Ali B geeft dan toch toe: ‘Heb ziekelijke seksverslaving’
Connect with us

WOW

Ali B geeft dan toch toe: ‘Heb ziekelijke seksverslaving’

Op de valreep is Ali B dan toch betrapt op een pijnlijke bekentenis. In zijn boek De Ali B-methode, inmiddels uit de handel gehaald, geeft de rapper toe dat hij een seksverslaving heeft.

De carrière van Ali B is wellicht voorgoed voorbij. Er zijn niet alleen de schokkende onthullingen in de BOOS-reportage, maar ook twee aangiftes, waarvan eentje over verkrachting. Werkelijk niemand wil nog wat met hem te maken hebben. Uitgeverij Maven Publishing legde de verkoop van zijn boek per direct stil.

Op het nippertje kon columnist Jan Dijkgraaf nog een exemplaar op de kop tikken. En daarin vond hij een veelzeggende bekentenis. Nu hij door meerdere dames van verkrachting is beticht, is deze bekentenis behoorlijk belastend.

In zijn column Briefje van Jan schrijft hij: “In het boekje onthul je namelijk voor het eerst dat je niet alleen verslaafd was aan gokken en drugs (daar had je al eerder mee gekoketteerd), maar ook… seksverslaafd.” Ook de Vlaamse krant las een opvallende passage in het boek: “Ik was moe, zat de hele tijd in de schulden en had verstoorde relaties met meisjes omdat ik niet eerlijk tegen ze was.”

Met geld smijten in Dubai

Jan merkt ook fijntjes op dat Ali B zich zelf niet stoort aan zijn seksverslaving. “Want je zit lekker met je geld te smijten in Dubai en alle vrouwen die zeggen dat je een seksueel roofdier bent, maak je voor leugenaar uit.”

Volgens de columnist is Ali B gewoon een ziek ventje. “Maar ik geloof dat we wel mogen stellen dat ánderen, met name de vrouwen die jij zou hebben aangerand, verkracht en geestelijk vernederd (‘Niemand gaat jou geloven!’) er wel last van hebben. Dat lijkt me kansrijker dan dat je er een of ander flinterdun zelfhulpboekje bij pakt. Die helpen namelijk niet echt tegen ziektes in je hoofd.”

Meest bekeken

Manager van Frans Bauer geschrokken: “Zo gaat het nu met Mariska na haar herseninfarct”

Frans Bauer (48) en Mariska (45) zijn erg geschrokken. Zij heeft een herseninfarct gekregen.

Voor Frans Bauer en Mariska is het jaar dus niet goed begonnen. Hugo Foets is de manager van Frans in België.

In ‘Dag Allemaal’ vertelt Hugo dat de grond even wegzakte onder Frans en zijn gezin hun voeten. Hugo geeft ook een update over Mariska.

“Haar toestand is nu licht stabiel. Het heeft er alle schijn van dat ze op het juiste moment hulp heeft gekregen.”

“Het is nog te vroeg om uitsluitsel te geven, maar we mogen met z’n allen hopen een spoedig en vlot herstel.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm grote zorgen om Ron Brandsteder (71)

Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron Brandsteder (71) is in de showbizz het gesprek van de dag. Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.

‘Ron ziet er ongezond uit’

Jarenlang wist Ron als boomlange, flamboyante presentator met zijn voorkomen alle ogen op zich gericht te krijgen. Hij is vier jaar jonger dan André van Duin maar oogt jaren ouder dan zijn goede vriend. Eerder was Ron ter ere van de zeventigste geboortedag van André Hazes in een programma over hem te zien. Op social media vroeg menigeen zich toen al af wat er met Ron aan de hand zou zijn; de oud-quizmaster was enorm afgevallen en zag er ongezond uit.

Broos en kwetsbaar

Ron wilde echter op geen enkele vraag over zijn gezondheid ingaan. In de zomer van 2021 kwam hij in opspraak omdat hij met zijn auto op het Hilversumse Media Park op straat in een live-uitzending van een NPO Radio 3-programma terechtkwam. Boos maar in alle talen zwijgend stapte Ron uit, en verwijderde demonstratief de stoelen die op de weg lagen. Ook toen viel het menigeen op dat Ron er broos en kwetsbaar uitzag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

John de Mol sr. waarschuwde Linda voor viespeuk Jeroen Rietbergen

Linda de Mol is heel lang geleden al gewaarschuwd voor haar partner Jeroen Rietbergen. En nog wel door haar eigen vader, John de Mol senior. Die overleed in 2013 na een lang ziekbed.

In 2007 begon Linda de Mol een relatie met Jeroen. Zelfs toen al had de man een slechte naam als viespeuk. Ook haar vader John de Mol senior waarschuwde haar.

Vriendin Tineke de Nooij heeft de informatie uit eerste hand. “Het is zo geweest dat Linda de Mol door haar vader is gewaarschuwd voor Jeroen.” Wat vertelde hij dan precies? “Ik weet dat de oude John de Mol sr., die in 2013 overleed, Linda gewaarschuwd heeft voor dat hij een muzikant is en de meisjes zich op een presenteerblaadje zullen aanbieden. Dat de verleidingen voor muzikanten heel groot zijn, en dat ze zich dat goed moest realiseren.”

Vreselijk

Tineke heeft erg te doen met Linda. Jeroen sleurt hem zomaar mee de afgrond in. “Ik vind het verschrikkelijk voor Linda, die hele situatie waarin ze nu terecht is gekomen. Ik heb minachting voor alle mannen die hun vrouw op deze manier bedriegen.”

Wel vindt Tineke het bizar dat Linda zo lang wachtte om Jeroen aan de deur te zetten. “Zeker omdat het niet de eerste keer is dat ze door een man wordt bedrogen.”

Doorgaan met lezen

Trending