André besluit Roxeanne Hazes kapot te maken: “Hoe kan je dit je eigen zus aandoen?”
Connect with us

Celeberties

André besluit Roxeanne Hazes kapot te maken: “Hoe kan je dit je eigen zus aandoen?”

Rachel, André en Roxeanne Hazes – wie kent ze inmiddels niet? André gaat goed door een deur met zijn moeder maar Roxeanne helemaal niet en het lijkt erop dat André hetzelfde voelt als zijn moeder. Er ontstond namelijk niet lang geleden een flinke ophef toen Roxeanne Hazes een opmerking maakte over haar moeder op televisie. Dit gebeurde tijdens het programma Beste Zangers.

Beste Zangers

Tijdens het programma zijn Rox namelijk dat ze, toen ze jong was, haar moeder heel lang niet had gezien en haar toen erg miste. Ze moest 9 maanden op haar wachten omdat Rachel een boek wilde schrijven.

Kort na het programma reageerde Rachel Hazes en zei dat hier niets van waar was. Ze zei dat het een fantasie was van een jong meisje en dat ze er dus wel gewoon was. Ook André besloot te reageren (dit lees je op de volgende pagina) en stond achter zijn moeder en was het met haar eens.

Nog even terugkomend op de 9 maanden lange periode dat ze haar moeder niet had gezien want ook André reageerde daarop.

Andre Hazes besloot dus ook wat van zich te laten horen, hij zei het volgende:

,,Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn.

Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

André heeft samen met zijn moeder een keuze gemaakt die erg vervelend is voor Roxeanne. Ze hebben er namelijk voor gekozen om haar uit de concerten ‘Heel Holland Zingt Hazes’ halen – ze mag niet meer meedoen.

Roxeanne was overal eerst te zien, op de website, flyers en ga zo maar door. Nu is ze echter nergens meer te zien en ze van elke promo die je kunt bedenken geschrapt.

Rachel en Andre hebben ervoor gekozen om hun meest hechte familielid te schrappen.

Celeberties

Barbie Samantha de Jong weer zwanger!

Bronnen rond Barbie laten weten dat de voormalige reality ster weer zwanger zou zijn.

Barbie, die recent nog in het nieuws stond vanwege een zwaar ongeluk, zou volgens bronnen rond haar heen weer zwanger zijn. Dat wordt bevestigd aan Prive.

Volgens de bron zouden Barbie, ofwel Samantha de Jong, en haar vriend Gerrit tijdens het ongeluk niet op de hoogte van de zwangerschap. Barbie zou overigens zeven weken zwanger zijn.

Het waren de artsen in het ziekenhuis die haar hiervan op de hoogte stelden. Het is natuurlijk een geluk dat de vrucht vooralsnog geen schade heeft ondervonden van dit zware ongeval.

Nu maar hopen dat alles goed gaat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: “Marco Borsato in kleedkamer The Voice Kids betrapt met broek op de knieën”

De ex vrouw van rapper Lange Frans nagelt Borsato nog vaster aan de schandpaal..

Zoals bekend wordt Marco Borsato er van verdacht grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij een toenmalig 15 jarig meisje. Het meisje, inmiddels 22 jaar heeft recent aangifte gedaan tegen de zanger.

Weekblad Story laat deze week Danielle van Aalderen, de ex vrouw van rapper Lange Frans, aan het woord en zij trapt de zanger nog dieper de put in ofwel nagelt hem even fijntjes aan de schandpaal.

‘In de laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco’s escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes. Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op zijn knieen.

Ik ging er altijd van uit dat dat met iemand van de produktie was. Tot ik de afgelopen jaren andere verhalen hoorde’. Enige tijd geleden vertelde zij al dat geruchten over Marco en jonge meisjes al langer de ronde deden.

‘Ik heb meer dan tien jaar het management van Lange Frans gedaan. Ik heb zoveel gezien en gehoord achter de schermen. Zo ook dit verhaal,jaren geleden al.

Destijds niet wetende dat het om een deelneemster zou gaan’. Overigens vertelt Danielle zelf ook slachtoffer te zijn geweest. Of dat Marco was, is niet duidelijk.

Ze wil niets meer met de zanger te maken hebben. En dat terwijl Lange Frans en hun zoon Willem nog een plaat hebben opgenomen met Marco, zijn dochter Jada en John Ewbank met zijn dochter Day.

Het nummer heeft de bizarre titel ‘Samen voor Altijd.’ Deze probeert ze nu van het internet te krijgen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Het toegetakelde gezicht van het vermeende slachtoffer van Lil Kleine!

Lil Kleine is vermoedelijk weer betrokken bij een geweldsmisdrijf wanneer we Yvonne Coldeweijer mogen geloven. Coldeweijer kwam gisteravond met een ‘BREAKING’ bericht over de rapper. Coldeweijer: “Vannacht heeft er volgens een spion in Club Air een mishandeling plaatsgevonden. Jorik heeft daar met een andere jongen gevochten. Hij sloeg de jongen als eerste.” Coldeweijer weet er vervolgens aan toe te voegen: “De man is buiten nogmaals toegetakeld door een stuk op 12 vrienden van Lil.” Er zijn foto’s gemaakt van het toegetakelde gezicht van de jongen. Coldeweijer meldt: “Ik heb een foto gezien van zijn toegetakelde gezicht en de beelden liegen er niet om. Het is echt HEEL heftig. Zijn halve gezicht is echt MEGA gezwollen en bont en blauw.” Daarbij zou ook nog eens het horloge van het slachtoffer zijn gejat. De advocaat van de rapper heeft inmiddels laten weten dat Jorik niet betrokken is geweest bij de vechtpartij.

Lil Kleine mogelijk vastgezet!
Coldeweijer spreekt de bewering van de advocaat van Jorik tegen en zegt dat Jorik het gevecht is begonnen waarna zijn vrienden het hebben overgenomen. Iets wat grote gevolgen kan hebben volgens de roddelkoningin: “Lil is begin dit jaar, na de mishandeling op zijn ex Jaimie, vrijgelaten onder schorsingsvoorwaarden. Dit betekent dat hij niet meer bij incidenten betrokken mag raken, anders zetten ze hem weer vast.

Deze situatie kan dus zeer ingrijpende gevolgen hebben voor Jorik!” Vervolgens weet Coldeweijer te melden dat er een lange voorgeschiedenis tussen Jorik en het slachtoffer zou zijn. Jorik zou het slachtoffer ooit hebben aangereden en er is afgesproken om een vergoeding te betalen. Dit heeft Jorik volgens Coldeweijer echter nooit waargemaakt. Ook nu zegt Coldeweijer dat Jorik het incident heeft willen afkopen: “Lil wilde alleen zijn bodyguard sturen waar M. niet mee akkoord ging…” Hier meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending