Alleenstaande vader neemt dochter mee voor speciaal etentje, dan slaat een briefje van onbekenden hen met verstomming
Connect with us

Lifestyle

Alleenstaande vader neemt dochter mee voor speciaal etentje, dan slaat een briefje van onbekenden hen met verstomming

Niemand zou moeten twijfelen aan het feit dat een alleenstaande ouder zijn, een van de zwaarste jobs is die er bestaan.

Het komt natuurlijk met vele hoogtes en laagtes en je krijgt soms prachtige verrassingen, maar voor velen kan het ook een geïsoleerd leven zijn. Waardoor het harde werk en de opofferingen die je maakt, vaak onopgemerkt blijven.

Een alleenstaande vader had een prachtig idee toen hij met zijn 6-jarige dochtertje wilde gaan eten op Valentijn. De vader, die de nickname ‘Takopoke’ heeft op internet, wilde zijn quality-time doorbrengen met zijn dochter maar hij had helemaal geen idee van de reactie van twee onbekenden naast hen.

Het duo lachte, vertellend over hun dag, vierden hun liefdevolle thuis en hoeveel hun band met elkaar betekende.

Maar, naarmate de vader-dochter date vorderde, waren er twee mensen die hen van dichtbij zagen en hoorden. Een koppel die aan de tafel naast hen zat, zag hun date met elkaar van dichtbij. En dus besloten ze om een briefje na te laten.

Op hun briefje stond:

“Hoi! Sorry om je te bespioneren,
maar mijn echtgenoot en ik zagen je met je kleine date en vonden dat je een geweldige papa bent.

Van twee volwassenen die zonder vader hebben opgegroeid is het zo belangrijk om een mannelijk rolmodel te hebben als kind.

Doe zo voort! Wij betalen je rekening!

De vader was zo overweldigd door het lieve briefje, dat hij moest huilen. Dit koppel had besloten om hun eigen romantisch etentje even te pauzeren, en tijd te nemen om deze lieve vader in de bloemetjes te zetten door te betalen voor hun etentje. Een man die ze namelijk niet kennen.

Maar helaas stonden er geen namen op het briefje, zodat hij hen niet persoonlijk kon bedanken. Hoewel hij hen niet persoonlijk kon bedanken, was de vader wel diep ontroerd door deze ongelofelijke gulheid.

Hij plaatste een foto van het originele briefje online (zie hieronder, in het Engels) en schreef dit:

“Als alleenstaande vader, nam ik mijn zesjarig dochtertje mee op Valentijnsdate om iets te gaan eten, toen dit gebeurde. Ik liegt niet, ik zat te snikken aan tafel. Dus, dankjewel aan deze onbekenden! Dankjewel.”

We merken vaak dat er goeie dingen gebeuren in de wereld, maar doen weinig om het te erkennen. Dit koppel deed extra veel moeite en zorgde ervoor dat iemand zich speciaal kon voelen.

We hebben allen enkele bemoedigende woorden nodig om op het rechte pad te blijven. Deel aub als je akkoord bent!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending