Als je dit object in je wc ziet drijven, moet je echt weten wat het betekent
Connect with us

Nieuws

Als je dit object in je wc ziet drijven, moet je echt weten wat het betekent

Niet iedereen kan zich veroorloven om snel een loodgieter te bellen als er een probleem is in de badkamer, dus het kan een goed idee zijn om online eerst te onderzoeken of het probleem groot genoeg is om professionele hulp nodig te hebben.


Gebruiker Taway8091 deelde op Reddit enkele verwarrende en verontrustende foto’s. Hij zag vreemde dingen in de toiletpot drijven die hij niet kon identificeren.

Ze vonden het vreemde object de avond ervoor in de toiletpot. Ze beschreven het als “hard maar dun en broos als een eierschaal” en merkten op dat de stukjes gemakkelijk afbraken als ze werden ingedrukt. Ook de kleur die ze opmerkten was vreemd. Het zag er niet metaalachtig uit, noch was het van plastic.

Hij was radeloos over wat het zou kunnen zijn en zocht het daarom op Reddit op. Veel mensen hadden meteen een theorie over wat het zou kunnen zijn.

Gebruiker mypseudonymyoyoyo beantwoordde de vraag met slechts één woord: “Kalkaanslag”. Een andere gebruiker met de gebruikersnaam xzxnnx schreef:


“Ik zou gokken op minerale afzettingen die zich in de tank hebben opgelost. Als je de deksel van de tank afhaalt, vind je misschien de plek waar het vandaan komt. Om hygiënische redenen zijn toiletten zo ontworpen dat ze voorkomen dat dingen terugkomen, dus de meest waarschijnlijke bron van de afzettingen is de tank of een persoon die ze in de kom laat vallen. Mensen in de kinderleeftijd zijn daar bijzonder goed in.”

Hij voegde ook wat belangrijke informatie toe: “Minerale afzettingen zouden borrelen en oplossen als je er wat azijn op druppelt.” Anderen waren het erover eens dat het kalk en mineralen uit het water konden zijn die zich in de loop der tijd hadden opgehoopt.

Een Redditor met de gebruikersnaam badgersbunk voegde toe: “Het ziet eruit alsof het uit de binnenkant van de tank komt. Ik heb bij veel tanks gezien dat er iets aan de binnenranden omhoog komt dat op latere leeftijd afbladdert.”

De oorspronkelijke poster voegde later een opmerking toe die alle vermoedens bevestigde: “Ik vermoed dat het een stukje minerale afzetting en algemene afval van het spoelbak-/toiletgebied is, dat zich heeft opgehoopt en losgekomen is in de afvoerbuis. Het is niet echt rond als een buis, maar heeft eerder een scherpe bocht. De foto werd om middernacht genomen op een standaard envelop om de schaal te behouden. Behoorlijk eng om dat om 12 uur ’s nachts in het toilet te zien.”

Ben je ooit een vergelijkbaar fenomeen tegengekomen in je badkamer?


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending