Alleen een genie kan de rare kat in het rijtje vinden
Connect with us

Funny

Alleen een genie kan de rare kat in het rijtje vinden

kat

Wie houdt er niet van breinkrakers in zijn vrije tijd? Kruiswoordraadsels, sudoku’s en alles daartussen. Op die manier blijft onze geest scherp en fris. De enige manier om de stress van het werk of school onder controle te houden, is door je lichaam en brein te trainen. Dat gezegd zijnde, de uitdaging van vandaag is het perfecte voorbeeld van hoe belangrijk het kan zijn om even de televisie te laten voor wat hij is.

Dit is de uitdaging. Hieronder zien we een foto van drie katten. Ze lijken heel erg op elkaar, maar er is een kat anders dan de andere twee.

Jouw missie: vind die kat die uit de band springt. Je hebt dertig seconden.

Ben je klaar? Dit zijn enkele foto’s.

kat

Zie je wat die ene kat zo anders maakt dan de andere. Het gaat om een bijzonder detail en als je het hebt gevonden, heb je gelijk het antwoord!

De meeste mensen vinden het niet binnen de 30 seconden. En als je dat wel hebt gedaan, mag je best trots zijn.

Hier komt het goede antwoord.

Het antwoord is kat C. Waarom? Nou, ze heeft geen wenkbrauwen, en dat hebben kat A en B namelijk wel.

Deel deze leuke puzzel als jij het binnen de 30 seconden had gevonden en daag je vrienden uit.

Funny

Man slaapt naakt met poes tussen zijn benen, maar dat was gelijk laatste keer

poes

Er zijn verschillende redenen waarom mensen liever in hun Adamskostuum slapen. Naakt slapen kan een bevrijdende ervaring zijn. Sommigen beweren dat het je slaapcomfort verhoogt en het zorgt ook voor meer intimiteit. Het brengt soms ook bepaalde risico’s met zich. Zeker wanneer je huisdieren mee in bed kruipen.

Klauwen

Een man doet op Reddit uit de doeken dat hij ooit eens naakt in bed was gekropen en dat ook zijn poes mee in bed sprong. Zijn bizarre post werd al meer dan 18.000 keer leuk gevonden en lokte meer dan 9.000 reacties uit.

De man steekt van wal: “Ik lag met mijn gezicht naar beneden te slapen, naakt en de benen gespreid. Mijn kat was zich toen ik al sliep tussen mijn benen komen nestelen. In de nacht bewoog ik in mijn slaap en de kat schrok zo hard dat ze een klauw in mijn jongeheer zette. Ik schreeuwde het uit van de pijn en donderde bijna uit bed!”

Lesje geleerd

De man legt uit dat hij daarna lange tijd niet meer in zijn Adamskostuum heeft geslapen. Hij is echter lang niet de enige man die iets verschrikkelijks heeft ervaren tijdens het naaktslapen. Dat blijkt uit de reactie van een volger: “Mijn vrouw en ik lagen in bed de liefde te bedrijven toen een van de katten besloot uit te zoeken waar al het lawaai over ging. Laten we zeggen dat een koude natte neus tegen je kont gedrukt terwijl je aan het vrijen bent, geen welkom gevoel is!”

Doorgaan met lezen

Funny

Moeder maakt grappige foto van de “eerste vangst” van haar zoontjes

Het is niet makkelijk om een foto te maken van kinderen! Ze zijn onvoorspelbaar en blijven niet vaak stil. Deze moeder wilde een mooie foto maken van haar zoontjes met hun laatste vangst (een nepvis), maar dat bleek lastig en vooral hilarisch!

Marika Daniels is de trotse moeder van drie zoontjes. Levi, Logan en benjamin Landon, die op dat moment net 18 maanden oud was. Verleden jaar ging de familie op bezoek bij een museum en er was een vijver met nepvissen.

De kinderen ‘vingen’ elk hun vis en Marika wilde een foto maken van de jongetjes met hun vangst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marika Daniels (@sahm.of.sd)

Ze legde aan Good Morning America uit:

“Ik plaatste het oorspronkelijk op Facebook en mijn vrienden vertelden me hoe grappig en schattig het was. Het verspreidde zich als een lopend vuurtje […]”

Ze vervolgde: “Toen ik hem zag, wilde ik ‘Bah, Landon’ zeggen. Hij is net op de leeftijd waarop hij alles in zijn mond stopt. Het zijn rubberen vissen. Het zijn geen echte vissen.”

Marika realiseerde zich toen hoe grappig de foto was. Sindsdien is de foto viraal gegaan, met veelal het bijschrift: “Elke familie heeft dat ene kind.”

Doorgaan met lezen

Funny

Wow: Bram Krikke slaat nieuwe spetter (BN’er) aan de haak!

Bram Krikke, de meest hilarische man van het internet en daarbuiten, is alweer 3 weken vrijgezel. En met zo’n snor lijkt ons dat toch een kort hoofdstuk in zijn leven te worden. Drie weken geleden kregen we het jammerige nieuws van Bram en zijn vriendin dat de koek op was. Hij schreef destijds op Instagram: “Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan.

Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken. Namelijk die van vrienden. We hebben dit dan ook samen besloten, zonder verdere drama of boosheid! Tot zover.” Voor mannelijk Nederland natuurlijk fijn, Didi komt weer op de markt. Maar vrouwelijk Nederland heeft er ook een hunk bij die ze op hun verlanglijstje kunnen zetten.

Bram Krikke heeft nieuwe vlam te pakken!

Maar het lijkt erop dat de aantrekkingskracht van de snor van Bram zijn werk al heeft gedaan. De radiopresentator heeft er namelijk alweer een date op zitten. De snorremans schrijft, wederom, op Instagram: “Van de week deelgenomen aan Love at First Kiss. Het was me een avondje wel.” Het lijkt erop dat de eerste ontmoeting eventjes schrikken was, maar de eerste zoen zal vast en zeker voortreffelijk zijn geweest. Dit ziet er in ieder geval uit als ware liefde:

Doorgaan met lezen

Trending