André Hazes (28) gebroken door liefdesverdriet: “Monique Westenberg (44) wil niet meer met hem!”
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes (28) gebroken door liefdesverdriet: “Monique Westenberg (44) wil niet meer met hem!”

André Hazes is vorige week naar New York gevlogen met zijn regisseuse, dit liet Yvonne Coldeweijer weten. Een paar dagen later verscheen er plots een foto met een stuk tekst op de Instagram van Monique Westenberg. Monique schrijft daar: “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal.

Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Niet veel later liet Coldeweijer haar gedachtes de vrije loop: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn.”

André Hazes krijgt de bons?
Echter kwamen er al snel hele tegenstrijdige berichten in de media. Weekblad Weekend heeft op hun blad namelijk een gigantische kop: “Kansen André lijken verkeken. Monique heeft een ander!” Een insider zou het blad het volgende hebben laten weten: “Sterker nog, ik hoor hier overal dat ze al een ander heeft. In Hillegersberg gaat het verhaal al een paar weken rond. Ze is hier ook al samen met die man gezien. Onder andere bij Brasserie Abrazo.” Weer een dag later komt plots vernietigend nieuws voor fans van Dré vanuit het management. De zanger zal namelijk nog ruim anderhalf jaar uitgeschakeld blijven. Geen nieuwe liedjes. Geen optredens. Niks. Op social media vermoeden fans en critici dat André het nieuws van Monique, die een ander zou hebben, slecht zou kunnen verwerken. Of dit een van de redenen is dat de zanger nóg eens anderhalf jaar uitgeschakeld is, is onduidelijk. Hier meer:

Celeberties

‘André Hazes vertrekt definitief uit Nederland’

André Hazes blijft nog veel langer weg dan iedereen had gedacht. Het gaat zeker nog anderhalf jaar duren voor de zanger weer op het podium verschijnt, meldt Privé…

,,Eerder veegde hij het hele kalenderjaar 2022 zijn agenda al schoon, vandaag wordt duidelijk dat hij ook in 2023 zelfs ook nog grotendeels uitgeschakeld zal zijn”, schrijft Evert Santegoeds. ,,Pas in de herfst, dus niet eerder dan over anderhalf jaar, wil hij met een grootse comeback de draad weer oppakken!”

Comeback
De comeback ziet er, volgens Santegoeds, zo uit: “Pas in het najaar, wanneer hij dus twee jaar uit beeld is geweest, zou hij met een film en een concertreeks zijn comeback willen maken.”

Evert denkt dat dit voor onrust gaat zorgen binnen het team rondom André. ,,Juist deze beslissing zorgt voor grote onrust en zelfs wrevel bij zijn entourage, het team dat voor hun eigen inkomsten grotendeels van hem afhankelijk is.” Ook voor hen moet er brood op de plank komen terwijl Hazes niet meer wekelijks op het podium te vinden is. Het team is genoodzaakt om ‘vreemd te gaan’ met andere artiesten zoals Mart Hoogkamer in Ahoy.

Monique
André en ex Monique Westenberg zijn de komende weken samen voor en met hun 5-jarige zoontje André. ,,Wij checken even uit. Met én voor elkaar”, schreef Monique eerder deze week op Instagram. Ze plaatse daarbij een foto van zichzelf en de kleinste André Hazes op Schiphol Airport.

,,Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren”, schrijft Monique. ,,Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!”, aldus de ex van Dré.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow: Dit is wat Eva Jinek per jaar verdient met haar talkshow

Eva Jinek is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. De talkshowkoningin verhuisde onlangs van NPO naar RTL, en daar hoort natuurlijk ook een ander salaris bij. Wij zochten uit wat de presentatrice per jaar verdient met haar talkshow en we kunnen alvast verklappen: dat is behoorlijk veel!

Begonnen op redactie
Met haar talkshow Jinek trekt Eva dagelijks enorm veel kijkers. Maar zo’n succesvolle carrière ontstaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Eva timmert al jaren hard aan de weg. Zo begint ze haar op de buitenlandredactie van het NOS Journaal. Een aantal jaren later staat ze voor het eest vóór de camera, als presentatrice van het journaal.

Talkshow verhuisd
Niet veel later, in 2014, krijgt Eva haar eigen talkshow op NPO1. Het programma groeit al snel uit tot een groot succes. Inmiddels is Jinek een van de beste vrouwelijke interviewers op de Nederlandse televisie. Die prestatie zorgt ervoor dat de talkshow vorig jaar naar RTL4 verhuisde. Naast haar werk als presentatrice, heeft Eva ook haar eigen platform. Daarop deelt ze interessante verhalen over bijzondere mensen.

Geen windeieren gelegd
Het moge duidelijk zijn dat Eva Jinek een drukbezette vrouw is. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig welke beloning hier tegenover staat. En we kunnen met zekerheid zeggen dat de switch van de publieke naar de commerciële omroep Eva geen windeieren heeft gelegd. Bij de NPO verdiende ze met haar talkshow ‘slechts’ 194.000 euro per jaar. Nu de show op RTL wordt uitgezonden, is dat salaris gestegen naar zo’n 1,2 miljoen euro per jaar.

Vermogen
Waar het totale vermogen van de presentatrice op neerkomt, is onzeker. In 2019 werd het nog geschat op zo’n 400.000 euro. Sinds de overstap naar RTL en de enorme groei in salaris, is dit bedrag ongetwijfeld flink gestegen. Daarnaast heeft Eva een appartement in Amsterdam van zo’n 6 ton. Hoewel het precieze vermogen dus onduidelijk is, weten we zeker dat het erg veel is. Ze mag zich dan ook terecht de talkshowkoningin van Nederland noemen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ongeneeslijk zieke Harry de Winter kiest voor euthanasie

Harry de Winter stelt het al bij al goed. Dat vertelde de tv-producent en presentator in de laatste aflevering van zijn programma Wintertijd. Onlangs kwam aan het licht dat hij ongeneeslijk ziek is. De Winter geeft aan dat pluk de dag zijn motto is.

Jeroen Pauw presenteerde de laatste aflevering van Wintertijd. Harry onthulde dat hij zijn leven zo lang mogelijk wil rekken, maar niet ten koste van alles. “Ik ga niet een lijdensweg in van jaren in een hospice of een ziekenhuisbed, of in mijn huiskamer met zes mantelzorgers. Dan neem ik het heft wel in eigen hand.”

De Winter zegt dat hij alles al geregeld heeft. Een tekst voor zijn grafsteen heeft hij echter nog niet. “Ik las laatst ergens: het belangrijkste zijn niet de jaartallen, maar het streepje ertussen.”

De Winter vervolgt: “Ik ben niet met de dood bezig.” Pas op het moment dat de dokters zeggen dat hij uitbehandeld is, gaat hij er bij stilstaan. “Ik kan toch niet de hele dag met die dood bezig zijn”, meent hij. Hij probeert nu zoveel mogelijk uit het leven te halen, nu hij zich nog goed voelt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending