Andre Hazes compleet afgemaakt na dit schandalig gedrag
Connect with us

Celeberties

Andre Hazes compleet afgemaakt na dit schandalig gedrag

Niet alleen het merendeel van de fans en een hele hoop bekende Nederlanders zijn helemaal klaar met Andre Hazes. Ook Angela de Jong televisierecensente van het AD wordt kotsmisselijk van Andre, Sarah en Rachel laat ze in haar column weten.

,,Zielig he, voor André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen?”, begint Angela haar gevreesde column.

,,Ze hadden zich zo verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid, met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.”

,,Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, vindt Angela. Ze vindt het ongelooflijk storend dat Andre joviaal vertelt over zijn verliefdheid met het zwangere ‘barbiepop-influencertje’, zoals ze Sarah noemt. ,,Terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met Monique.”

Volgens Angela verdienen ze dan ook zéker alle negativiteit. Het publiek heeft de bullshit-tax bereikt. ,,Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben.” Wat volgens haar al bereikt was met Bridget Maasland: ,,We trappen er niet meer in.”

Ook Rachel Hazes de moeder van Andre moet het ontgelden. Angela kan helemaal niets positiefs bedenken over Rachel. Het ‘gedoe’ met de privébeelden in de documentaire, de ruzie met haar dochter Roxeanne én het ‘onophoudelijk natrappen’ naar Monique nota bene de moeder van haar kleinkind. Angela is helemaal klaar met de geschifte familie. ,,Is er nou niemand die haar én ons tegen dat soort dingen beschermt?”

Maar medelijden met de familie heeft ze zéker niet. ,,Weet je met wie ík medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt”, sluit Angela af.

Celeberties

Jaimie Vaes zwaar afgebrand: ‘Hysterisch en sloeg zelf ook!’

In haar nieuwe AD-column brandt Saskia Noort de verloofde van Lil’ Kleine helemaal af. Ze heeft geen hoge pet op van Jaimie Vaes.

Vorig weekend is de rapper gearresteerd na vermeende mishandeling van zijn vriendin. Jaimie liep in het midden van de nacht de lobby van het hotel binnen. Ze was in paniek, zat onder het bloed en haar kleding was gescheurd. De medewerkers van het hotel belden de politie, waarop Kleine in de boeien is geslagen.

In een gezamenlijke verklaring liet het stel weten geschokt te zijn door de geruchten. “Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. Wij houden erg veel van elkaar.”

Schrijfster Saskia vindt het compleet belachelijk. “Gezamenlijk verbouwden ze een hotel, joegen ze de receptie de stuipen op het lijf, sloeg Lil’ een fles op het hoofd van Vaes kapot, naar verluidt in het bijzijn van de kleine. Niets nieuws voor die twee, want Lil’ slaat er wel vaker op los, en Vaes noemt dat dan een dieptepunt.”

Noort vindt dat Jaimie een voorbeeldfunctie heeft als influencer. “Wanneer vrouwen met zoveel volgers en macht al teruggaan of blijven bij hun gewelddadige partner, wat vertelt dit dan over al die andere, minder gefortuneerden? Dat het bij echte grote liefde hoort. Ware passie. Echte mannelijkheid. En zij, de ontvangers van de agressie, zijn groot in hun vergevingsgezindheid. Pure vrouwen, hun hart gevuld met liefde. Wat vertellen zij de meisjes, de dochters? Dat het oké is? Ieder huisje heeft zijn kruisje, voor liefde moet gevochten worden.”

Zelf schuld?

De columniste vindt het een schande dat Jaimie de schuld krijgt. “Huiselijk geweld wordt afgedaan als incident en al snel is de schuld gelegd bij het slachtoffer. ‘Zij is hysterisch. Zelf ook ‘geen katje om zonder handschoenen op te pakken’. Ze sloeg zelf ook. Ze houdt wel van een beetje brute seks.’ Ze zat te flirten, wordt nu ook over Vaes gezegd. Maakt dat iets uit? Mag je dan iemand verrot slaan.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Brard is overleden: Patty Brard erg dankbaar voor alles in het leven!

De afgelopen week bezocht Patty Brard elke dag haar moeder. Donderdagavond was zij er met dochter Priscilla bij toen Gerda Brard (91) haar laatste adem uitblies.

De dood van Gerda kwam niet onverwacht. Zij leed aan Alzheimer en ging de laatste weken zienderogen achteruit. Patty was al even niet bij Shownieuws te zien, omdat zij zo veel mogelijk bij haar moeder wilde zijn. De presentatrice zou aankomende zondag haar nieuwe zomercollectie bij Kruidvat groots introduceren. Een feestje vindt ze op dit moment, uiteraard, ongepast en dus kiest ze nu voor een rustige lancering.

Patty neemt nu de tijd om afscheid te nemen van haar moeder. „Ik ben heel dankbaar dat ik samen met de mensen die ons dierbaar zijn afscheid heb kunnen nemen. Mijn moeder is rustig en vredig ingeslapen. Ze is nu bij mijn vader en broertje. Het is heel triest, maar gelukkig hebben we haar nog een prachtig laatste jaar kunnen geven. Ik wil graag het verzorgend personeel bedanken voor hun toegewijde en liefdevolle zorg.”

Vanaf het moment dat Patty, door tussenkomst van advocaat Bénédicte Ficq, weer toegang kreeg tot haar moeder, hebben Patty en haar broer Dennis er alles aan gedaan de verloren jaren in te halen. Bovendien is sinds vorig jaar zomer ook de band met haar dochter Priscilla weer hersteld. De drie generaties waren vaak bij elkaar in het verzorgingshuis waar Gerda Brard haar laatste jaren doorbracht.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pittig gerucht: “Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger van André Hazes”

De roddelpers draait weer op volle toeren als het op André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen aankomt. Volgens verschillende bronnen gaat nu het wilde gerucht dat Sarah van Soelen al drie maanden zwanger is.

Sarah van Soelen zwanger
En de vader zou in dat geval natuurlijk niemand minder dan volkszanger André Hazes junior zijn. André heeft al een kind bij Monique Westenberg en zou nu dus opnieuw vader gaan worden.

Nadat André zijn ex-verloofde Monique aan kant had gezet, zocht hij al snel zijn heil bij de heel wat jongere Sarah. Onlangs gingen Dré en kersverse vriendin nog op vakantie naar Ibiza, waar ook Sarah haar familie aanwezig was. Sarah plaatste daar genoeg spannende foto’s van.

Babynieuws voor André en Sarah
Onlangs kochten de tortelduifjes ook een splinternieuw appartement van bijna een miljoen euro in Rotterdam. Zou dat erop wijzen dat er een kleintje op komst is? De twee zijn in ieder in een rap tempo stappen aan het zetten in hun relatie.

Op het Instagram-account van ‘roddelkoning’ Fawry not sawry kwamen er al verschillende berichten dat Sarah in een kliniek in Scheveningen gespot zou zijn. Sarah zou zelfs al drie maanden zwanger zijn van André en het nieuws deze week wereldkundig gaan maken. Maar of er bij Sarah al een buikje is te zien….

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending