Ambulance op A13 staat vast omdat ongeduldige filerijders keren op de pechstrook.
Connect with us

Lifestyle

Ambulance op A13 staat vast omdat ongeduldige filerijders keren op de pechstrook.

In een file op de A13 van Den Haag naar Rotterdam wilden tientallen ongeduldige bestuurders niet wachten en vonden er niet beter op dan om te keren. Ze reden in de tegenovergestelde richting op de vluchtstrook waardoor ze de weg versperden voor een ambulance.

Op de A13 vond zaterdagmiddag een ongeluk plaats. Twee wagens waren frontaal op elkaar ingereden en stonden beschadigd op de snelweg. Enkele automobilisten hadden echter niet het geduld om te wachten en keerden hun auto’s om terug te rijden op de vluchtstrook. Daardoor kwam een ambulance vast te staan.

Er was zelfs een automobilist die zo ver ging door ook de slagboom van een calamiteitendoorgang open te zetten. De politie werd opgeroepen, maar omdat het ongeluk voorrang had, konden de spookrijders op dat moment niet terecht gewezen worden. Volgens de NOS is het nog niet duidelijk of er later nog boetes volgen.

Een cameraman van RTV Rijnmond, die ook in de file stond, slaagde erin om het gedrag van de asociale automobilisten te filmen.

Volgens RTV Rijnmond viel het ongeluk al bij al nog mee.

Sommige mensen hebben totaal geen respect meer voor de hulpdiensten, en bijgevolg ook niet voor het menselijk leven. Wat als er hier een mensenleven op het spel had gestaan?
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending