Ali B door het slijk gehaald door 19-jarige – “ik ben met hem naar bed geweest”
Connect with us

Meest bekeken

Ali B door het slijk gehaald door 19-jarige – “ik ben met hem naar bed geweest”

Ali B is voor de zoveelste keer negatief in de media verschenen. Dennis Schouten van het YouTube kanaal RoddelPraat claimt namelijk dat de rapper een notoire vreemdganger is.

Slachtoffer RoddelPraat

En daarmee is Ali B het zoveelste slachtoffer van het beruchte kanaal. Eerder bracht Schouten naar buiten dat Ali vreemd zou zijn gegaan met Maan de Steenwinkel, net als Marco Borsato. Hij zegt er het volgende over: “Ali B blijkt een absolute vreemdganger. Hij maakt het niet zo bont als Marco, want dit meisje was 19, maar goed: voor een man van 40-plus is dat toch wel bijzonder.”

“Ik kreeg een bericht van een meisje dat zei: ‘Kan ik honderd procent zeker anoniem blijven?’ Ik zeg: ‘Dat kan.’ Ze zegt: ‘Ik heb vorig jaar s°ks gehad met Ali B. Ik heb er ook bewijs van. Als dit een scoop is dan kan ik details en bewijs sturen.’”

Spraakbericht

En daarmee maakt het kanaal zich waarschijnlijk niet populair. Het meisje in kwestie geeft onder andere expliciete details over de jongeheer van de rapper: “Het duurde echt maar twee of drie minuten. Hij bleef nog eventjes en toen zei hij: ‘Hier heb je 500 euro, koop wat leuks voor jezelf in deze coronatijd.’”

Meest bekeken

Na geruchten over prins Gabriël en prinses Amalia: ‘Dit is dus de vriend van de prinses’

Prinses Amalia werd achttien op 7 december. Nu ze ouder wordt, wordt ook haar liefdesleven steeds vaker besproken.

Prinses Amalia werd eerder dit jaar nog gelinkt aan de Belgische prins Gabriël, de achttienjarige zoon van koning Filip en koningin Mathilde. Van een relatie blijkt echter geen sprake.

Enkele weken geleden werd Amalia aan de zijde van een mysterieuze jongen gespot in New York. Volgens HLN hebben Duitse media nu kunnen achterhalen wie de jongen is.

Volgens verschillende Duitse media is prinses Amalia gevallen voor de charmes van Isebrand Kaldewei (19), afkomstig uit Münster. Zijn ouders verdienden een fortuin met hun firma in sanitair.

Amalia en Isebrand zouden al een halfjaar verkering hebben. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hem zelfs al ontmoet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Anne Rose zet Sarah van Soelen te kakken met foto!

Anne Rose blijkt de nieuwste aanwinst van Hazes jr, na Sarah van Soelen. De zanger is in korte tijd van Monique naar Bridget naar Monique naar Sarah naar Anne Rose gegaan. Dat zorgt er natuurlijk voor dat de zanger onwijs veel media-aandacht krijgt van roddelbladen en juicechannels. Laatstgenoemden zitten alleen een stukje korter op de sterren dan de traditionele roddelbladen. Een van deze scherpe juice-kanalen is Reality.FBI die alles, samen met hun volgers, uit weten te zoeken over de BN’ers. De nieuwe vriendin van Anderé is in één klap een van de meest besproken figuren van zowel de traditionele showbizzkanalen als de juice-kanalen.

Zo bestaat er een foto van de brunette waarin ze een soort spijkerjasje aan heeft. Op zichzelf is er natuurlijk niets opmerkelijks aan deze foto, het jasje of de dame in kwestie. Maar uiteraard weten de juice-kanalen meer te zien dan het ongetrainde showbizzoog. Zo ook bij deze foto.

Anne Rose draagt jasjes van Sarah van Soelen!

Het is bekend dat Anne een goede vriendin is (geweest) van Sarah en dat de twee zelfs uitjes hebben gehad. Wel zou de verbindende factor André zijn, aangezien Anne al langere tijd bevriend zou zijn met de zanger. Op de foto hieronder is Anne te zien in het desbetreffende spijkerjasje en Reality.FBI schrijft erbij: “Ik krijg dus zo’n deja vu bij dit jasje… lijkt zo op het jasje die ik Sarah of Monique heb zien dragen, maar waar?” Natuurlijk is er een scherpe volger die dit per direct opgezocht heeft, en jahoor. Het jasje is zelfs een jasje van ‘Chicas’, het kledingmerk waar Sarah voor werkt. En ook Sarah is in dit jasje gespot. Swipe onderstaande foto’s:

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Enorme metamorfose voor zanger René Le Blanc

René le Blanc is afgelopen twee jaar enorm populair geworden. Dit heeft hij te danken aan het programma Ik Geloof in Mij. Maar hij heeft laten weten dat Nederland een beetje te klein voor hem geworden is. Hij wil het groter gaan aanpakken.

Afvalstrijd?

Ook heeft René Le Blanc laten weten dat hij een afvalstrijd aangaat. In een interview zegt hij wat zijn plan is: “Ik wil een kilootje of zes afvallen. Afgelopen jaar is dat niet gelukt. Daarom heb ik dit voornemen in 2022 weer.”

“Ik was altijd negentig kilo”, zegt René. “Al vrij snel ging ik naar de 92 en nu weeg ik ruim 95 kilo. Iedereen zegt dat ik niet te dik ben, maar iedere keer als ik mezelf in de spiegel zie, heb ik toch zoiets van: ik begin een buikje te krijgen.”

Hoe gaat hij dat doen? Zelf meer koken en drie tot vier keer per week bewegen. “Ik ga wandelen, want daar houd ik van.” Goede voornemens! Heel veel succes René, wij zijn enorm benieuwd naar het resultaat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending