André Hazes biedt zoontje emotionele excuses aan
Connect with us

Meest bekeken

André Hazes biedt zoontje emotionele excuses aan

De beste liederen ontstaan in tijden van ellende. Dat geldt ook voor André Hazes. De zanger is stapelverliefd op zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen, maar de relatie met zijn zoontje lijkt vertroebeld. Vrijdag bracht André een emotioneel nieuw nummer uit. Hij schreef het lied ‘Kleine grote vriend’ speciaal voor zijn zoontje.

Een van de verzen luidt: “Later als je groot bent en we praten, hoop ik maar dat jij me niet verlaten hebt.”

Het nummer lijkt een opvolger van Kleine jongen, het beroemde nummer dat papa André vroeger schreef voor zoon Melvin. André junior richt zich eveneens tot zijn zoontje: “Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me, want jij hebt dit niet verdiend.”

De zanger heeft het natuurlijk op de scheiding met Monique. Het is al de tweede keer dat hij zijn gezin laat zitten voor een andere vrouw. Na Bridget Maasland keerde hij terug bij Monique om haar weer te verlaten voor een jongere vrouw.

Meest bekeken

Zien om te geloven: Sarah van Soelen heeft André Hazes vereeuwigd met deze tattoo!

Sarah van Soelen is een naam die je sinds een aantal weken vaak in de roddelmedia te zien kunt krijgen. Dit is namelijk de dame waarvoor André Hazes opnieuw weggegaan is bij Monique Westenberg. Pijnlijk maar waar voor de moeder van zijn kind. Het lijkt allemaal ook erg veel op de gebeurtenissen van vorig jaar met Bridget Maasland. het enige verschil is dat niemand Sarah kent en dat ze meer in de richting van zijn eigen leeftijd is. Maar zoals de vrouwen in het leven van deze zanger wel vaker zeker van hun zaak zijn is dat bij Sarah niet anders. We zijn namelijk nog geen 2 maanden verder en er staat al een tattoo op de arm van de blonde dame.

Sarah van Soelen heeft André al vereeuwigd

Het Instagram-account ‘Juice Channel‘ houdt alle BN’ers scherp in de gaten en is altijd op de hoogte van de nieuwste roddels. Dit keer is er een opvallende tattoo naar voren gekomen op de arm van Sarah die er een maand geleden nog niet zat. Het gaat om de letter ‘A‘ en we gokken dat dat niet de ‘A‘ van ‘sArah‘ zal zijn. André kennende zal hij vast ook niet moeilijk hebben gedaan om ergens een grote ‘S’ te hebben gezet. Het is nu alleen nog even speuren om te zien waar deze staat. Eerder deze week verschenen al diverse berichten dat het niet zo lekker meer boterde tussen de twee. Dat is een tattoo die ze snel zal weglaseren!

 

Monique Westenberg ontvolgt!

Monique Westenberg blijkt goed klaar te zijn met André. Ze heeft hem namelijk ontvolgt op social media: “De reden zou namelijk een foto van André zijn over ‘Soulmates’ waarin hij stiekem, héél klein, Sarah van Soelen tagde. Maar wie een beetje kan inzoomen op zijn of haar telefoon zag al gauw onderstaand beeld. Vervolgens zou Monique haar ex ontvolgt hebben wat toch wel duidelijk maakt dat er geen toekomst meer in zit voor het voormalige stel. Ook heeft de zanger een foto geplaatst met de vader van Sarah waarin hij hem ‘Schoonpa’ noemt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Prinses Amalia met toelage van 1,5 miljoen als ze 18 wordt, wil na examen ‘reizen’

Koning Willem-Alexander vond het een “unieke Koningsdag die heel bijzonder is gemaakt door Eindhoven”, maar die hij niet wil herhalen. “Ik hoop dat we de vele jaren hierna weer een ouderwetse Koningsdag in het land kunnen hebben”, zei hij aan het einde van zijn bezoek aan de Brabantse stad. Het echte contact met mensen mist hij “al meer dan een jaar, en niet alleen op Koningsdag”.

Ook koningin Máxima kijkt uit naar het moment dat er weer meer kan. “Het hele jaar Zoomen, Zoomen, Zoomen. Het is een goede manier om het op te vangen, maar toch niet hetzelfde als een hand op een schouder te leggen van iemand die het moeilijk heeft, of iemand op het werkveld aanmoedigen.” Wel zei Máxima dankbaar te zijn voor wat ze wel hebben kunnen doen.

Prinses Amalia werd gevraagd naar haar naderende achttiende verjaardag, op 7 december. “Ik bereid me nu voornamelijk voor op mijn eindexamen. 18 is nog heel ver weg voor mij, daar heb ik nog niet heel veel gedachten aan gewijd”, antwoordde ze. “Afgelopen december ben ik zeventien geworden, dat vond ik ook niet spannend, Dus achttien zal niet heel anders zijn.”

Amalia verwacht dat ze haar eindexamen gaat halen. “Ik heb alles afgerond op school. Ik sta er goed voor, nu veel leren, blokken, en op hoop van zegen dat ze vragen stellen die ik geleerd heb.” Daarna is Amalia van plan om een tussenjaar te nemen en even niet met school bezig te zijn. “Ik wil wel nog leren, maar niet in de trant van school, hoewel ik er wel echt van genoten heb de afgelopen veertien jaar.”

Wat ze in het tussenjaar gaat doen, is nog niet zeker. “Een beetje reizen, de wereld ontdekken, dingen doen die ik misschien over twintig jaar niet meer kan doen.” Ze denkt dan bijvoorbeeld aan stage lopen bij “hele gave bedrijven”. “Dat ligt nog niet helemaal vast.”

Meest gemist?

Haar zus Alexia (15) is blij met de vrijheid die ze heeft om te kiezen wat ze later wil worden. “Ik weet het nog lang niet, maar ik vind het wel fijn dat ik later iets kan doen met mijn eigen interesses.”

Op de vraag wat ze het afgelopen jaar het meest gemist heeft, antwoordde Alexia dat dat kleine dingen waren, zoals met iemand naar de stad gaan, naar een winkel of op een terras zitten. “In het normale leven zonder corona heb je niet door hoe leuk dat eigenlijk is. In quarantaine was het wel echt moeilijk om die kleine dingen met vrienden te missen.”

De jongste prinses Ariane (14) noemt bioscoopbezoek met vriendinnen als groot gemis, voor Amalia waren het “alle leuke dingen van een zesdeklasser” en het missen van haar klasgenoten.

Koning wil ‘uiteraard’ prik

Vorig jaar vierde het koninklijk gezin de verjaardag van Willem-Alexander vanuit huis. De koning heeft niet getwijfeld aan het bezoek aan Eindhoven, zei hij, omdat het mogelijk was binnen de huidige coronaregels.

“Dat neemt niet weg dat we niet denken aan al die mensen die in het ziekenhuis en thuis liggen met corona, aan de IC’s die vol zijn, de thuiszorg, iedereen die actief maar ook passief bezig is met de bestrijding van de coronapandemie.”

Willem-Alexander zei verder zich “uiteraard” te willen laten vaccineren. “Als ik aan de beurt ben.”

Bron: NOS

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Er komt een huwelijk: ‘Sarah laat liefde voor André Hazes vereeuwigen’

André Hazes (27) en zijn vermeende nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) zijn weer teruggekeerd op Nederlandse bodem na hun liefdesvakantie. Toch draagt de blondine de zanger altijd bij zich, zo is te zien op een nieuw kiekje dat ze plaatst.

Sarah is in gedachte nog op het zonnige Ibiza en deelt dan ook nog een gezellig zomers plaatje. Op het sjaaltje dat ze in haar haar draagt, prijkt groot de letter ‘A’. Maar dat is niet de enige plek waarop ze de zanger altijd bij zich zou dragen.

Tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Tatoeage

JuiceChannel spot namelijk een nogal opvallende, nieuwe tatoeage bij de vermeende vlam van de zanger. Op haar arm is namelijk sinds een tijdje de letter ‘A’ te vinden en volgens het account zat dit plakplaatje er eerder nog niet. Heeft Sarah haar liefde voor André nú al laten vereeuwigen of is het een eerbetoon aan iemand anders?

Vereeuwigen

We weten allemaal dat Hazes zelf niet vies is van een tatoeage om zijn liefde te bezegelen. Zo liet hij een Bridge(t) zetten voor Maasland en hij zou zelfs vlak voor de breuk met Monique nog de verlovingsdatum vast hebben laten leggen. Saillant detail wat betreft de tattoo van Sarah: de ‘A’ is in hetzelfde lettertype als die in haar Instagram biografie. Tel dat alles bij elkaar op en het is op zijn minst opvallend te noemen.

Ontmoeting

Dat het verder wel goed zit tussen de twee, blijkt wel uit de ontmoeting met moeder Rachel. Story publiceert deze week exclusief de eerste foto van Rachel Hazes en haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Tegenover hoofdredacteur Guido den Aantrekker spreekt Rachel liefdevol over haar.

Goede klik

Op de foto met daarop Rachel en Sarah is te zien hoe ze het gezellig hebben tijdens een samenzijn thuis. Waar de weduwe Hazes met haar vorige schoondochter Monique Westenberg niet bepaald een klik had, is ze juist erg happy met de aanwezigheid van Sarah in haar leven en dat van haar zoon André.

Heel gelukkig samen

Aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt Rachel: ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’ De warmte die Rachel voelt voor haar schoondochter lijkt wederzijds, want de twee hebben elkaar al meermaals ontmoet. De eerste keer was een paar weken terug, bij Rachel thuis in Mijdrecht.

Bron: HLN, Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending