Ali B vreemdgegaan met zangeres Maan!? “Vreemdgegaan en schijnhuwelijk”
Connect with us

Celeberties

Ali B vreemdgegaan met zangeres Maan!? “Vreemdgegaan en schijnhuwelijk”

Ali B is deze week enorm veel bespot vanwege een video waarin hij rapt voor Max Verstappen. Jan Roos en Dennis Schouten zijn al meerdere keren viraal gegaan door de onthullingen die ze doen in hun show.

Roddels in de sportschool

Zij waren de eerste die kwamen met het gerucht over Marco Borsato, maar nu hebben ze een pikant gerucht over Ali B en Maan. Dennis zegt dat bij een sportschool in Almere (waar ook veel BN’ers trainen) te hebben gehoord dat Ali B is vreemdgegaan. De bron is dus iemand die ook naar die gym gaat. Volgens de bron zou Ali het met maan hebben gedaan. Dennis wil uiteraard niet zeggen wie de bron is.

Jan Roos haakt aan en zegt dat hij ook vernomen heeft dat Ali B een schijnhuwelijk zou hebben. Jan doet er nog een schepje bovenop en zegt dat Ali meer van de herenliefde zou zijn. Dennis vult dit verhaal aan en zegt dat dit verhaal ook rond gaat bij de BN’ers in de sportschool. Bekijk hieronder het fragment:

Celeberties

Zien: Marco Borsato gaat het heel vies spelen!

Marco Borsato heeft gisteren aangifte gedaan van smaad en laster tegen het slachtoffer die hem beschuldigt van misbruik en ook tegen haar moeder.

Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en wil hij deze zo de kiem in smoren. Alleen vergeet Marco dat er nog twee andere slachtoffers zijn die waarschijnlijk binnenkort aangifte gaan doen. Daarnaast beweert John van den Heuvel dat er een geluidsopnamen is waarin Marco toegeeft dat hij het eerste slachtoffer heeft misbruikt. En is er een psycholoog waarbij Marco tijdens een sessie met het slachtoffer en haar moeder ook heeft toegegeven dat hij dit gedaan heeft en zelfs zijn excuus heeft aangeboden aan het slachtoffer en haar moeder.

Daarnaast kwam Dennis Schouten die samen met Jan Roos het nieuws over het misbruik door Marco voor het eerst publiekelijk maakte op Instagram met een nieuwe aantijging. Dennis beweert namelijk van het slachtoffer beelden te hebben gekregen waarop hele smerige dingen gebeuren tussen Marco en het slachtoffer. Dus blijkbaar is er ook nog bewijs op beeld en het lijkt er dan ook op dat het met al dit bewijs en twee nieuwe slachtoffers die zich gemeld hebben bij John van den Heuvel een moeilijk verhaal te gaan worden voor Marco om zich hier nog uit te kunnen redden.

Het slachtoffer laat overigens vandaag weten in de Telegraaf teleurgesteld te zijn in de reactie van Marco en dat hij het zo vuil gaat spelen. Ook verwacht ze nu nadat Marco aangifte heeft gedaan en alles ontkent een lange en emotionele lijdensweg.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dave Roelvink schrijft heftige afscheidsbrief aan pasgeboren zoontje

Vanaf morgen is Special Forces VIP te zien op Videoland, waarin tien BN’ers een harde en niets ontziende training krijgen van voormalig Special Forces. Een van de deelnemers is Dave Roelvink en die kreeg het zwaar te verduren.

Zware beproeving

De BN’ers zijn als test twee weken lang zwaar afgesnauwd en gekleineerd. Erik Wegewijs, voormalig officier bij de Special Forces, legt uit: “De wereld waarin de Special Forces operaties uitvoeren is kwetsbaar, onvoorspelbaar, complex en heeft meerdere gezichten. Eigenschappen als mentale veerkracht zijn essentieel. In Special Forces VIPS zoomen we met name in op het gedrag dat de deelnemers vertonen als ze onder constante druk staan. Als zij geen status, geen zekerheid en geen houvast hebben.”

Wegewijs vervolgt: “Wij bepalen voor hen wanneer, hoe en waarom zij uit hun comfortzone gaan. De vraag is of ze in staat zijn om zichzelf hieruit te denken. Of dat ze zich laten leiden door emotie. Beschikken zij over mentale eigenschappen die Special Forces Operators ook bezitten?”

Dave Roelvink schrijft afscheidsbrief

Dave Roelvink beaamt dat ze stuk voor stuk gesloopt en afgepeld werden. Op een bepaald ogenblik moest hij zelfs een afscheidsbrief schrijven aan zijn pasgeboren zoontje. “Dat was een heftig moment, dat doe je liever niet. Maar het geeft wel een beeld van wat die jongens van de Special Forces doen. Dat is het doel van het programma. Laten zien wat die jongens doorstaan en of je daar zelf geschikt voor zou zijn.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Veel boze reacties na deze foto van Monique Westenberg!

Er zijn veel reacties gekomen op een nieuwe foto van Monique Westenberg. De kritiek gaat niet over haar, maar over haar hond. Ze heeft een foto geplaatst waar haar hond Frenkie op te zien is. Die ligt lekker te slapen op een kussen..

Te klein

Nu zijn er veel reacties gekomen op de foto omdat ze vinden dat het kussen veel te klein is voor de grote Frenkie. “O gossie, hij is te klein”, schrijft een volger. Ook schrijft er iemand: “De kussen een beetje klein voor dat beestje?”

Het zorgt ook voor boze reacties, iemand schrijft bijvoorbeeld: “Jij denkt dat dat het beestje het alleen met dat kussen moet doen? Ze heeft de meest luxe grote hondenkussens en manden die verkrijgbaar zijn. Dieren kiezen zelf vaak gekke plekjes.”

Een eerdere foto van haar hond zorgde ook al voor een hoop reacties. Ze liet weten dat het niet goed ging met haar 6-jarige hond Gioia. Ze liet weten dat het heel slecht ging. “Iedere dag de trap op en af tillen is voor mijn rug ook niet bevorderlijk (…) Iemand die een trapliftje kan maken of andere tips? Dit is geen grap, want ze slaapt naast me en wil ik ook zo houden.”

In de avond had ze al de oplossing gevonden door een van haar volgers! “Dankjewel voor alle tips. Ik heb iemand gevonden die een traplift kan maken. Ik kreeg veel vraag of ik het wil delen zodra de lift er is, omdat er veel meer van dit gevalletjes zijn. Zal ik zeker doen!”

Ben jij benieuwd naar het kussentje van Frenkie? Bekijk die dan hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending