Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je
Connect with us

Meest bekeken

Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je

Je zult nooit echt in staat zijn om een ​​relatie te laten werken, tenzij jij en je partner er echt in geïnvesteerd hebben. Aan de basis van je relatie moet je van elkaar kunnen houden. En dan uit je liefde, moet je als een paar op je compatibiliteit kunnen voortbouwen. Je moet werken aan je chemie, passie, intimiteit, genegenheid, communicatie en wat dan ook. Geen van deze dingen zal echter ooit echt uitmaken, tenzij je van elkaar houdt.

Daarom moet je het altijd als een echte rode vlag beschouwen als je een partner hebt wiens gevoelens van liefde voor jou misschien niet zo praktisch of authentiek zijn als je in eerste instantie dacht. Je wilt nooit zelf investeren in een relatie met iemand die toch niet echt van je houdt. Dit is waarom je altijd op je hoede en waakzaam wilt blijven voor de rode vlaggen die er misschien tussen jullie twee zijn.

Als je de volgende rode vlaggen in je relatie opmerkt, dan is je partner waarschijnlijk niet echt verliefd op je.

1. Ze geven je het gevoel dat je iemand anders moet zijn.

Ze geven je nooit het gevoel dat je in orde bent met wie je bent. Ergens is er altijd iets om te bekritiseren. Hoe dan ook, er is nog steeds iets om voor de gek te houden. Ze proberen je niet het gevoel te geven dat je je echte en echte zelf kunt zijn. Ze geven je nooit echt het gevoel dat ze van je houden om wie je inderdaad bent.

2. Ze behandelen je niet met respect.

Respect is niet iets dat vanzelfsprekend is voor je partner wanneer jullie samen communiceren. Het is alsof ze niet om jou of je waardigheid geven. Ze zeggen gemene dingen om je neer te halen. Ze profiteren van je tijd en je geduld. Ze maken je vanzelfsprekend. Ze gebruiken je meer als handelswaar dan als een echt mens.

3. Ze geven geen prioriteit aan jou.

Ze proberen je geen prioriteit te geven in het dagelijks leven. Ze maken er geen punt van om je het gevoel te geven dat je een van de meest invloedrijke mensen voor hen bent. Het is bijna alsof je altijd op de tweede plaats moet komen voor iets anders. Het gaat erom of ze hun vrienden, baan of zelfs familie voorrang geven boven jou.

4. Ze verontschuldigen zich niet voor wanneer ze het verpesten.

Ze zijn niet perfect in de relatie, maar ze zouden het nooit toegeven. Ze zouden nooit vrijwillig hun fouten en hun tekortkomingen opgeven. Het is alsof ze hun trots niet laten loslaten ten gunste van de relatie. Ze proberen zich niet te verontschuldigen wanneer ze het verpesten. Ze kunnen je gewoon teleurstellen en je een slecht gevoel geven.

5. Ze praten niet met je over de toekomst.

Ze tonen geen enkel initiatief om de toekomst met u te bespreken. Het is bijna alsof ze geen toekomst zien waar jullie twee nog samen zijn. Ze lopen altijd gewoon mee en doen hun eigen ding. Ze houden zich niet bezig met waar de relatie naartoe gaat, omdat het lijkt alsof ze er niet allemaal in hebben geïnvesteerd.

6. Ze zijn niet bereid compromissen te sluiten.

Een compromis zal altijd een essentiële factor zijn bij het bepalen van de levensduur en het succes van een relatie. Als je partner niet bereid is een compromis te sluiten, komt dat waarschijnlijk omdat ze nog steeds egoïstisch zijn en niet genoeg van je houden om hun verlangens en egoïstische behoeften op te geven. Misschien is het omdat ze je niet echt leuk vinden.

7. Ze tonen geen interesse in je leven.

Ze proberen helemaal geen oprechte interesse in je leven te tonen. Ze vragen je niet veel over de dingen waarmee je op je werk te maken hebt. Ze vragen je niet naar de dingen waar je het meest gepassioneerd over bent. Ze proberen niet deel te nemen aan je meest favoriete hobby’s. Ze lijken volledig afstandelijk te zijn over je leven en je persoonlijkheid.

8. Ze gaan niet diep voor je open.

Ze proberen niet op intieme wijze voor je open te stellen. Het is alsof ze helemaal oké zijn om je op afstand te houden. Ze willen zich niet voor je openstellen en het laten lijken alsof ze zich hier prettig bij voelen. Je moet er altijd informatie uit dwingen. Ze geven je nooit echt het gevoel dat ze je genoeg vertrouwen.

9. Ze houden geen rekening met je behoeften.

En ten slotte blijven ze niet aan je behoeften denken. Ze gaan altijd gewoon mee en doen zichzelf gelukkig. Maar je geluk lijkt nooit in overweging te worden genomen.

Lifestyle

Het gaat niet goed met Bridget Maasland: ‘Ze is depressief’

We weten allemaal dat Bridget Maasland een stukje ouder is dan haar ex André Hazes. We zagen de zanger regelmatig op social media voorbij komen in de sportschool waar hij hard aan de weg aan het timmeren is.

Geen wonder dat de blondine voor hem was gevallen natuurlijk. Maar de presentatrice blijkt ook niet bepaald stil te zitten op dit vlak.

Met zo’n jonge hengst als vriend moest ze als 45-jarige er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij kunt benen.

Dat ze er alles aan gedaan heeft om een beetje bij te blijven kunnen we wel stellen. En we kunnen je vertellen dat het haar aardig goed af gaat.

Bridget Maasland laat de kilo’s eraf vliegen!

Op social media plaatst ze een foto met de volgende tekst: “Ik voel me de afgelopen weken fitter en energieker dan ooit! Eindelijk is die beruchte 7 kg eraf.

Dit heb ik makkelijk weten te bereiken met mijn coach en met Powerslim. Volg mij de komende maanden voor tips!”.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Bibi Breijman beleeft ware nachtmerrie

Bibi Breijman was samen met haar gezin afgereisd naar Portugal om er haar verjaardag te vieren. Maar het gezellig uitstapje eindigde in een nachtmerrie. Bibi beleefde de schrik van haar leven toen haar oma zwaar ten val kwam.

Om haar verjaardag te vieren, had Bibi ook haar ouders en schoonouders uitgenodigd in Portugal. De vakantie begon voortreffelijk.

De Oh Oh Sherso-ster gunt haar volgers een rondleiding in hun vakantiehuisje, maar dan gaat het goed fout.

Compleet overstuur vertelt Bibi dat haar oma zwaar ten val kwam. Net op het ogenblik dat ze Teddy een badje wilde geven, hoorde ze haar grootmoeder vallen. Tot tranen toe bewogen, vertelt Bibi in de camera: “Er is dus net iets gebeurd.”

De jonge moeder vervolgde: “Ik hoorde alleen maar gegil. Ik ben gewoon verstijfd naar buiten gerend en ik was zo aan het shaken en gillen dat Teddy ook wakker schrok.”

Dan zag ze haar oma roerloos op de grond liggen. “Het klonk wel alsof ze haar laatste adem uitblies”, getuigt ze aangeslagen.

“Ik dacht echt dat ze dood was, zo klonk het echt.”

Ze durfde niet kijken, want ze had verwacht dat haar oma in een grote plas bloed zou liggen. Gelukkig kwam oma er met de schrik en enkele blauwe plekken vanaf.

Doorgaan met lezen

Trending