Andre Hazes doet bizarre onthulling over Sarah van Soelen
Connect with us

Meest bekeken

Andre Hazes doet bizarre onthulling over Sarah van Soelen

Gisteren liet Andre Hazes nog weten dat hij bijna blut is en dat vooral zure vrouwelijke fans kritiek hebben op zijn gedrag, omdat ze zelf hun eigen man niet bij zich konden houden.

Vandaag duikt er een filmpje van achter de schermen op van de Cooke Verhulst show. Dat is een Vlaams tv programma waar Andre te gast was. In dit filmpje is Andre kort te zien en laat hij weten dat hij eigenlijk heel saai is in bed, maar dat wel al zijn fantasieën zijn uitgekomen. En hij noemt zichzelf een…. nou ja bekijk het filmpje zelf maar.

Bekijk het filmpje hieronder:

Meest bekeken

Jaimie Vaes op filmpje waarin ze ‘op zoek gaat naar cocaïne’

Het filmpje waarin Jaimie Vaes praat over ‘cocaïne zoeken’ is volgens de verloofde van Lil’ Kleine een grap en volgens Vaes ook nog eens vijf jaar oud. ‘Lío (het zoontje van Vaes en Kleine) zat nog in de verrekijker van zijn vader en daarnaast was dit overduidelijk als grapje bedoeld naar close friends.’ Zie het filmpje en oordeel zelf.

Op internet circuleert het filmpje waarin te zien is hoe Jaimie zichzelf met een vriendin filmt. De twee bespreken in de video dat ze zichzelf gaan aankleden om vervolgens op zoek te gaan ‘naar een beetje cocaïne’. “En als we dat hebben gevonden, zijn we weer de gouwe ouwe.”

Jaimie reageert vandaag in een statement in haar Instagram Stories en zegt: Lieve, lieve mensen, filmpje is vijf jaar geleden op het zonnige Ibiza opgenomen. Lío zat nog in de verrekijker van zijn vader en daarnaast was dit overduidelijk als grapje bedoeld naar ‘close friends’. Helaas zijn er rotte appels die het voor andere doeleinden hebben willen gebruiken’, schrijft ze. Ze sluit af met de woorden: ‘Susie moet haar huiswerk beter gaan doen.’

Jaimie en de vader van haar kind Lil’ Kleine en Jaimie Vaes houden de gemoederen nu al twee weken bezig. Veertien dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat de rapper was opgepakt na een vermeend geweldsincident met zijn vriendin op Ibiza. Jaimie zou bebloed de lobby van het hotel waar ze verbleven zijn ingerend en Lil’ Kleine werd niet veel later gearresteerd en belandde achter de tralies. De zaak werd door een Spaanse rechter geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Eergisteren kwam het stel naar buiten met een verklaring waarin Jaimie aangaf dat er absoluut geen sprake van fysiek geweld is geweest.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Worden Lil Kleine én Estelle Cruijff opgepakt door politie in Dubai!?

Lil Kleine is met zijn vriendinnetje op vakantie in Dubai. Ook Estelle Cruijf is daar aanwezig en vast nog een handjevol andere influencers, vloggers en Instagrammers. Het groepje heeft al flink wat tongen los weten te maken met hun gedrag in het land. Op social media plaatsen ze namelijk om de haverklap video’s en foto’s van zichzelf waarop ze met jan en alleman aan het feesten zijn. De maatregelen die we hier hebben zijn daar namelijk niet van toepassing. Maar veel mensen vinden het toch een dikke middelvinger naar de zorg in Nederland.

Lil Kleine en Estelle Cruijff in overtreding!

Maar de twee hebben misschien wel een ander probleempje, laat Shownieuws en Telegraaf weten. De rapper en Estelle staan namelijk op de foto met hun middelvinger omhoog en op de achtergrond is duidelijk te zien dat de Burj Khalifa op de achtergrond staat.

Het gebaar wordt in het islamitische land gezien als het verstoren van de openbare orde en de politie kan mensen hiervoor aanhouden. Wanneer er aangifte tegen je gedaan wordt moet je dus voor de rechter verschijnen waarbij je aan advocatenkosten al tussen de 15 en 20.000 euro kwijt kan zijn.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Juultje Tieleman heeft de boel er losjes bijhangen tijdens haar vakantie!

Bijna 800.000 volgers op Instagram en 140.000 op YouTube. Dat heeft Juultje Tieleman voor elkaar gekregen door het vriendinnetje te zijn van YouTuber Gio, een van de grootste Nederlandse YouTubers van Nederland met zo’n 1,2 miljoen abonnees op zijn kanaal.

Het is inmiddels alweer uit tussen de twee, maar de blondine heeft haar volgers natuurlijk weten te behouden. En weet je wat dat betekent? Nooit meer werken! Tenminste, niet echt. Met zoveel volgers kun je namelijk een flink centje verdienen door reclame te maken voor bedrijven. Dat heeft ze goed bekeken.

Quarantaine-outfit van Juultje Tieleman

En om al die 800.000 volgers een beetje tevreden te stellen moeten er natuurlijk foto’s komen. Ook deze blonde influencer is er niet vies van om zo nu en dan een spannend kiekje te plaatsen. Zoals die van haar quarantaine-outfit:

Doorgaan met lezen

Trending