‘Amerika wilt doodstraf voor Joran van der Sloot na moordbekentenis Natalee Holloway’
Connect with us

BNers

‘Amerika wilt doodstraf voor Joran van der Sloot na moordbekentenis Natalee Holloway’

Joran van der Sloot heeft in de afpersingszaak die tegen hem loopt in de VS bekend dat hij Natalee Holloway heeft verm00rd. Dat schrijft De Telegraaf.

Volgens de krant heeft de FBI de bekentenis van Van der Sloot de afgelopen maanden onderzocht en deze inmiddels als “geloofwaardig” bestempeld. De 36-jarige Nederlander zou vorige maand een leugendetectortest hebben ondergaan. Dat was voor de FB! een belangrijke indicatie dat Van der Sloot de waarheid sprak.

Joran van der Sloot stond vrijdag voor de r*chtbank in de Amerikaanse staat Alabama, waar hij volgens Amerikaanse media verklaarde 0nschuldig te zijn aan de misd*den waarvan hij wordt beschuld!gd.

Zijn eerste verschijning in de rechtbank duurde volgens CNN minder dan vijf minuten.

De Nederlandse verdachte is in de Verenigde Staten vanwege beschuld!gingen van afp*rsing van de moeder van Natalee Holloway.

Hij zou Beth Holloway hebben beloofd om tegen betaling te vertellen waar het lichaam van haar vermiste dochter zich bevond.

Van der Sloot wordt al langere tijd in verband gebracht met de verdwijning van de destijds 18-jarige Holloway, aangezien hij een van de laatste personen was die haar gezien heeft in mei 2005.

Er is echter nooit bewijs gevonden dat Van der Sloot iets te maken heeft met de verdwijning van Holloway.

De Amerikaanse rechter vroeg Van der Sloot om een formele reactie op de beschuld!gingen, waaronder afp*rsing.

Er werden ook andere juridische procedures doorlopen, waaronder het toewijzen van een adv0caat.

Volgens CNN was er een tolk aanwezig, maar Van der Sloot verklaarde deze niet nodig te hebben. “Mijn Engels is eigenlijk perfect.

Ik denk dat het niet nodig is. Echt waar, ik denk dat het niet nodig is”, aldus Van der Sloot volgens het verslag. Hij blijft in hechten!s.

Van der Sloot werd tijdelijk uitgeleverd door Peru aan de Verenigde Staten voor dit proces. In Peru moet hij nog een deel van zijn gevangen!sstraf van 28 jaar uitzitten voor de m00rd op Stephany Flores, precies vijf jaar na de verdwijning van Holloway.

Donderdag werd Joran van der Sloot onder p0litiebegeleiding overgebracht naar de luchthaven van de Peruaanse stad Cajamarca.

Na zijn overbrenging naar de luchthaven van Cajamarca, werd Joran van der Sloot onder zware politiebewaking naar de Verenigde Staten gebracht voor het proces tegen hem.

Zijn aanwezigheid in de rechtbank heeft veel aandacht getrokken, gezien de bekendheid van de zaak en de ernstige beschuld!gingen waar hij mee gec0nfronteerd wordt.

De zaak van Joran van der Sloot is een ingewikkelde en tragische kwestie die al vele jaren de media domineert.

De verdwijning van Natalee Holloway in 2005 op Aruba zorgde destijds voor internationale ophef en sindsdien is Van der Sloot in verband gebracht met deze zaak.

Ondanks uitgebreide onderzoeken en verhoren is het nooit gelukt om het lichaam van Natalee te vinden of definitief bewijs te leveren tegen Van der Sloot.

De beschuld!gingen van afpers!ng tegen Joran van der Sloot hebben geleid tot zijn arrestat!e en uitlevering aan de Verenigde Staten.

Het proces in Alabama is een belangrijke stap in het streven naar gerechtigheid voor de familie van Natalee Holloway. Het is een gelegenheid waarbij Van der Sloot de kans krijgt om zijn 0nschuld te bewijzen en zijn zaak te verdedigen.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending