te nemen van zijn professionele leven in Nederland.


De keuze voor Dubai als toevluchtsoord voor de rapper is opmerkelijk te noemen. Dubai staat bekend om zijn luxe levensstijl en glamoureuze attracties, en het lijkt erop dat Ali B zich volledig heeft ondergedompeld in het extravagante leven van deze stad. Hij werd vaak gezien in de chique winkelcentra van Dubai, waar hij zijn tijd doorbracht met winkelen en ontspannen.

Hoewel het uitgeven van tijd in het buitenland begrijpelijk is om te ontsnappen aan de media-aandacht en de druk van zijn carrière, heeft Ali B ook te maken gehad met enkele financiële uitdagingen. Zijn openbare aankondiging van het kopen van 40 huizen suggereert dat hij zich bezighoudt met vastgoedinvesteringen als een bron van passief inkomen. Echter, zoals velen weten, kunnen vastgoedinvesteringen riskant zijn, en het is mogelijk dat Ali B financieel onder druk staat door deze investeringen.
Ali B

Het feit dat hij met zijn gezin op reis is geweest, wijst op een verlangen naar quality time en ontspanning. Het is echter ook mogelijk dat de reizen naar het buitenland deel uitmaken van een poging om financiële zorgen te verminderen of nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

De keuze om te vliegen met een budgetmaatschappij als Ryanair suggereert ook dat Ali B mogelijk kostenbesparende maatregelen heeft genomen om zijn financiële situatie te stabiliseren.

Wat betreft de reden voor zijn vertrek uit Nederland, kan het zijn dat Ali B behoefte had aan een frisse start en een pauze van de Nederlandse entertainmentindustrie. Het is niet ongebruikelijk voor beroemdheden om periodes van zelfreflectie en heroriëntatie te ervaren, vooral na controverses zoals die binnen The Voice.

Terwijl Ali B zijn buitenlandse avonturen voortzet, blijft Nederland nieuwsgierig naar zijn toekomstplannen en of hij ooit zal terugkeren naar het publieke leven in Nederland. Het lijkt er echter op dat Ali B momenteel de tijd neemt om te genieten van zijn gezin en na te denken over zijn volgende stappen, waarbij hij prioriteit geeft aan zijn welzijn en persoonlijke groei. Zie de foto hieronder:


BNers

Erica Meiland is klaar met Chateau Meiland: ‘Ik wil wat anders doen’

Het tv-contract van de familie Meiland loopt eind dit jaar af en Erica zit niet te wachten op een verlenging. ,,Ik verlang terug naar een gewone baan.”

De Meilandjes gaan binnenkort het gesprek aan over hun toekomst op televisie. Nog een seizoen van Chateau Meiland draaien over hun pension is in elk geval geen optie, vertelt Erica aan weekblad Party. ,,Ik vind dat we een heel saai leven hebben. Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags. Kortom, er valt niks te draaien.”

Stoppen

De kans is groot dat de familie besluit ermee te stoppen. ,,Misschien kappen we er wel gewoon mee een gaan we wat anders doen”, vervolgt Erica. ,,We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”


Erica wil in elk geval wel blijven werken. ,,Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Gewone baan

Voordat Erica bekend werd, werkte ze bij een bouwbedrijf en daar had ze het ontzettend naar haar zin. ,,Gewoon lekker structuur, weet je wel”, legt ze uit. ,,Daar verlang ik ook vaak naar terug moet ik zeggen. Naar een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk.”

Anoniem

En waar Martien geniet van de bekendheid, heeft Erica daar helemaal niets mee. ,,Ik ga het liefst anoniem door het leven. Ik ben het liefst gewoon in de tuin, waar ik mijn oortjes in heb, niemand mij ziet en ik gewoon een beetje dom onkruid aan het plukken ben en bomen snoei.”


Doorgaan met lezen

BNers

Gewaagde ‘bikinifoto’s’ van feestende prinses Alexia zorgen voor groot ophef

Prinses Alexia, de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Nederland, volgt momenteel haar opleiding aan het Atlantic College in Wales.


Recentelijk is er op sociale media ophef ontstaan over een controversiële foto waarop de 16-jarige prinses te zien is in een uitdagende pose.

Deze foto, die in strijd is met de strikte mediacode die privébeelden van minderjarige leden van het koningshuis verbiedt, heeft reacties uitgelokt van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

De bewuste foto, gedeeld door de Nederlandse website Ditjes en Datjes, toont prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok, samen met haar vriendinnen die ook pikante outfits dragen.

De foto’s werden genomen tijdens de ‘Queer Focus Week’ op de school van Alexia, een week waarin seksuele identiteit en zelfacceptatie centraal stonden en waarbij studenten de vrijheid hadden om uitdagende kleding te dragen.

Ditjes en Datjes bracht het nieuws groots naar buiten met de titel “Alexia gaat los op nieuwe school”, maar dit kan mogelijk ernstige gevolgen hebben voor de website, aangezien het verspreiden van onofficiële foto’s van het koninklijk huis ten strengste verboden is om hun privacy te beschermen.


Het is nog niet duidelijk welke maatregelen Ditjes en Datjes te wachten staan, maar het is waarschijnlijk dat de RVD de redactie op de vingers zal tikken, mogelijk resulterend in het ontzeggen van toegang tot officiële (foto)gelegenheden van de Nederlandse koninklijke familie voor de betrokken journalisten.

Hoewel sommige Nederlanders geen probleem lijken te hebben met de gewaagde outfit van prinses Alexia, waarbij uit een peiling blijkt dat een meerderheid van 9.600 respondenten vindt dat ze moet kunnen genieten van haar jeugd, zijn er ook 2.200 lezers die van mening zijn dat ze zich moet gedragen als een voorbeeldige prinses vanwege haar rol.

Het Atlantic College in Wales, een gerenommeerde instelling die veel bekende personen aantrekt, waaronder royals, heeft ook prinses Elisabeth van België en prinses Leonor van Spanje onder haar studenten gehad.

Prinses Alexia is de tweede in lijn voor de Nederlandse troon, na haar oudere zus kroonprinses Amalia.

Namens koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft de RVD gereageerd, waarbij benadrukt wordt dat het hier om een privésituatie gaat en dat Alexia minderjarig is.

Hoewel publicatie niet verboden kan worden, wordt toch geadviseerd de foto niet verder te verspreiden.


Doorgaan met lezen

BNers

René Froger deelt vreselijk veel verdriet: ”Mijn hart huilt”

René Froger gaat momenteel door een moeilijke periode. De zanger heeft vandaag te horen gekregen dat muziekproducent Marcel Schimscheimer is overleden. Het nieuws grijpt hem enorm aan en op Instagram deelt René een mooi eerbetoon.

Onverwacht

Froger en Schimscheimer hebben een lange geschiedenis met elkaar en werkten veelvuldig met elkaar samen. René noemt hem zelfs zijn ‘grote muzikale vriend en voorbeeld’.
”Ondanks dat we wisten dat je erg ziek was, kwam het toch onverwacht. Je hebt zo hard gestreden, maar helaas verloren van een vreselijke ziekte.”

Onverslaanbaar trio

René en Marcel hebben sinds 1986 samen ‘duizenden liedjes’ gemaakt en noemt Marcel zelfs de grondlegger van zijn muzikale loopbaan.
”Ik ben zo dankbaar dat jij mijn muzikale carrière tot een hoog niveau hebt gebracht. En samen met John van Katwijk waren we een onverslaanbaar trio. En samen de muzikale grondleggers van de Toppers concerten.”
Het is dus overduidelijk dat ze samen veel hebben meegemaakt. ”Een volledig muzikaal en vriendschappelijk leven samen. Ontelbare hoogtepunten samen beleefd. Zoveel geleerd en fantastische dingen gemaakt. Het is onvoorstelbaar dat we nu afscheid moeten nemen vriend.”
“We gaan je vreselijk missen man. Mijn hart huilt, maar gaat gelijk weer lachen als ik één van jouw mooie liedjes inzet”, zo sluit Froger af.
Doorgaan met lezen

Trending