Alles wijst erop: Dit geliefde stel gaat GTST verlaten
Connect with us

Meest bekeken

Alles wijst erop: Dit geliefde stel gaat GTST verlaten

Het is nooit saai in Meerdijk, dat kunnen we wel concluderen. En alsof de gemoederen nog niet hoog genoeg oplopen, dreigt er ook nu weer het vertrek van een paar geliefde personages. Gaat dit koppel de soap misschien wel verlaten?

Ludo ‘GTST’

Heel even leek het erop dat er een einde zou komen aan hét GTST-personage der GTST-personages. Ludo stapte onlangs in een paniekmoment in de auto en trapte het gas in, terwijl hij zijn ogen sloot. Toch bleek wederom dat de kunsthandelaar meer levens heeft dan een kat en hij gewoon te zien zal blijven in Neerlands langstlopende soap.

Verlaat dít stel Meerdijk?

Het lijkt erop dat dat laatste niet geldt voor een geliefd koppel dat in GTST te zien is. Je leest het goed: het lijkt er opnieuw op dat niet één maar meerdere personages de soap gaan verlaten, net als toen Lucas (Ferry Doedens) afzwaaide. Wil je het nog niet weten? Dan raden we je aan om hier te stoppen met lezen.

Bruiloft

Al een tijdje wordt er gehint op een vertrek van Linda (Babette van Veen). Vlak voor de aftrap van de Meerdijk-loop kreeg de blondine immers een telefoontje van haar dochter (de zwangere Stijn Fransen), die haar verraste met het nieuws dat ze gaat trouwen. Eén ding: Sam is al even geleden naar Amerika vertrokken, waar ook de bruiloft plaats zal vinden. Linda ziet het meteen als dé uitgelezen kans om er een mooie reis aan vast te plakken, samen met Anton (Joep Sertons). Helaas moet hij haar teleurstellen met het nieuws dat hij níet meekan. Hij heeft namelijk een huisartsenpraktijk en die kan hij niet zo lang achter zich laten.

Toch niet alleen

Maarrr… wie GTST volgt via Videoland heeft vandaag (6 mei) kunnen zien dat Anton alles op alles heeft gezet om wél mee te kunnen gaan met zijn vrouw. Terwijl Linda zich zorgen maakte om het achterlaten van haar man en huis, verraste hij haar met het nieuws dat hij een waarnemend arts had weten te vinden.

American dream?

Het lijkt er dus op dat niet alleen Linda, maar ook Anton het soapdorp gaan verlaten. Vooralsnog tijdelijk, maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: bij GTST weet je het maar nooit – helemaal niet nu de zomercliffhanger steeds meer in zicht is. Misschien voelt Linda tóch de drang om bij haar dochter te blijven en keert ze wel niet meer terug. Enne, misschien vindt Anton het ook wel zo fijn in de VS, dat-ie ook z’n huis en haard achterlaat. Want ja, voor zijn kinderen – die inmiddels allemaal uitgevlogen zijn – hoeft-ie immers ook niet meer in Meerdijk te blijven. En datzelfde geldt voor Linda. Zouden de twee wegblijven of wel gewoon terugkomen na een tijdje? Of misschien keert maar een van hen huiswaarts? Eén ding staat vast: we hopen snel op antwoorden.

Maandtrailer ‘GTST’

We zeiden het net al even: in Meerdijk is er altijd van alles gaande, zo bewijst ook de nieuwe maandtrailer die de makers van GTST eerder deze week hebben onthuld. Zo zien we dat de relatie van Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) in zwaar weer verkeert, de band tussen Rik en Daan nog níet is hersteld en het plannetje van Janine compleet in het water dreigt te vallen. Kijk zelf maar:

Bron: story

Meest bekeken

110 jaar oude man sterft vier maanden nadat hij en zijn vrouw tot ’s werelds oudste koppel werden uitgeroepen

Een 110-jarige man uit Ecuador die samen met zijn 104-jarige echtgenote uitgeroepen was als ’s werelds oudste getrouwde echtpaar, is overleden.

Julio Mora sliep vredig in naast degene die al meer dan 79 jaren zijn echtgenote was, in hun huis in Quito, zoals gemeld werd door LadBible.

In augustus van dit jaar werd het gelukkige echtpaar gefeliciteerd door de Guinness World Records als wereld’s oudste koppel.

Het echtpaar had 7 jaren verkering vooraleer ze op 7 februari 1941 in het huwelijksbootje stapten, tegen de wil van hun families in.

“Het was niet gemakkelijk aangezien onze families geen goede verstandhouding hadden maar met de tijd en veel geduld zijn we erin geslaagd ze samen te brengen en we werden een voorbeeld en de beste referentie voor de jongere generaties” vertelde het koppel, volgens Guinness World Records.

Het koppel trouwde met alleen hun peters en beste vrienden aanwezig maar dit heeft hen er niet van weerhouden een lang en gelukkig leven te leiden gezegend met 5 kinderen.

In een verklaring zeiden ze: “Voor ons, Julio Cesar en Waldramina, is het een grote eer en trots een Guinness World Records-titel te hebben want het is de grootste onderscheiding die wereldwijd wordt erkend.”

“Het is waar dat het momenteel moeilijk is gezien we overweldigd zijn door de pandemie die de hele wereld treft en waarvoor er nog geen oplossing is. Maar, onze eerste stap is de regels op te volgen met respect en liefde”.

Julio had vier overlevende kinderen, 11 kleinkinderen, 21 achterkleinkinderen en 9 achter-achterkleinkinderen met Waldramina. Ze hadden nog een zoon die op 58-jarige leeftijd heenging.

Waldramina beweert dat ze nooit ruzie maakten of gekibbeld hebben en het slechts over futiliteiten oneens waren.

Wat een droevig nieuws, mijn hart gaat uit naar zijn weduwe en familie. Rust in vrede Julio. Delen mag.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

4-jarig ventje met Down krijgt modellencontract en wereld ligt aan zijn voeten.

Het nieuws krijgen dat je een stel kleine voetjes verwacht, is altijd erg opwindend. Maar voor het koppel Stuart en Kirsty Baxter waren het angstige momenten.

In 2013 hadden ze na 19 weken zwangerschap al eens een baby verloren en ze waren begrijpelijk bezorgd over de komst van hun nieuwe baby.

Gelukkig had Kirsty een normale zwangerschap en beviel ze van een prachtige jongen genaamd Riley.

Hij werd zonder complicaties geboren, maar dan vertelde de dokters hen dat hij het syndroom van Down had. De ouders waren bang dat hij gepest zou worden.

Papa Stuart maakte zich zorgen dat hun prachtige bundeltje energie anders behandeld zou worden. “Nadat we te horen kregen dat hij Down had, huilde ik, niet omdat ik minder van hem zou houden, maar gewoon omdat ik weet hoe wreed de wereld kan zijn”, zei hij.

“Dat was het eerste wat in mijn hoofd omging, maar mijn opvattingen waren duidelijk fout en ik kon het niet nog meer fout hebben”, voegde hij eraan toe.

Hun zoontje bracht hen, en iedereen rondom hen, niets dan vreugde. Hij kreeg zelfs de bijnaam ‘Smiley Riley’.

“We noemen hem al van jongs af aan Smiley Riley omdat hij mensen echt gelukkig maakt, en hem zien lachen, maakt mensen hun dag goed”, zei Stuart.

Dan wekte hij de aandacht van een modellenscout en dat leverde hem op amper vierjarige leeftijd een modellencontract op.

En ook op school behandelen zijn klasgenootjes hem als een echte ster. “Er was de vrees van het onbekende en waarom ons dit was overkomen, maar als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou ik helemaal niet overstuur geweest zijn”, zei een trotse papa.

Hoewel zijn spieren niet zo sterk zijn als die van zijn leeftijdsgenoten, geniet hij minstens evenveel, en soms gaat hij zelfs paardrijden.

Riley wordt misschien wel met vele obstakels geconfronteerd, zoals het niet-verbaal communiceren, maar de jongen past zich goed aan. Ze leerden Riley gebarentaal en daar blinkt hij in uit. Zijn gebarentaal werd een manier om vriendjes te maken met andere nieuwsgierige kinderen.

Riley geniet van alles wat hij doet en zijn glimlach is echt aanstekelijk. Wat een knap ventje. DEEL dit bericht als Riley ook jou deed glimlachen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ziekenhuizen voeren mondkapjesplicht per morgen weer in

Wie dacht dat mondkapjes inmiddels een gepasseerd station zijn, verkijkt zich daar lelijk op. In Zeeland heeft ziekenhuis Adrz, met vestigingen in Goes, Vlissingen en Zierikzee, namelijk besloten de mondluier vanaf morgen weer verplicht te stellen.

Dat houdt voor patiënten en bezoekers in dat zij het ziekenhuis enkel mogen betreden met een mondkapje of een scherm om hun voorhoofd gebonden.

Coronabesmettingen lopen hard op
De directie laat weten het mondkapje weer in te voeren naar aanleiding van het stijgende aantal coronabesmettingen. ”We merken daarvan ook de effecten op ons personeel.” In de zomer hebben de vestigingen van Adrz het enorm druk, iets dat mede veroorzaakt wordt door massaal toerisme.

Aan de andere kant grijpt ziekenhuispersoneel het warme weer aan voor een welverdiende vakantie. Het ziekenhuis ‘gunt’ personeel hun vakantie en meent dat de herinvoer van een ‘mondneusmasker’ gaat bijdragen aan de veiligheid.

Zomergolf alweer snel voorbij
Goed nieuws is dan wel weer dat de gevreesde zomergolf al achter de rug lijkt. Ten opzichte van vorige week zijn er deze week 11 procent minder positieve tests geregistreerd.

De zomergolf heeft daarmee zo’n zes weken geduurd. Het RIVM laat nu weten al te hebben voorspeld dat de piek vorige week bereikt zou zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending