Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je
Connect with us

Meest bekeken

Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je

Je zult nooit echt in staat zijn om een ​​relatie te laten werken, tenzij jij en je partner er echt in geïnvesteerd hebben. Aan de basis van je relatie moet je van elkaar kunnen houden. En dan uit je liefde, moet je als een paar op je compatibiliteit kunnen voortbouwen. Je moet werken aan je chemie, passie, intimiteit, genegenheid, communicatie en wat dan ook. Geen van deze dingen zal echter ooit echt uitmaken, tenzij je van elkaar houdt.

Daarom moet je het altijd als een echte rode vlag beschouwen als je een partner hebt wiens gevoelens van liefde voor jou misschien niet zo praktisch of authentiek zijn als je in eerste instantie dacht. Je wilt nooit zelf investeren in een relatie met iemand die toch niet echt van je houdt. Dit is waarom je altijd op je hoede en waakzaam wilt blijven voor de rode vlaggen die er misschien tussen jullie twee zijn.

Als je de volgende rode vlaggen in je relatie opmerkt, dan is je partner waarschijnlijk niet echt verliefd op je.

1. Ze geven je het gevoel dat je iemand anders moet zijn.

Ze geven je nooit het gevoel dat je in orde bent met wie je bent. Ergens is er altijd iets om te bekritiseren. Hoe dan ook, er is nog steeds iets om voor de gek te houden. Ze proberen je niet het gevoel te geven dat je je echte en echte zelf kunt zijn. Ze geven je nooit echt het gevoel dat ze van je houden om wie je inderdaad bent.

2. Ze behandelen je niet met respect.

Respect is niet iets dat vanzelfsprekend is voor je partner wanneer jullie samen communiceren. Het is alsof ze niet om jou of je waardigheid geven. Ze zeggen gemene dingen om je neer te halen. Ze profiteren van je tijd en je geduld. Ze maken je vanzelfsprekend. Ze gebruiken je meer als handelswaar dan als een echt mens.

3. Ze geven geen prioriteit aan jou.

Ze proberen je geen prioriteit te geven in het dagelijks leven. Ze maken er geen punt van om je het gevoel te geven dat je een van de meest invloedrijke mensen voor hen bent. Het is bijna alsof je altijd op de tweede plaats moet komen voor iets anders. Het gaat erom of ze hun vrienden, baan of zelfs familie voorrang geven boven jou.

4. Ze verontschuldigen zich niet voor wanneer ze het verpesten.

Ze zijn niet perfect in de relatie, maar ze zouden het nooit toegeven. Ze zouden nooit vrijwillig hun fouten en hun tekortkomingen opgeven. Het is alsof ze hun trots niet laten loslaten ten gunste van de relatie. Ze proberen zich niet te verontschuldigen wanneer ze het verpesten. Ze kunnen je gewoon teleurstellen en je een slecht gevoel geven.

5. Ze praten niet met je over de toekomst.

Ze tonen geen enkel initiatief om de toekomst met u te bespreken. Het is bijna alsof ze geen toekomst zien waar jullie twee nog samen zijn. Ze lopen altijd gewoon mee en doen hun eigen ding. Ze houden zich niet bezig met waar de relatie naartoe gaat, omdat het lijkt alsof ze er niet allemaal in hebben geïnvesteerd.

6. Ze zijn niet bereid compromissen te sluiten.

Een compromis zal altijd een essentiële factor zijn bij het bepalen van de levensduur en het succes van een relatie. Als je partner niet bereid is een compromis te sluiten, komt dat waarschijnlijk omdat ze nog steeds egoïstisch zijn en niet genoeg van je houden om hun verlangens en egoïstische behoeften op te geven. Misschien is het omdat ze je niet echt leuk vinden.

7. Ze tonen geen interesse in je leven.

Ze proberen helemaal geen oprechte interesse in je leven te tonen. Ze vragen je niet veel over de dingen waarmee je op je werk te maken hebt. Ze vragen je niet naar de dingen waar je het meest gepassioneerd over bent. Ze proberen niet deel te nemen aan je meest favoriete hobby’s. Ze lijken volledig afstandelijk te zijn over je leven en je persoonlijkheid.

8. Ze gaan niet diep voor je open.

Ze proberen niet op intieme wijze voor je open te stellen. Het is alsof ze helemaal oké zijn om je op afstand te houden. Ze willen zich niet voor je openstellen en het laten lijken alsof ze zich hier prettig bij voelen. Je moet er altijd informatie uit dwingen. Ze geven je nooit echt het gevoel dat ze je genoeg vertrouwen.

9. Ze houden geen rekening met je behoeften.

En ten slotte blijven ze niet aan je behoeften denken. Ze gaan altijd gewoon mee en doen zichzelf gelukkig. Maar je geluk lijkt nooit in overweging te worden genomen.

Celeberties

ZIEN: Eva Vlaardingerbroek is in één klap de knapste politicus van Nederland!

Het is mogelijk dat Eva Vlaardingerbroek de jongst zittende kamerlid van Nederland gaat worden. Maar wat al vast staat is dat ze de knapste politicus van ons landje is. Niet dat ze heel veel tegen op te vechten heeft.

Zoveel soeps kunnen we het namelijk niet noemen wanneer we op ‘knapheid’ beoordelen. Maar deze dame weet hier toch wel met kop en schouders bovenuit te steken. De blondine is sinds deze week officieel kandidaat #5 op de Tweedekamerlijst van Forum voor Democratie.

Even voorstellen: Eva Vlaardingerbroek!

Maar goed, we zijn hier natuurlijk voor foto’s en video’s. En die hebben we. De blondine heeft al behoorlijk de aandacht getrokken op social media. Ze zit op Instagram bijvoorbeeld al op ruim 37.000 volgers. Nog niet zoveel als Thierry, maar we gokken dat dat niet lang meer gaat duren:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: Bridget Maasland zwaar onder vuur vanwege respectloze post

Gisteren overleed Nathalie Hoop (43), de trouwe assistente van illusionist Hans Klok. Nathalie was tevens al jaren de stiefmoeder van Mees Padberg, het 12-jarige zoontje van presentatrice Bridget Maasland.

Een groot verlies voor haar kind dus en een gebeurtenis waarvan je zou kunnen verwachten dat de op social media bijzonder actieve blondine daar wellicht aandacht aan zou besteden. In de vorm van een steunbetuiging, bijvoorbeeld. Een dag na het tragische nieuws laat Bridget van zich horen: ze deelt een aankondiging van een nieuwe aflevering ‘Hotter Than My Daughter’…

Keiharde woorden

Zowel op haar feed als in haar stories deelt het RTL-gezicht een promo van de komende aflevering van haar programma, dat woensdagavond weer te zien is. ‘Vanavond weer een nieuwe Hotter Than My Daughter’, is de enige tekst in het bijschrift. De post staat er nog maar kort op, maar al meerdere volgers reageren vol onbegrip op haar keuze dit te delen. Bridget krijgt dan ook harde woorden naar haar hoofd geslingerd.

‘Respectloos’

‘De stiefmoeder van je zoon is net overleden… En jij plaatst dit?! Niet netjes’, schrijft iemand. Een ander vraag zich ook af waarom Bridget niet kiest voor een steunbetuiging. Ook schrijft iemand: ‘Respectloos nu de stiefmoeder van je zoon opgebaard ligt. Geen vriendinnen, oké… dat snap ik. Maar ik had mezelf stil gehouden tot na de uitvaart.’ Een andere volger: ‘Wat erg vind ik dit. De stiefmoeder van je zoon is net gestorven en jij plaatst dit achterlijke programma. Je zal eens niet aan jezelf denken.’ Weer een comment: ‘Ik denk dat het je meer siert als je ook een post maakt over Nathalie… Het is ten slotte de bonusmama van Mees.’

Tweede moeder voor Mees

Nathalie, die overleed aan baarmoederhalskanker, was al vele jaren samen met Pepijn Padberg, de ex van Bridget en vader van hun zoon. Met hem kreeg Nathalie in 2013 een dochter, Keet (7), het halfzusje van Mees. Op het Instagramaccount van de showbizzvrouw zijn vele foto’s van hun gezinsgeluk te bewonderen. Het is overduidelijk dat Nathalie een bijzondere en mooie band had met haar stiefzoon, die nu ongetwijfeld gigantisch veel verdriet moet hebben.

‘Bridget toonde geen enkel medeleven’

Nathalie’s collega Hans klok viel eerder dit jaar al in de media uit over Bridget en haar “ijskoude opstelling” naar Nathalie toe. ‘Bridget heeft nooit enig medeleven met Nathalie getoond en dat vind ik niet kunnen’, aldus Klok tegen entertainmentblad Weekend. ‘Nee, ze heeft nooit gevraagd hoe het met haar gaat. Bridget en haar ex-man Pepijn waren al uit elkaar toen hij Nathalie ontmoette, maar toch blijft het een ding voor haar dat zij nu samen zijn. Als iemand de helft van de tijd voor je kind zorgt en diegene krijgt het slechte nieuws dat geen arts meer wat voor haar kan doen, dan moet je toch kunnen zeggen: ‘En nu is het klaar.”

Doorgaan met lezen

Trending